Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

@OğuzHan112,
Abi ben arkadaşın söylediği evrakları pazartesi teslim etmiştim zaten bana sadece kimliğinle çarşamba günü gel dediler evrakları onlar verecek dimi

Ne güzel ya beyler çok şanslısınız siz başardınız bana bunu 4 aydır çektiriyorlar

@faruk02,
Dostum ben bahsettiğin evrakları pazartesi teslim ettim bana çarşamba kimliginle gel dediler bekliyorum şu an evrakları onlar verecek dimi

@faruk02,
Benim durumum ne olur acaba cuma günü heyete cıkacam resimli evrak vardı dosya da ve günüm erkene çektiler randevu geç vardı erkene çektiler

@faruk02,

Askerde güvenlik yerinde kalıyorum iştima katılmıyorum bişey demiyor anlayışlı davranıyor komutanlar cuma hallolur giderim dimi

@OğuzHan112

Abi bugün hastanede doktora gittim. Doktora şikayetimi anlattım. Doktor bana senin amacın uyum bozukluğundan terhis olmak mı dedi. Doktor Uyum bozukluğu askerde çok istismar ediliyor dedi. Çoğu asker 6 ayı tamamlamadan uyum bozukluğu teşhisi alarak askerden bir an önce terhis almak istiyor dedi. Sence doktorun dediği doğru mu abi ?

@OğuzHan112

Abi ben Ankarada askerim. Askerde bende her zaman değil de bazen baş dönmesi oluyor. Bunun dışında ben askerlik ortamından çok memnunum. Komutanlarım ben ve diğer asker arkadaşlarıma çok iyi davranıyorlar. Askerde yemekler güzel çıkıyor. Bu site de bazı askerler askerde uyum bozukluğu çekiyorlar. Sana yüzlerce asker askerde uyum bozukluğu konusundan sorular sormuş. Sana neden yüzlerce asker uyum bozukluğundan şikayet ediyorlar ? Sence bunun sebebi ne abi ??

Abi ben 11 gün önce GATA’dan barışta askerliği elverişli değildir seferde görev yapar raporu aldım ve evime döndüm 1-2 gün sonra sağlık kurulu raporum e devlette çıktı ama askerliğim kısmına girince kalan günüm yazıyordu hala bugün kontrol ettim hala kalan günlerim yazıyor ama sevk belgesi doğrula dediğimde 24/03/2026 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur diyor bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun @OğuzHan112 @OturanBoğa

Merhabalar ben 18 Aralık'ta ailemdeki bipolar ve benzeri yaşayan aile bireylerimi bişey olcakmi korkusu başladı çünkü bir abimi intihar la kaybettim doktor 17.c uyum bozukluğu ile 1 ay hava değişimi verdi 3 gün önce geldim yarın tekrar gidicem ama ben hava değişimi istemeden kendi verdi ve komutanima riskli personel ailevi öyküsü ağır dedi herkes askerlik yapamaz dedi vs sormak istediğim soru ben yarın gidince o doktor yok ise diğer kapıdaki doktor da hava değişimine devam edermi ?

Yani illa o doktor mu olmasu lazım daha öncede depresyon tedavisi görmüştüm 1 sene kadar

Hayır illaki aynı hekimin olmasına gerek yok, yapılan işlemler sistemde görünüyor..hava değişimi tekrar edebilir, hekimin kanaatine göre elverişli değildir rapuruda verebilir.

Amirlerin askerlik yapamaz demiş zaten,endişelenmeyin.. Askerliğe elverişli değildir raporu verilecektir.

@ömerrr17,

Üst Alt