Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Faruk Çelik grevdeki arkadaşlarımızı ziyaret etti. GREV BİTTİ!!!

meral avukat turhan içlinin ve grevdeki arkadaşlarımızın da grevi bitirdiğine göre kesin bişiler vardır..

bakan çelik sabah ziyaret ediyo ve kadroların artırılmasına devam edileceğini söylemiş ve sanırım tercihler için biraz daha beklicez..

ümit sabah gelmiş böle söylemiş bir de o zaman bu iş biraz daha gerçekçi duruyor o arkadaslardan allah razi olsun içimizde en iyi yerlere kendileri yerleşsin inşaallah...

Canlarını hepimiz için ortaya koyan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.....
Vaatlere gelince seçim arefesinde pürüz çıkmaması adına grevi engelledikleri bir varsayım şayet ciddi bir yaptırım olsaydı basını ayaklandırır reklamlarını yaparlardı.Sessiz ce durulttular bu tamamen benim fikrim, umarım yanılırım dilerim ki bunca insanın umutlarıyla siyasi dans etmiyorlardır.

Yine beklemek düştü bizlere... Umarım beklediğimize değer...

Arkadaşlar eylemin başında beri ordaydım 6 günde neler gördük neler yaşadık ama bakanımız bizi ziyaret ederek tüm isteklerimizi dinlediler bazı arkadaşlarımız konuşurken göz yaşlarını tutamadı bakanımız kadroların artması için orada devlet personel başkanına talimat verdi sıkı bir şekilde çalışılması istediler ama sayı vermekten sakındı ama sayını artacagı kesin ayrıca 30 tercih olacak çalışan memurlar tecih yapamayacak şubat bir atama yapılacak

meralmiz;
haklsın arkadaşım ..bizlerde burada evlerimizde mesaj atarken onlar canlarını ortaya koydular...

<<ömür>>;
evett ömür sende bekle tabii

Ben siz değerli arkadaşlarım için bekliyorum güzel sonuç çıkmasını, atanmanızı..

Bülent 381 sadece memur ünvanına sahip kişiler tercih yapamayacak. Taşeron vs. yapabilir.

arkadaşlarr genede bu siyasetçilere güvenilmez ..hangi parti olursa olsun...onun için kesin diye bir şey yoktur..umarım söyledikleri gibi olur sözlerinde dururlar..

<<ömür>>;
teşekkür ederiz ömür hanım..:)..inşalah dileğimiz o

Biz destek için her gün oradaydık inandık ve inşallah da güzel şeyler olacak :)

bende ordaydım öğretmen arkadaş bir kişi geldi pankartı koydu gitti keşke orada kalsaydı bende sizin atamanısı isterim biz lisansların önü açılır benim sitemim tek çatı altında olamamak..

Aynı şeyi söylüyoruz oradakiler herkesi temsilen orada değil mi? O halde herkes için doğrusu neyse o yapılmalı. Onlar da gelseydi bunlar da gelseydi demek bencillik olmaz mı?
bende ordaydım öğretmen arkadaş bir kişi geldi pankartı koydu gitti keşke orada kalsaydı bende sizin atamanısı isterim biz lisansların önü açılır benim sitemim tek çatı altında olamamak..

Bu konuda arkadaş haklı orada 200-300 kişi olsaydı şuanda çok başka bi yerde olunurdu. Özellikle ankarada olanlar pek ilgi göstermedi.

arkadaşlar faruk çelik ayrıca şubat ayında büyük bi engelli ataması yapacağız demiş bu doğrumu?

Büyük dediğini duymadıkda şubatta alım olacak demiş bide 3. atama olacağını sölemiş.

Ankarada ki çoğu engelliler ve türkiye çapındaki engelilerin bir kısmı bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediler...ama o kendilerine dokunmayan yılan bir gün kendilerine de dokununca yanlarında kimseyi bulamayacaklardır..kendilerine ve kendileri gibi engelli arkadaşlarına yapılan haksızlığa dahi itiraz etmediler umursamadılar..

daha çok destek olunsaydı grev bu kadar uzamazdı..

bulent381;

arkadaşlar çalışanlardan kasıt devlet memuru olanlar..

taşeronlar özel sektör çalışanları vs hepsinin atanmasında bi engel yok olamazda.

devlet memuru olarak çalışanlar ise sadece üst kadrolara başvuru yapabilecek. mesela mühendislik fakültesi mezunu fakat düz memur kadrosundan herhangibir yere atanmış olan birisi kendi branşı eğer açılırsa yani mühendislik kadrosuna başvuru yapabilecek sadece.

Türkiye genel gorme onlisans 48. yim, 8 aydır gelirim yok evliyim iki çocuğum var, 2 yıldır mücadele ediyorum hastalığımla... Beklemekten ve belirsizlikten yorulmuştum ve 5 ağustosu ve sureci iple çekiyordum. Tabi ki ertelemeye tahammülüm yok fakat arkadaşlarım adına faydalı olacak bu durum karşısın da kendi haklarımı helal ediyorum. Emeği geçenlere teşekkürler. Allah razı olsun.

TEDAY başta olmak üzere diğer engelli derneklerine sesleniyorum;

Hani bu eylem yasadışıydı, hani illegal gruplar karıştıydı, hani terör örgütüydü, hani devlete başkaldırdıydık ama bu olanlardan sonra sizlerin utanmanız lazım nerde o yüz sizde ancak kendi çıkarınıza göre hareket edersiniz artık sizin meşruiyetiniz kalmadı siz en iyisi siyasi parti kurun artık engelli adını kullanmayınız bi b...k'a yaramıyorsunuz YAŞASIN DEMOKRASİ defolsun ŞAKŞAKÇILIK...

Güzel bir haber. Emeği geçenleri ve ilgi gösteren bakanımızı tebrik ediyorum.

nıye secımden sonra tahmın edın bakalım reıs iş bılıyo valla helal olsun:p

tsrahman;

helal etme konusu tartışılır.

2 yıldır maddi problemler içerisinde yaşayıp üniversiteyi zor bitirdim ve hala 4.000 tl borcum var nasıl ödeyecem bilmiyorum. başkaları gibi yan gelip yatmadım doküman yok deyip çalışmamazlık yapmadım. kaç ay boyunca evden çıkmadın günde 6 7 saat ders çalıştım ve güzel derece yaptım. atanmamam için tek sebep sağlık bölümlerinde kadro açılmaması. onun dışında bekleyişler beni benden aldı artık. tam 5 ağustos için kendimi hazırladım. her şey tamam eylülde maaşımı alacam dedim ama gel gör ki grev sayesinde her şeyi ileriye aldırdılar. anlamıyorum. sınava ben sizden daha çok çalıştım. benim ne suçum vardı ? ileri tarihe aldırıpta 1 ay geç maaş almama sebep verdiniz benim ne suçum vardı ?

arkadaşlar sakin olun biz hepimiz engelliyiz unutmayın cengiz kardeşim senin durumun zor olabilir ama sırf 1 ay geç maaş alacaksın diye binlerce engellinin mağdur olmasını istiyorsan kusura bakmada bencilin önde gidenisin benimde acilen işe ihtiyacım hergün işkur sayfasındayım iş görüşmelerine gittim gidiyorumda ama oturup sağı solu suçlamıyorum elbet atamamız olacak ama 1 ay geç olsun bizimle beraber binlerce engelli kardeşimiz daha atansın lütfen biraz hakkaniyetli olalım o zaman diğer kardeşlerimizde sadece kendini düşünsün senin ataman 1 yıl geciksin 1 yıl daha borç içine gir ama diğerlerinin istediği gibi olsun bencillikle bir yere varamayız

Emeği geçen tüm arkadaşlarımızda ALLAH razı olsun

alllah arkadaşlarımızdan razı olsun inşaallah ilk atamada kaç verilir arkadaşlar kadro sayısı

Üst Alt