Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?
Kağan55
Kağan pazartesi gidiyorum RDM komutaniyla konuştum bana gel işlemlerini hallettikten sonra hemen yanıma gel dedi elimden ne geliyorsa yapicam dedi sence ne demek istedi
Kağan55 Ben ilk hava degismini ktm den aldım yani ordaki rdm beni sevk etti ve ordaki amirler kita anket doldurdular şimdi tekrar ktm ye katilicam alaya yani ordaki rdm ci bana yardımcı oluyor beni tekrar gonderirler mi birligime zaten kendi birligimde o KTM ye bağlı Kağan55
Kağan55
Kardeşim ben muhafi aldım geldim şimdi evdeyim yardımların için teşekkür ederim çok sağolasın şimdi mahkemeyi beklicem firar için senin bu konuda bir bilgin varmi kardeşim
Sytkrts
Huhuk konusunda sağlıklı bilgi veremeyebilirim,
Muaf olmanıza sevindim, yardımımız dokunduysa ne mutlu.
Askerlik öncesi psikiyatri kayıtların varmı?
Sytkrts ağabey lütfen bana ulaş sana sormam gereken bir cok sey var . 536 813 5593
Arkadaşlar Merhaba , F43.2 Uyum bozukluğu tanısı konuldu Bana. Askeriye deki komutanlarım kıta anket formuna askerlik yapamaz yazdılar her gittiğim sevklerde. Adana Şehir hastanesinde 10 gün hava değişimi aldım ,ardından hava değişimi bitiminde tekrardan heyete çıkacağım . Komutanlarım beni göndermeleri için her şeyi yazdı . Lakin doktorlar benimle ilgilenmiyor . Derdimi anlamiyorlar. Benim Diksiyonumdan ve fiziki duruşumdan ruhsal bir problemim olmadığını belirtiyorlar . Yarın heyete çıkacağım . Ne yapmam gerekiyor allah için yardım edin. Askeriye gönderiyor beni . Doktorlar tarafından izin vermiyor .
Sytkrts Size bir sorum olacak Ben şu anda askerim Askerlikte çok büyük SORUNLAR yaşadığım için komutanım beni psikiyatriye götürdü durum şöyle İlk psikiyatri servisinden 30 günlük hava değişimi aldım sonra erzuruma tekrar döndüm ikinci gün komutanla tekrar psikiyatriste gidip bu sefer SMK ibareli 45 gün hava değişimi verdi Aralık 20 de hava değişimi bitiyor sorum şu Ki 2 tane kıta anket formunda 2.sinde de askerlik işlevini yerine getirmez yazıyor Ben tekrar geri Döndüğüm zaman muaf olmam ne derece olur bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü çok büyük SORUNLAR yaşıyorum
Topcu20
Hava değişimi süren bitiminde(smk)kontrol şartı.sevk olacaksın.işlevsellik formu tekrar götürürsün %98 muaf verecekler.sakin olun /Geçmiş olsun...
@ OğuzHan112 çünkü 2 tane kıta ankette askerlik yapamaz yazıyor 3 dede kıta anket o yönde olur galiba 3 de heyete çıktığım da muaf olurmuyum çünkü bi kaç forum da okudum askerliğe devam ettirebilirler yazıyor OğuzHan112 birliğe teslim olduktan hemen sonra kıta anket doldurulup psikolog mu çıkartacak beni heyete
OğuzHan112
Anladım pekii;
Hava değişimi süresinin bitimine bir hafta yada 3 gün kala şubeye gidin sizi hastaneye sevk edeceklerdir,aile hekimide olur.
Ama işlemleri birliğinden devam ettirirsen senin için daha faydalı olur.
Bazı hastaneler ve hekimler sonucu bildikleri halde bu şekilde uzatıyorlar işte.işlevsellik formu ile psikiyatri ye sevk ederler,ön karar verilir psikiyatri muaf derse heyet onaylar...
Topcu20
Evet muaf kararını psikiyatri verecek,heyete orda olup olmadığınıza dair kısa bir görüntü yaparsın,bu zorunlu.kime muaf veriyoruz inmi cinmi.
Önemli olan psikiyatrinin muaf demesi.
Heyet onaylar/Geçmiş olsun...
Slm hocam bana bilen birisi cvp yazarmi ben2014yilinda askere gittim ve firar etim 2020detekrar birligime katıldım ama bende atak hastasıyım ve komutanım emriyle pisikyatri doktoruna gittim bana f43.2uyum bozukluğu nedeniyle 30gunHava değişimi verdi bana birliğe gelme en yakin hastahaneye git dediler sizce benim durumum ne olacak bana bilgi verin lütfen
Slm abi ben 2014yilinda askerdim firar etim 2020detekrar birligime katıldım ve rahatsizligim dan dolayi pisikyatri doktoruna komutanım emriyle gitim bana f 43.2uyum bozukluğu nedeniyle 30gun hava değişimi verdi oradaki pisikyatri doktoru buraya gelmene gerek yok dedi sana en yakin hastahaneye git durumunu anlat dediler bana sizce benim durumum ne olacak bu arada ben atak hastasıyım arada kirize giriyom ama doktorlar teşhis edemiyorlar
Anladım,
Hava değişimi sonrası şube kanalı ile birlikte sevk alıp hastaneye gidin zaten hava değişimi smk lı sanıyorum,muhtemel elverişsiz raporu verilecektir, firarınızla ilgili beraat kararı çıkar yada para cezası uygulanır,mahkeme heyeti değerlendirecektir.
Abi smk yazmıyor ama sadece tanı f43.2 uyum bozuklukları tsk syy ruh sağlığı ve hastalıkları 17 c kapsamında hastanın Bir aylık Hava değişimi uygundur yazio sizce ne olur benim durumum