Hocam merhabalar öncelikle.
Askerim. Görev yapmak istemiyorum defalarca sıralı amirlerime ve hatta alay komutanına 2 kere söyledim beni hep koruyup kollamaya çalıştılar ama ben hep eve gitmek istediğimi artık dayanamadıımı söyledim. Kimse ilgilenmeyince kendimi asma girişimin de bulundum beni 2 gün ankara gata hastanesinde psikiyatri de yatırdılar. Kıta anket formumda duygusal ve görev ilgisinin az olduğu belirtilmiş. 21 gün hava değişimi verip eve yolladılar
ben daha geri dönmek ve askerlik yapmak istemiyorum , mesleğim gazetecilik ona devam etmek istiyorum. Artık askeriyede çok bunalıyorum bir rahatsızlığım yok iken daha kötü duruma düşşmekten korkuyorum. 2 ayrı ilaç yazılmış onlarıda kullanıp bağımlı olmak istemiyorum.Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim , aşağıda verilen karar yazıyor nedir yani dururum.
KARAR 21 GÜN HAVA DEĞİŞİMİ
HAVA DEĞİŞİMİ BİTİMİNDE BİRLİĞİNE KATILMASI, YAKINMALARININ DEVAMI HALİNDE İVEDİLİK İLE SIRALI AMİRLERİ TARAFINDAN İMZALANMIŞ , FOTOĞRAFLI , ONAYLI , EVRAN NUMARALI ASKERİ İŞLEVSELLİK DEĞERLENDİRME VE KITA KANAAT FORMU ( MEVCUT DURUMDA ASKERİ İŞLEVSELLİĞİNİN NASIL OLDUĞUNU BELİRTEN , BİRLİK İÇERİSİNDE KÖTÜ ÖRNEK TEŞKİL EDİP ETMEDĞİNİ, KENDİSİNE VEYA ETRAFINA RİSKLİ DAVRANIŞLARININ OLUP OLMADIĞI GİBİ ÖZELLİKLERİ BELİRTEN) FOTOĞRAF, ONAYLI TARİHLİ , EVRAK NUMARALI SEVK YAZISI İLE PSİKİYATRİ POLİKİNLİĞİ MÜRACAATI UYGUNDUR.