Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fiat Doblo tarzında ÖTV indirimli alabileceğim araç önerileriniz var mı?

gorbi20;
slm allah kaza bela vermesin. kardes arac özelliklerinden bahsedermisin biraz.

Arkadaşlar ben Eskişehirdeki Birmot la görüştüm dablonun 7 kişilik olanları var onlar otomobil sınıfına giriyor ve %37 düşülüyor ötv si aracın ötv li fiyatı yaklaşık 55 bin. Barada bende fiyat Linea nın 1300 multijet dinamik versiyonu lu otomatik olanını almaya niyet ediyorum ne dersiniz

kasa olarak hepsi aynı ben sadece 1600 tl fark verdim çelik cant siyah camotomatik klima sis farı alt basamak üst çıtası star stop ışıklarda boşa aldınmı kendi stop ediyor kelkarken debriyaja bastınmı kendiliğinden çalışıp devam ediyorsun buda yakıtı %10 etkiliyor bilgisayar sistemiyle kişisel özelliği var mesela arbaya bindiğinde kapıların kilitlenmesini istersen ayarlıyorsun hız uyarı ne kadar hız yapacaksa ayarlıyorsun hızını aştınmı uyarı veriyor far istersen sürekli yanık kalıyor hız sabitleyici daha aklıma gelmeyen vs tüm bunları bilgisayar sistemiyle ayarlıyorsun

PEUGEOT PARTNER TEPE husısı mı geçıyor yoksa yüzde 37 değil mı indirimi

sekobaba;

kamyonet olarak geçio , partner-caddy.. doblo panaroma ve fiorino hususi olarak geçio dolayısıyla bu ikisinde %37 indirm uygulanıo ..

www.fıat.com.tr adresinden fıat panorama'nın fiyatlarına baktığınızda panorama nın ÖTV oranı 7 ve otomobil olarak görünüyor O bayii işi bilmiyor yada siz çok önce sordunuz.

bende fiat fiorino var %3 ötv si vardı 2009 kriz döneminde %3 düşmüştü ben ödedim ötv yi 580 tl idi zaten araç çok güzel çok az yakıyor 6 ileri triptonik tek dez avantajı her yıl muayeneye giriyodu fiorinonun iki ruhsat tipi vardı kapalı kasa kamyonet tipinin fiyatı 24000tl iken otomobil tuhsatlısı 33000 tl idi

partner tepe kamyonet olarak geçer ruhsatta, alabilirsin ama her yıl muayeneye girersin,
doblo veya fiorino alırsan hususi otomobil olarak ruhsat çıkarabilirsin.

Üst Alt