Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat Doblo tarzında ÖTV indirimli alabileceğim araç önerileriniz var mı?

fiyat duplo panoroma otv indiriminden yararla bilirsin otomobil olarak geçıyo

boyut;

ben bizzat gittim fiata sordum dobloların hpsi ticaaari dediler

Arkadaşım o tür araçları önermem hem ötv düşük hemde her yıl muayene yaptırmak zorundasın ticari olduğu için

Normal araçta %37 olan ötv , ticari araçlarda ne kadar oluyor ?

Otomobil olarak renault grupları dizel olanlar hem ekonomik hem ucuz fiyat aralığınız nedir ?toyota corolla da öneririm ama biraz pahalı tabi ki dizel

anladığım kadarıyla siz geniş bi araç istiyosun ama doblo, kangoo gibi araçlar ticari olarak geçtiğinden bildiğim kadarıyla ötv indirimi binek arabalardaki gibi olmuyor...
size önerim renault clio grand toor, hyundai i30 cw, kia ceed cw gibi steyşın vagon tipli arabalar. bildiğim kadarıyla i30cw ve kia ceed'in hem otomatik hem dizel olanlarıda mevcut...

tam anlamışsın tşk bide doblo 36000 neden bu kadar pahalı normal doblo alsam engelli plakası taktırsam ötv indiri,minden
yararlanmasam daha ucuıza gelio

ticari araclarda yüzde 10 ötv indirimi oluyor husisi araclarda yüzde387 oluyor yani doblo tarzı aracta ötv indirimi yüzde10 oluyor

Doblo binek geçiyor ve otomatik şanzumanıda var. ötvsiz 25000 TL gibi bir fiat vermişlerdi bana,1 buçuk ay önce.

Yılmaz arkadaş yanlış bilgi veriyorsunuz.doblo ve türleri ticari araç katogorisine girer ve her yıl muayene ister ve ötv side otomobile göre düşüktür

hayır ticari araç fiat sitesinde bakabilirsiniz

cdisci;

Cemil abi ben Caddy, Combo ve Doblo için doğrudan firmalarla görüştüm. Onların verdikleri bilgi doğrultusunda yazdım. Sitelerinden okuduğumu yazmadım.

Bayiler araç satabilmek için yalan söylüyor ötv % kaç diye sorarsan o zaman ortaya çıkar eğer %37 ise tamam ama benim bildiğim değil o araçlar ticari diye geçiyor zaten sitelerine girdiğin zaman görürsün hangi başlık altında olduğunu ayrıca her yıl muayene olması gerekiyor avantajlı değil o yüzden otomobillerin steyşin tiplerine bakılması daha avantajlı renault sport touror olanlar ve benzerleri

yılmaz arkadaşımız doğru söylüyor ben bayileri telefonla aradım fiorino ve doblonun %37 ötv indirimi uygulanıyor.

Avsaroğlu-38 arkadaş o zaman tmm fiorino 30 bin fuul olanı dediğin gibi ise 20 bin civarında vermeleri lazım öyle değil mi?

Fiorino ve doblo ticari araç katogorisinde o yüzden ötv %37 değil

Bu söylenenler doğruysa değerlendirilmesi gereken bir araç olacağı kesin. Hem dizel hem otomatik hemde geniş bagaj.

anladığım kadarıyla siz geniş bi araç istiyosun ama doblo, kangoo gibi araçlar ticari olarak geçtiğinden bildiğim kadarıyla ötv indirimi binek arabalardaki gibi olmuyor...
size önerim renault clio grand toor, hyundai i30 cw, kia ceed cw gibi steyşın vagon tipli arabalar. bildiğim kadarıyla i30cw ve kia ceed'in hem otomatik hem dizel olanlarıda mevcut...

+111111

Ford C max harika bir araçtır fordun en rahat aracıdır biz engelliler için biçilmiş kaftandır koltukları yüksek ve konforlu ayrıca VW Caddy kadar da var yani... Dizelini alın 110 beygirlik falan mükemmel bir araçtır...

imkanım olsa kia ceed alırım..

emrett;
Dediğiniz çok doğruda C-max'in otomatik vites seçeneği yok. Bende hatta bunun 7 kişilik olanını almak istiyorum ama vites seçeneği sorun çıkaracak.

gezginemlak;
Araçla ilgili bilgi verirken lütfen motor seçeneğine dikkat edelim. Bahsettiğiniz Kia modeli 1.6 cc üzerinde bir araç.

yenilenen doblo %37 ötv ye tabidir diye bir açıklama okumuştım fiatın sitesindeyenilenen doblonun otomatik vieslisi de var.

Ben kesinlile Yeni kango yada yeni pejo partner tepee yi öneririm jeep gibi ama jeepten çok daha geniş yakıtları da az yazıyor doğru ise eğer.. Geniş geniş al Fiattan arıza falan çıkar uğraşır durursunuz başka bişeylere bakın bence, fiyatları çok yakın...

Doğru yeni Cmax a otomatik vites koymamaları çok saçma...

eğerki :) Doblo da dediğiniz doğruysa %37 indirim olayı o zaman Doblo yu Alırık :)

binek olarak tescillenen panoramalar 38-40 bin liradan başlıyor. %37 ötv muafiyetiyle 30-32 bin liraya alınabilir.

Doblo kango caddy hepsi tıcarı aractır her yıl muayene yaptırmanız gerekır. Otomobilde ötv %37 bunlarda %4 ıle %10 arası degısıyor. Yanı avantajı az. Doblonun yakıtı cok fazla. Bu snıfta en lıderı caddy.

Üst Alt