Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Felçlilerin Mobilizasyonu Sağlayan Yeni Buluş: Tek RMC Robot (Türk Patentli)

Özgür, bunla nasıl bir bağlantı kurduğunu anlamadım?

fiatı cok pahalıymış bence herkesı dusunecek bır fıat olabılıdı uzuldum.

Özgür, bunla nasıl bir bağlantı kurduğunu anlamadım?

takealong.png

takealong.png

ikinci resime bakarsanız...

mekan içi cihaz

merhaba kusura bakmayın ben konulara bakmakta geç kaldım. eve bakmak işler bana kaldığı için çareler arıyorum, mekan içi cihazı farkettim evde kullanmak amacı için çok güzel bir buluş bence. bu cihaz hakkında bana yardımcı olurmusunuz? nasıl ulaşabiliriz. Allaha emanet olun.

çok teşekkür ederim Bülent bey yardımınız için, yalnız ben ücreti için tereddütlüyüm, acaba biraz dahamı beklesem düşüş olurmu ki?

İnanın bilemiyorum Selvi hanım. Bence ürünü bir deneyin, alım işlemlerini ve zamanını sonra düşünürsünüz...

evet haklısınız, çok teşekkür ederim. denemek için formu doldurdum.

mrhba bülent bey ben beylikdüzünde yim sizin ofisin telfnu varmı adresini alıp bi bakayım bu alete..bu konuda yardımcı olurmusunuz

Akülü sandalyelerde ilk çıktığı zaman son derece fahiş fiyatlarla satılıyordu ve yine çok az kşi yararlanabiliyordu bu imkanlardan oysa şimdi seri üretim ve talebini artamıs ile makul fiyatlara alabiliyoruz.İlerleyen zamanlarda bu ürününde daha makul rakamlara çekileceğini düşünüyorum.

Üst Alt