Selamın aleyküm ö
ncelikle temmuzun 27'sinde birliğe teslim oldum ve yıllardır olan depresyon, uyum bozukluğu, kendine zarar verme gibi sorunlarım vardı allaha şükür bu zamana kadar kendime zarar vermedim
neyse teslim olduktan sonra bi kac gun sonra rdmye çıktım rdm de bana senin sorunun yok dört dörtlük askersin diyip geri yolladi 1 hafta olmadan yanina gittim anlattım çok kötüyüm vesaire bu seferde bana terapi yapacaz senle düzelicek herşey dedi bende ona dedim yıllardır terapi aldım, ilaclar kullandim ise yaramadı yok adam anlamıyor terapi diyip duruyor sana çürük veremem sevkde edemem diyip durdu
kendi bolugumdeki komutanla görüştüm kendisi çok iyi bi komutandı birde astsubay kıdemli çavuş vardı benim hemşerim ilk günden beri bana sana askerlik yaptırmam sorunlarında var zaten seni yollucam dedi beni tekrardan rdmye sevk etti astsubay kıdemli çavuşda rdm subayıyla görüşüp sevk aldım hastaneye ilkini aldım sonra gittim geldim 13 gün sonra hava değişimini aldım bu 2. Oldu
en sonda içim icime sığmıyordu düşünmekten kafayı yedim heyete çıkarsam soru sorarlar mı o olur mu bu olur mu diye diye kendimi bitirdim sonra bizi hastaneye götüren komutanla aramı iyi tuttum kendisinin de hastanede tanımadığı insan yoktu özellikle hastanedeki tsk işleri ile ilgilenen kişilerle neyse bana dedi içini ferat tut sana elverişsiz raporu verip yollucaklar ama yok ben kendimi rahatlatamıyorum kafayı yedim aklımdan bir sürü senaryolar geçti en sonunda heyete çıktım ismimi söylediler ama kalbim öyle bi atıyor ki sanki yerinden çıkıcak kagitta yazılanı söyledi f43 uyum bozukluğundan askerliğe elverişli değilsindir raporu aldın elini kırmızı boya vardı oraya bas onayla dedi yaptım ve içimde öyle bi rahatlama geldi ki anlatamam
size yani kısacası ilk hava değişimini aldıysanız tekrar rdmye gittiğinizde ben çok kötüyüm aklıma intihar senaryoları geliyor kendime zarar vermekten korkuyorum gibisinden cümle kurun rdm subayı sizin durumunuzu ciddiye alsın sonra hastaneye sevk ettiğinde 2. Hava değişimi ardından tekrar katılın sonra heyete sevk edil elverişsiz raporu vericektir
gönlünüzü ferah tutun psikolojik rahatsızlığınız varsa emin ol %100 elverişsiz raporu vericeklerdir ben bu şekilde elverişsiz raporu aldım hayatıma devam ediyorum size de başarılar kafaniza cok takmayın sizi göndermek için elinden geleni yaparlar komutanlar çünkü size birşey olsa kendinize zarar verme gibi komutanlar çok korkuyor çünkü başları belaya giricek ve görevinden alınıcaklar o yüzden yollarlar kısacası