Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi (FA) hastasıyım ve Almanya'da kök hücre nakli oldum!..

Evet,bende hüllü hanımın son durumunu merak ediyorum..

hüllü nasıl oldun desteksiz yürüyebiliyor musun yavaş yavaş

arkadaşım öncelikle geçmişolsun tedaviyi başlayalı 8 ay olmuş şuanki durumun nedir? sanırım ege üniversitesinde fizik rehabilitasyon tedavisi görecekmişsin tedaviyi başladınmı? egedeki fizik dok kim bende ege üniversitesinde fizik rehabilitasyon için yatak bekliyorum hocam berrin hanım kök hüçre naklinin denge bozukluğu için bir sonuç alabildinmi? cevabını bekliyorum

arkadaşlar ben desteksiz yürüyemiyorum hala ama hastalığımın ilerlemesi durdu,evde tek kişinin desteği yetiiyor,kasılmalar ve kramplar yok artıık başımda gözlerimde tiitremeler oluyodu geçti uzağı göremez olmuştum artık,konuşmam düzeldi,fa zor bi hastalık 1 kere yetmez tabki ben ege ünv. hiiç gitmediim yanlış anlama var galiiba..

Sayin Salih bey,
dosyanizi ve filmleri uzmanimiz inceledi ve sizin icin kök hücre tedavisi gerekli olmadigini bildirdi. Kök hücre tedavisinden sonra durumunuz iyilesmiyecegini bildirdi.
Sizin icin gereken yeni bir ameliyat, C 0-1-2 bölgesi saglam olmadigini resimlerde inceledi ve bu kismin ameliyat gerekdigini sundu.
MR filmleriniz ile nöroloji cerrahi bir uzmana basvurmanizi sundu.
Saygilarimla.

gelen cevap bu.

Merhabalar
sayın sbulut hastalıgın ne
of mu fa mı

hulyacım 9-10 ay oldu son durumun nedır tedavinin seyrı nasıl
ardık bızı ılgılendıren tek sey senın durumun artık bu dunyada benı hıcbırsey ılgılendırmıyor

hüllü nerelerdesin :) gerçi her sordugumu cevapladın . ama son durumunu merak ediyoruz bişiler yazarsan heyecaanla okuruz.

Üst Alt