Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selda kurdela nakışı. Ribbon art/Kurdela Sanatı demek daha güzel. Normal bir nakış türünden çok farklı,bence çokda güzel..
Kullanım alanı çok fazla, çok basitleride yapılıyor, kişinin zevkine ufkuna göre şekilleniyor..
Bu çiçekler de Kurdela sanatıyla yapılıyor..Hazırda olan çiçeklerimden...
Eline kurdelayı aldığın zaman kesme, katlama, yakma bir sürü işlemden geçebiliyor.bir çok usta ellerden sanat eserleride çıkıyor..Kumaş üzerine nakış tekniklerinin hepsini uygulayarakda yapıyorlar..
Evde besliyebilsem bende böyle kesin dikerim.çok hoş olmuşlar sıcacık sıcacık giyerler
Eski kazaklardan bende bere yapımı gördüm,fenada olmamış..Kazaklar genelde kollardan yıprar,kolları yıpramış kazaklarımızı bu veya başka şekilde hayata geçirmek iyi olur.
Çocukluğumda hatırlıyorum, annem porselen demlik kullanırdı ve sık sık çatlardı o demlikler sonra gider yenisini alır çatlayan demliklere çiçek-kaktüs filan ekerdi Güzel dekor oluyor, fotoğraftaki de işi baya büyütmüş
Aslında hangi panoyu yapacağına karar verip, ne renk ve boyutta düğmelere ihtiyacın olduğunu belirlersen her gördüğün, rastladığın yerde alıp biriktirebilirsin. Özellikle yatak odaları , çocuk odaları için hoş bir görüntü ve de ayrıntı diye düşünüyorum.
Haklısın,kalıp çıkarıp koymalı bir kenara, nasıl bir desen istiyorsak,düğmeler çabuk denk gelmez.Arada bir ona takılıp satranç oynar gibi bir bir hamlelerle bitirmek keyiflide olur..
Selda kenarda düğme olsada,burada'ki beğendiğimiz panoyu oluşturacak kadar çıkmaz.Ağaçta çeşitli düğmeler var,ufaklar pul çok küçük düğmeler kullanılmış.Güzel dzayn edilmiş..
Bende bir kutu dolusu düğme var, kıyafet satın aldığımızda yedek düğme veriyorlar ya onlar lazım olur diye saklamışım ama çoğu koyu renk ve birbiriyle uyumsuz. Gidip düğme alınabilir tabi, ucuz bir materyal zaten.