Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43-2 Uyum Bozukluğu ile askerlik durumu..?

@OğuzHan112 selamun aleyküm abi benim 2 ci hava değişimi bu perşembe bitiyo 1 veya 2 gün önceden teslim olsam sorun olurmu elverişsiz raporu alıcağımı söyledi komutan salı ve perşembe günü heyet oluyo benim perşembe günü bitiyo ben çarşambalar teslim olsam perşembe günü beni heyete çıkarırlarmı

Son düzenleme:
@OğuzHan112 peki abi bu 2 ci hava değişimini uzatsam prosedürde bir değişiklik olurmu? Elverişsizliği vermemezlik yada erteleme gibi

Mesela nasıl uzatıyorsunuz? Bence hiç gerek yok.. hava değişimi bitiminde birliğine geri dönün..süreci uzatmanın anlamı yok.

@xxciho04,

Abi merhaba beni sevkettiler bugun doktora gittim doktor heyete sevk etti 7 tane doktordan imza istememi soyledi doktor kagda uyum bozukluğu 17fb1 yazmış ne anlama gelior curugu aldım mı

Abi merhaba beni sevkettiler bugun doktora gittim doktor heyete sevk etti 7 tane doktordan imza istememi soyledi doktor kagda uyum bozukluğu 17fb1 yazmış ne anlama gelior curugu aldım mı @OğuzHan112

Üst Alt