Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

Türkiye'deki yeni birliğine katılman gerekiyor, birliğinden kıta işlevsellik formları ile hastaneye sevk edileceksiniz,hava değişimi tekrar edebilir, sonrasında askerliğe elverişli değildir raporu verilecektir.

@eneshevre21,

@OğuzHan112, ben güveniyorum abi sana her dediklerin çıkıyor ama çok fena triplere giriyorum hava değişimi alamasam veya muaf olamicam diye sence hakkımda yazılan yazılar neyi gösteriyor Allah için yardımcı ol

Anksiyete (kaygı) seviyeniz yüksek,bu şekilde istemsiz olumsuz düşünceler normal,tedavi alıyor musun? Almıyorsan tedavi başlanmalı.

Yazıları boş verin, hava değişimi bitince birliğinize katılın,gerisi kendiliğinden gelir, biraz sabır ve zaman.

@eneshevre21,

Abi ama ne zaman gelicek kesin alirmiyim alamasam hiç gitmiyeyim yoksa birini öldürürüm çok eminim bundanda

Daha birliğine katılmadan ne zaman gelecek diyorsun?

Bu şekilde sosyopat düşünceler gerçekten varsa sizin hastaneye yatırılmanız gerekir, içiyorsunuz saçma sapan şeyleri hem hayatınızı hem beyninizi yok edip bitiriyorsunuz.

Size birliğinize gidin her şey yoluna girecek diyorum,kesin mi diyorsun! Akşama çıkmaya yada 2 dakika sonrasına senedimiz varmı?

Prosedürler var, biraz sabredip feraha çıkmak varken şunu yaparım bunu yaparım bilmem ne ....bu şekilde anca uğraşır durursunuz.

Birliğinize gidin,hava değişimi tekrar edebilir, sonrasında askerliğe elverişli değildir raporu verilecektir.

Not
Tekrar bana yazmayın lütfen.

@eneshevre21,

Üst Alt