friedreich ataksisi ve kardeşlerim
merhabalar öncelikle bütün hasta arkadaşlara acil şifa diliyorum umutsuzluk yok benim iki kardeşim var maalesef friedreich ataksisi hastalığına yakalandılar doktorlar anlayana kadar hastalık ilerledi sonrada size dönüp bu hastalığı yok derler hayır bence var bulanamıyor olabilir fakat yok olamaz hayat herşeyin çaresi var zamanı ve o çaresini bulucak akıl sahipleri gelmemiştir ama gelicek umutsuzluk yok arkadaşlar bütün çaresi yok denen herşeyin çaresiz var tek ihtiyacım olan sabır biliyorum dayanacak güç tükeniyor bazen ama pes etmek yok benim dediğim gibi iki kardeşim var fa hastalığı yüzünden en güzel yılları ziyan oldu ama ben hiç umudumu yitirmedim bulucam bir çare kök hücre bana olumlu sonuç gibi geliyor işte gerçek kişiyi bulmak lazım etraf sahtekar kaynıyor maalesef benim ablam 31 yaşında hastalığı kulağına denge sistemine kalbine konuşmasına sinirlerine vurdu erkek kardeşim 27 yaşında onunda hastalığı gözüne, cigerlerine, denge sistemine , konuşmasına ve maalesef sinir sistemine vurdu ve maalesef yavaş yavaş olsada ilerleyen bir hastalık bir çare bulucam mutlaka bu can benden çıkmadan bulucam ve bütün çaresiz hastalıkları kurtarıcam buraya girme amacım ise fa ve bunun gibi çaresi yok denilen hastalıkları taşıyan kişileri yakından tanıyıp bilgi alışverişinde bulunmak istememdir tabiki karşılıklı olucak dilerim biran önce buluruz arkadaşlar allah herkese tez vakitte hayırlısıyla bu hastalıktan ve çaresi yok denilen bütün hastalıklardan ŞİFAYLA kurtarır amin... acil şifalar şifa bekleyenlere