Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında ben izin aldım 1 hafta önce bursaya gittim yaşadığım yere, şuan Bartında görev yapıyorum, bursaya gittiğimde askerlik şubesinden hastaneye sevk aldım, hastane sevk kağıdı ile psikiyatriye gözüktüm, bana tek hekim raporu verdi ve tanı koydu f43.2 uyum bozukluğu diye, kâğıtta kıta anket formu ile birliğine en yakın hastaneye sevk kontolü uygundur yazdı, ben bu kağıdı bartındaki birliğime verdim bana kızdılar neden kendi kafana göre hastaneye gidiyorsun falan diye, o kağıdı verirler mi acaba yarın psikyariye etkisi olur mu
Tabii ki etkili olur. Sonuçta doktor senin elverişli olmadığını belirtmiş. Evet sistemde de gözüküyor. Umarım seni heyete yollayıp bir şekilde işlemlerini hallederler. Sanki senin komutanlar ve hastane işi yokuşa sürüyor.
Ya gideceği psikayetiri bakar demi sistemden uyum bozukluğu tanısı var diye, birde bölük komutanı bana salı günü dediki cumaya kadar sabret askerliğe elverissizdir yazicam forma seni göndercem psikayetirye dedi, ama idari işlerdeki komutan ise çok ümitlenme zor verir dedi çürük raporunu
Benim korkum şu tek hekim raporum psikiyatriye gösterilmemesi, çünkü çok ısrar ettim ben gitmek istiyorum askerden diye Bakalım yarın ne olacak
İyi o zaman komutanın sorun çıkarmamış. Heyete girmen için kıta formuna yazar sonra heyete girip işlemlerini tamamlayıp işin hallolur. İnşallah tez vakitte istediğinize kavuşursunuz.
@OğuzHan112,
Oğuzhan abi, bugün psikiyatriye gittim bana uyum bozukluğundan 1 ay hava değişimi verdi, 1 ay sonra birliğe dönünce tekrar hastaneye sevk ederler mi, veya doktor çürük yada hava değişimi verir mi yine