Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43-2 Uyum Bozukluğu ile askerlik durumu..?

@OğuzHan112 abi sana çok teşekkür ederim hep senden destek alarak bu zamana geldim inşallah mutlu haberi seninle paylaşırım allah razı olsun gerçekten çok kötüydüm hala düşünceler kafamda çok çok sağol allah razı olsun senden abim❤

Selamın aleyküm abi bir sorum olacaktı uyum bozukluğundan 21 gün ve 1 ay olarak 2 hava değişimi aldım şuan birliğimdeyim yarın heyete çıkacam komutanlarim doldurdukları formda hepsini zayıf olarak işaretlemiş onlarda gitmemi istiyorlar sonuç ne olur abi

@aliis

Rica ederim.
Cümlemizden kardeşim, olumlu sonuçlanan harşey bizleri de en az sizler kadar mutlu ediyor.

@Ahmet340

Büyük ihtimal elverişli değildir raporu ile sonuçlanır.

@OğuzHan112 abi imzayı eksik atmışlar doktor dedi yarın gel tamamla kıta anket forumları doktorda kaldı rdm komutanında yazarken gördüm amirlerim askeri işlevselliği zayıf yazmıslar daha da bişe görmedim 2 hava değişimim var
Ayrıca abi doktor muaf ederse yarın aynı gün içinde çıkabilirim demi kusura bakma çok rahatsız ediyorum abi ama kafamda düşünceler hala susmuyor

@OğuzHan112 abi inşallah ya tek gördüğüm askeri işlevselliği zayıf yazısı başka bişe görmedim 2 hava değişimi abi bu düşünce çok kötü ya vallahi bunalıyorum artık bir an önce olsun bitsin abi ya
Abi çok çok kusura bakma heyete felan sokar mı yoksa sadece doktordan raporu alıp giderim demi?

Ön muayenede verilen karar heyette onaylanır, nadirde olsa Heyete girmeden sekter işleri halledip yollayabiliyor.

Genelde heyete toplantı odasına hasta-asker vs girer..heyet imza içindir ön muayenede verilen karar heyette imzalanır..1 dakika sürmez girer çıkarsın, heyeti sorun etme.

@aliis,

@aliis, hmm senin işinde hayırlı sonuçlanır inşallah bana doktor dedi 2 hava değişimi verirken git gel elverişsizdir verlim sana dedi içim içimi yiyor ya vermesse diye varya düşünmekten kafayı yicek derceyim hava değişimi vermez umarım tekrar aklımı yiterecem yoksa

Kanka ne güzel işte veririm demiş neyi der ediyorsun ben 2 lez hava değişimi aldım son hava değişimim 2 ay 4 tane ilaç kullanıyorum doktor bana diyor ben senin başını yakmam başka hastaneden al komutanlarım bile kıta işsizliğimi çok kötü doldurdu çürük alıyım diyr ona rağmen uğraştıypr doktor bu gidşimde nolcsk merak ediyorum

@Amhetcan,

Hekim aslında ileriyi görüyor,size veya sizlere ne kadar iyilik yapmaya çalışıyor şuan anlayamazsınız "şu anki psikoloji " anlamak ta zorlanıyorsunuz çok iyi anlıyorum fakat;ileride çok iyi anlarsınız.

Abi ne gibi sıkıntı yaratabilir bize muaf almamız heryerim de dövme var zaten devket memuru vs olamam ki @OğuzHan112

Son düzenleme:
Selamın aleyküm abi bir sorum olacaktı 2 hava değişimi almıştım bugün heyete çıkacam heyetten önce psikiyatri 17 b1 yazdı kağıda tam olarak ne oluyor acaba

@Amhetcan,

Devlet memuru olmanız şart değil,diğer işverenler elverişli değildir raporunu sorun eder,iş bulma konusunda sıkıntı yaşarsınız.

@Ahmet340
17 b1 uyum bozuklukları/Muhtemelen elverişli değildir raporu verilecektir,sonucu paylaşırsınız 🙋

@OğuzHan112 abi gittim evrakları tamamladım gözümle de gördüm doktor tanıya F43-2 uyum bozukluğu yazdı karara da askerliğe elverişli değildir yazdı kurula sevk ettiler heyette yarın 2 ye verdi fakat herkes girecek dedi
Şimdi abi sorum heyet bi sıkıntı çıkarır mı yoksa direk imazalayıp gönderirler mi doktor elverişsiz dir yazdı komutanlar da askerlik yapamaz yazdı ya heyet ne olacak abi çok özür dilerim rahatsız ediyorum ama yarın beni heyete alırlar demi yetişmedi demezler bunalıyorum artık burdan . ..

Sakin ol lütfen.

Heyet saatinde orada olun,ön muayenede karar verilmiş herangi bir sorun çıkmaz.

Muaf tutulmuşsun gözün aydın.
Heyete girer çıkarsın o kadar..

@aliis,

Haydi hayırlısı olsun kanka geçmiş olsun bitmiş heyete girip çıkman 1 dk sürüyor zaten

@OğuzHan112 abi kesin bişe çıkmaz demi soruyorum da abi kafayı yiyen cinsten heyet saati orda olurum yetişmedi farklı güne kaldı ya da farklı bi sorun çıkmaz o zaman
ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM senden bi kaç parça bilgi alıyorum kötü şeyler gelmesin diye aklıma vallahi yanlıs anlama abi insan düşünmeden yapamıyor

@Amhetcan,
Belli bişe yok ki daha heyet ne karar verecek

Belli bir şey nasıl yok?
Hekim uyum bozukluğu Askerliğe elverişli değildir notu düşmedi mi?

Şuan ki düşüncelerin tamamen anksiyete kaynaklı.. hiçbir problem olmayacak yarın muaf olup çıkacaksın hepsi bu okey.

Şimdi çıkmam lazım vesveseler üretip durma lütfen.

@aliis,

Dostum daha önce heyete girmiş biri olarak söylüyorum heyet doktor ne yazdıysa onu onaylıyor nuaf aldın dert etme artık

@OğuzHan112 özür dilerim abi kusura bakma düşünmeden de olmuyor saol herşey için ❤ yok gözümle gördüm abi zaten onda problem yok
@Amhetcan,
Eyvallah kardeşim saolun

@OğuzHan112 selamlar daha önce de yazmıştım bugün sevkim yapıldı doktora girdim elverişli değildir diye not geçti. Bugün heyet yetişmez diye de perşembe günü öğleden sonra saat 13 te gelin dediler. Orada ne olacak bişeyler sorulacak mı yoksa sadece imzalayıp gönderecekler mi?

@Ahmet340,
Hadi gözün aydın Geçmiş olsun

@hatayli310, ön muayene de elverişli değildir notu düşülmüş,heyette bir şey sormazlar onaylanır, imzalanır çıkarsın.

@aliis,
Estağfurullah özürlük bir durum yok, ben seni gayet iyi anlıyorum.. sıkıntı etme,

Tedavi alıyorsundur mutlaka sivil de tedavini tekrar bir düzenle.

Üst Alt