GRAHAM BELL
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, bizler bir markaya ait şubeye gittiğimizde oradaki yetkililer başka bir marka işitme cihazı hakkında tecrübe sahibi değilse bilgi sahibi olamayabilirler, çünkü normal bir durumdur. A markasında devamlı çalışan odyometris A markasında uzman olur, örneğin o markaya ait bilgisayara yüklenen yazılımı, o markayı çalıştıran araç gereçler vb. ile bu markaya ait işitme cihazı teknik bilgilerini en iyi o markada çalışan odyologlar yetkililer bilir. Her mesleğin ayrı bir branşı vardır, bu branşları da ayırdığımızı düşünürsek ayrılan branşı marka olarak düşünebiliriz.
Dolayısıyla müşteri olarak cihaz araştırması yaparken veya bana bir cihazı önerdiklerinde veya düşündüğüm cihazı denemeden önce mutlaka ve mutlaka, karar vereceğim cihazın markasına ait teknik özelliklerini de gözden çıkarırım, daha sonra diğer bir iki marka cihazlar arasında da karşılaştırma yaparım. Bu karşılaştırmayı teknik olarak yaparken zaman zaman gerek internet ortamından gerek yurtdışına ait siteleri üzerinden birkaç marka cihazlarla ilgili araştırma yaparken bazı markaların teknik verilerine tam ulaşamayabiliyorum.
Bu nedenle şuana kadar bana REM ölçümü yapılmadığı için REM ölçümü hakkında bir fikrim yok, bu ölçümünü Mehmet Akşit hocamız sağ olsun burada başlık açmış, bu sitede işitme cihazı ile ilgili yeni bir gelişme var mı diye gezinirken bu başlığı bu hafta içinde fark ettim ilk defa gerçek kulak ölçümü hakkında yeni yeni bilgiler ediniyorum. Dolayısıyla REM teknolojileri hakkında bilgi sahibi olmadığımı da bildiğiniz halde, bana gülmeniz doğaldır
İşitme cihazı olmadan nasıl yapıldı, detaylı açıklayabilir misiniz?
@
Hear git seliste yaptır çıktıda veriyo
Cihazsız yapıyo zaten
O çıktı duruyo evde birgün yüklerim sormamıştum hiç buraya
O halde işitme cihazsız oluyorsa en kısa zamanda mutlaka Ankara'ya gideceğim ancak gitmeden önce elinde ki çıktıyı bir görebilir miyim buraya resim yükleyebilirseniz, çok sevinirim