Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Faruk Çelik grevdeki arkadaşlarımızı ziyaret etti. GREV BİTTİ!!!

arkadaşlar 3138 kadro verildi ilk atamada ne kadar çok engelli kardeşimiz atanırsa o kadar çok iyi ben iş görüşmelerine gittim engelli olarak bile bi dolu mazaaret üretiyor işe alacak kurum normal sağlam bi insanı geçtim adamlar resmen prof. sporcu performansı bekliyor özel sektörde engelli olarak çalışmak çok zor İnşallah bütün engelli kardeşlerimiz atanır ama 3138 sayısını en az 6000 yapmaları lazım yoksa 3 atamayı bırak 5 atama yapsalar bile çoğu kardesimiz boşta kalır yine

emeği geçenlerden Allah razı olsun ama koca Ankarada bu kadar az mı engelli vardı yada bunların haberi mi olmadı eylemden sesimiz çılız çıktı , ayrıca bakan kişi gelip orda nereye, kime bakmış, kadir inanır gibi bakış mı atmış da eylem sona ermiş ?

kadrolar memurluk düzeyinde mi artar yoksa kamu işçiliği düzeyinde mi

CengizYurek;
atanmamam için tek sebep sağlık bölümlerinde kadro açılmaması diyorsun puanın yüksekse niye sıkıntı yapıyorsun sağlık bölümü olmasada atanırsın ! Sen kadroyu sağlıka bağladığına göre puan ahım şahım değil bırakta az kadrolar artsın coğu arkadaşda istediği yere girsin sürec en fazla 10-15 gün erteleyecek buda birşey kaybetttirmez.

Ali_Gs;
Engelli diye girioz işe herkezden cok bize yükleniyorlar arkadaş size tavsiyem engelli kadrosuyla işe girmeyin .

[FONT=Helvetica]İşçi kadrolarından engelli kotası doldurulamayan işyerleri araştırılacak ve doldurulması için gerekli önlemler alınacaktır. BURDA NE DEMEK İSTEMİŞ ARKADAŞLAR[/FONT]

hasaner;

Çalışanlarda özel sektör geçerli değil değil mi?.

memur olanlar ve emekli olanlar tercih yapamayacaklarmış.

Orada günlerce açlığa dayanıp , '' umrunda olmayanların bile!!! '' haklarımızı savunan , her zorluğu üstlenip , gelebilecek her türlü tepkiye göğüs geren kardeşlerimizden Allah razı olsun. Orada
olamadığım için üzülürken , biraz da olsa bir sonuç alınmasını sağlayanlara çok teşekkürler.

Ayrıca SAYIN DERNEK YÖNETİCİLERİ ; şimdi mi çıkıp konuşma gereği duydunuz?

Gelişmeler üzerinden reklam amacına girip kimseyi kandırmayın , sizin hiçbir payınız yok !!!!!

Tüm başarı orada duruşlarını bozmayan kardeşlerimizindir. Bu kardeşlerimizi tanıyalım ve tanıtalım . Çok teşekkür ediyorum . Allah hepinizden razı olsun.

Allah razı olsun çok teşekkürler bizim için açlık grevine girmeniz gerçekten çok önemli bir şey Allah gönlünüzün muradını versin

emegi gecen tüm arkadaslara cok tesekürler iyiki varlar herseyin hayirlisi insallah tüm arkadaslar atanir

hasaner;

Çalışanlarda özel sektör geçerli değil değil mi?.

değil arkadaşım sıkmayın canınızı bu konuda.. özel sektör çalışanlarının önünde hiç bir engel yok..

tekrar yazıyım özel sektör çalışanları ve memur olarak çalışanların bir üst kadroya başvurmalarında herhangi bir engel yok!!

özel sektörde çalışanlar hepsini seçebilecek kendine uygun olan kodlara göre elbette KAMUda çalışanlar bi üst kadroyu seçebilecekmiş detayını bilityorum sanıyordum ama geçen sitemizden bi arkadaşımız öğretti yhs sınıfındakiler yhs sınıfı haricinde diğer kadroları seçebilecekler gih sınıfındakiler yani memur ve vhki lerde ths sınıfını seçebilecekler... çalışanlar tercih yapamayacak değil çalışanlar kendi sınıfını tercih edemeyecek meb te memur kalkıp başka kuruma memur olarak geçemeyecek zaten memur mantığı lakin yükselmenin önüde kesinlikle kapatılmış değil

Lakin bu noktada benimde kafama takılan bişey var biz başvuru formlarında bir kamu kuruluşunda memur olduğumuzu belirttik yalnız 657 ye tabi hizmetliyiz sistem üzerinden bu memurmuş bunun tercihlerini kısıtlayalım diyemeyecekler herhalde tercihi yapıcaz gittiğimiz kurumla çalıştığımız kurum arasındaki yazışma neticesinde bi üst mevki ise atama gerçekleşecek. yalnız herkes internet kullanıyor değil biz öğrendijk tercihlerimizi düzgün yapacağız lakin bilmeyen bi memur başka bi kurumda memurluk seçecek yerleşecek yalnzı işe başlamak için gittiğinde red olacak bu durumda o kadro boşuna açık kalmış olacak bence bu şekilde 10 kişi olsa büyük kayıp engelli kardeşlerimizin ekmek yemesi için 1 kişi bile olsa büyük kayıp bir kişi demek bir hayat demek bunu bence yeterince detaylı anlatarak duyurmalılar. klavuza yazacaktır eminim ama yinede böle hatalar yapıacak sanıyorum

Twitter, face... oturduğumuz yerden çalıştırdığımız parmaklarımızın, grevdeki arkadaşların duruşları yanında bir hiç olduğunu kabul emek lazım... İsimsiz KAHRAMAN ARKADAŞLARIMIZI canı gönülden tebrik ediyorum. Bu sizin başarınızdır. İnşallah önce sizler çok güzel yerlerde meslek hayatlarınıza başlarsınız.. Engelleriniz şifa bulsun, Allah razı olsun... Buradan sevgilerle...

Ben bir esnafın yanında sigortalı olarak zor şartlarda çlşyorum çalışanlardan kasıt benim gbiler değildir umarım tercihler kesin 20 ağustostamı??yardımcı olursanız sevinirim....

ilk önce;

ANKARA da açlık grevi yapan engelli arkadaşlara helal olsun diyorum..sağolsunlar varolsunlar..

gelelım esas mevzuya,bende dahil o açlık grevıne katılmayıp hazıra konup klavye başında sallayanlarada yuh olsun diyorum.(( benım ınan haberım yoktu bu mevzudan şimdi öğrendim,şok oldum))

arkadaşlar,dunyaya bır kez gelıyoruz,ALLAH ın gücüne gıtmesın ama hayata zaten 1-0 mağlup başlamışız.bırde dunyada engellı problemımız harıcı maddı zorluk çek işsiz olmaktan dolayı.
ben ozel sektorde çalışıyorum asgarı ucret resmen anamız ağlıyor ozel sektorde 3 kuruş para için..
engellı memur sınavlarını kazanıp memur olup yerını beğenmeyip tekrar sınava girenlere ise soyleyecek laf bulamıyorum,yuh dıyorum.

ben sınavdan 78 puan aldım,6788. sıradayım umudum yok,3 yanlış bir doğruyu goturuyor dıye 15 soruyu boş bıraktım,ama kaderın bır cılvesi meğer 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyormuş...yoksa 15 sorunun 15 tanesınıde a şıkkı diye işaretleseydim gene 3,5 soru daha kazanımım olurdu puanım bıraz daha çoğalırdı.

NASİPTEN ÖTE KÖY YOK

HANCI_41;

götürmüyormuş derken??? Nereden aldınız bu bilgiyi. Sınav kitapçığının iç kısmında sol tarafta en altta yazıyordu 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye, tüm sınavlarda böyle zaten. benim girdiğim sınavda da sınav görevlisi götürmüyor dedi yazıyı görünce uyardıkta öyle düzeltildi. Konuyla alakası yok ama söyleyeyim dedim

kitapçığın içindeki açıklama http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/EKPSS/EKPSS2014010110SKMASTER109062014-4.pdf yani boşa üzmeyin kendinizi

Adem1995;

Kardeşim İnşallah atanırsın 3138 kadroluk atamada seninde benimde atanmamız çok zor ama kadroları arttırırlarsa belki 2. veya 3. atamada atanırız bende lise düzeyinde 85,55 puan aldım ama beklemekten başka çare yok

Osym ne tarihi duzeltiyor nede belli bi tarih 3138 ide kaybettik bence subatta olacak olanlar birlestirip bi ara yaparlar ama bilinmedik bi tarihi beklemek hic hos degil

belkide tarih değişmeycek nerden biliyorsun bakan greve gelmiş söz vermiş onun sözünemi güvenmeyecez ? adamlar 2012de 5-6 gunde 3500 civar ı olan kadroyu 7000-8000 lere çektiler bunuda yapabilirler merak etme tercihler ağustosta olacak yalan yanlış yorum yapıpta milleti gaza getirmeyin.

2012 de 4266 ıdı sallama barı araştır

Lisans 69 puan ikinci tercih lerde yerleşebilir mi??

Kadro sayısı 20bin olsa ne yazar; ÖMSS de ilk atamada 4266 kişi atandı.. boş kadro sayısı 2492 .. Yani şişirme kadro istemiyoruz.

barış ömss ilk atamada 6bin küsür atama yapıldı sen neyi kastediyosun neyin kafasını yaşıyorsun bu kadar milleti yanlış yönlendiriyorsun

hocam sen ya toplamayı bilmiyosun yada boş konusuyosun hocam o verdiğin linkte 3 bin kadro sırf ORTAÖĞRETİM şimdi çaktınmı köfteyi..? topladığın zaman orayı 6bin küsür ediyor yani ilk atamada 6 bin kadro açılmış ..! eee sen neyin derdindesin ne 4266 sı

önce dedin ki 6 BİN KÜSÜR ATAMA yapıldı .. şimdide 6 BİN KADRO AÇILMIŞ diyorsun.. . ikisi arasında ki farkı öğren ondan sonra gel yorum yap :)

Üst Alt