Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Faruk Çelik grevdeki arkadaşlarımızı ziyaret etti. GREV BİTTİ!!!

hasaner

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar bakan Faruk Çelik grevdeki arkadaşlarımızı ziyaret etti ve grev sona erdi. grevdeki arkadaşlar öğrendiğimiz kadarıyla istirahate çekildiler. istediklerimiz kısmen alındı..

Kadro Sayısı ARTIRILIYOR.. fakat bunun için süre 5-15 ağustosta 20 ağustos 5 eylüle alındı..

Çalışanlar ve emekliler başvuru yapamayacak... çalışanlar üst kadrolar için başvuru yapabilecek..

tercih sayısı kesin 30 oldu...

İkinci atama ŞUBAT ayında...

Çünkü kamuda çalışan taşeron işçiler falan filan birsürü çalışan grupları var onndan sordum çok teşekkürler bilgii için...Allah yardımcımız olsun

Bu zafer eylemdeki arkadaşlarımızın. Hayırlı olsun herkese... Yeni sayı beklentileri karşılar umarım...

Secimden sonra sakata gelmeyiz insallah.

Haber sadece burada ver

Arkadaşlarımızn gösterdiği çabaya ben kendi adıma teşekkür ederim.
Ve Sonunda Faruk Çelik olumlu ya da olumsuz gidip bir şeyler yapmış ....

işçi kadroları açılacakdan kasıt kadrolu memurluklarmı 2.atama kesin şubattaysa uzakları yazmıcam 1.de emeği geçenlerden allah razı olsun..

Başardık hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

o eylemde katkısı olan herkesi tebrik ederim umarım kadro sayısı tatmin edici bir rakam olur ikinci atamanın şubatta olmasıda çok güzel bir haber

emeği geçen tüm arkadaşlara allah razı olsum.Eyleme katılanlar inşallah atanırlar.

Şimdi bende taşeron olarak çalışıyorum başvuru yapamayacakmıyım ???

Arkadaşlar ben bakıyorum kadro artırılacak diye ne memurlar nette böyle bir açıklama var nede başka haber sitelerinde nerden çıkardınız arttırılacağını

Emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.

Arkadaşlar ben bakıyorum kadro artırılacak diye ne memurlar nette böyle bir açıklama var nede başka haber sitelerinde nerden çıkardınız arttırılacağını

Haberin aslı varmıdır insanları daha fazla umutlandırmayın.

Emeği gecen eyleme destek verenlere teşekkürler

ama inşallah secim sonrası sakata gelmeyiz

valla kardeşim nerden çıkdı haber bilmiyorum ama memurlar nette veya

Arkadaşlar resmi bir açıklama varmı bu konuda onu göremiyorum bir yerde resmi bir açıklama var ise onun adresini yazın oraya bakalım ne oldu sonuç nedir ?

Biraz seçim oyunlarına da gelmiş olabilir ama arkadaşlarımızı tebrik ediyorum hayırlısı olsun herşey için...

Tercihler dediğiniz gibi 20 gün ötelendiyse tek olumsuzluk bu sanıyorum. Heyecanla tercihleri bekleyenler var. Engelli öğretmen alımı olacak mı bu konuda görüşme oldu mu

açlık grevindeki 4 arkadaşın yanında 1 tane öğretmen arkadaş daha olsaydı onlarda istediğini alırlardı..

90 ve üzeri alıp da yada atanacağı yüzde yüz kesin olan arkadaşlarımızın bizimle beraber olukları için yürekten teşekkür ediyorum . Hepimiz onurumuz, geleceğimiz ve gururumuz için direndik ve inşalah sözlerini tutarlar ve bizlerde mutlu oluruz..

Açlık grevindeki arkadaşlarımız...geleceğimiz için canlarını ortaya koydu ..hepimizin geleceği içindi bu açlık grevi ...bu güzel insanları da yürekten kutluyorum başta onlar ve bizler haksızlığa direndik ..

Arkadaşlar Sayın Bakan Faruk Çelik bizzat Ankarada açlık grevinde olan, eylem yapan arkadşalara bu bilgiyi vermiştir.Kadroları arttırmak için çalışacağız.O zaman biraz sürece ihtiyacımız var denmiştir.Tercih Sayısı 15 ten 30 a yükselmiştir ve bu kesin bilgidir.

Evet tercih tarihi biraz ötelendi.

2.Atama Şubatta olacak dendi.

Bunlar neticesinde açlık grevi sona ermiştir.

Tek temennimiz söylenenlerin önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesidir.Bu süreçte tüm engelli kardşelerimizden ricam sosyal medyayı etkili kulanarak, üsluplu bir şekilde konuyu güncel tutmaları.Gerek twitlerle, gerek maillerle, gerekse facebooktan..

kamu2014;

Ne kadar seviyoruz kutuplaşmayı otekilestirmeyi. Siz orada mıydınız bilmiyorum ama orada ki arkadaşların sizin gibi düşünmediğini bütün engelliler adına orada olduğunu umuyorum. Onlarda gelip isteseydi mantigini doğru bulmuyorum. Hem sonra öğretmenlerin genelde puanı yüksek onlar öğretmenlik tercih edebilsin ki diğer kadroları işgal etmesin. Bu herkesin faydasına

Çünkü kamuda çalışan taşeron işçiler falan filan birsürü çalışan grupları var onndan sordum çok teşekkürler bilgii için...Allah yardımcımız olsun
biri bi açıklama yapaın lütfen ben taşeron olarak çalışıyorum tercih yapamıycakmıyım şimdi ya kafayı yiycem lütfen ya

faruk çelik in açıklaması resmi mi kesin güvenebilir miyiz arkadaslar

Üst Alt