Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geri Dönüşüm Fikirleri

orgu-cep-telefonu-kilifi-1.jpg

Bu güzelmiş,telefonuma öreyim :eek:

Kutuları böyle süslemek bayağı güzel olur..:)

941347_456010567811023_1389354578_n.jpg

Şık bir süsleme, tabii yapabilene. Kurdele nakışı bilmek lazım, yanımdan bile geçmez :) Hazır gül bulup yapıştırabilirim. :)

Gönderebilsem beğen bir çeçek modeli derim, ben yaparım çiçeği sana Sema..:)

Hatunlar her geçen gün aşıyorsunuz kurdela nakışı diye birşeyi de öğrenmiş oldum. Yapıştırma sanmıştım ilk gördüğümde:)

Selda kurdela nakışı. Ribbon art/Kurdela Sanatı demek daha güzel. Normal bir nakış türünden çok farklı,bence çokda güzel..
Kullanım alanı çok fazla, çok basitleride yapılıyor, kişinin zevkine ufkuna göre şekilleniyor..

Bu çiçekler de Kurdela sanatıyla yapılıyor..Hazırda olan çiçeklerimden...
Eline kurdelayı aldığın zaman kesme, katlama, yakma bir sürü işlemden geçebiliyor.bir çok usta ellerden sanat eserleride çıkıyor..Kumaş üzerine nakış tekniklerinin hepsini uygulayarakda yapıyorlar..

Şanlıurfa da yapmışlar,fıstık kabuklarında bu çiçekleri..

BbhsmzqCAAAAB3K.jpg:large

Çook güzeller keşke elimden gelse...

Teşekkürler Mine'cim , kurdele nakışını kullanmaya kıyamam. Çerçeveletip duvara asarım :)

Su bidonları matrak bir görünüm kazanmış :)

Eski monitörlerden kedi evi... :)

a1y1.jpg

mpec.jpg

Minik dostlarımız üşümesin.
:)
g7k5.jpg

:)
mdzx.jpg

Evde besliyebilsem bende böyle kesin dikerim.çok hoş olmuşlar sıcacık sıcacık giyerler:):)

Eski kazaklardan bende bere yapımı gördüm,fenada olmamış..Kazaklar genelde kollardan yıprar,kolları yıpramış kazaklarımızı bu veya başka şekilde hayata geçirmek iyi olur.

535594_433622336714060_416891797_n.jpg

Boyu kısalan, çeken veya keçeleşen kazaklar için uygun değerlendirme. Kullanışlı da olur. :)

Yahu hayvancıkların kürkü var, eziyet etmeyin ben daraldım onları öyle görünce:)))

Selda evcil hayvanların ev hali diyecem ama, böyle giydirip bunaltıp evden kaçırırmıyız bilmem..:)

İyi ki beslemiyorum o zaman. Benden çok çekerler, süslü püslü giydiririm. :D

Düğmelerden dekoratif panolar

p18h.jpg

kuo9.jpg

ekur.jpg

3oli.jpg

gjvd.jpg

9uf2.jpg

lm34.jpg

Elimde bayağı düğme var ama, bu kadar güzel renk armonisi oluşturacak kadar yok...

Kırmızıyla siyahın uyumunu çok beğenirim, belki paylaşılmıştır bilemiyorum ..

156492_491134980943048_1999287805_n.png

Böyle çeşit çeşit renk renk eski çaydanlıklarım birikse.bahçemde çok güzel dekor yaparım..:)

998576_411196178988791_360011672_n.jpg

Çocukluğumda hatırlıyorum, annem porselen demlik kullanırdı ve sık sık çatlardı o demlikler sonra gider yenisini alır çatlayan demliklere çiçek-kaktüs filan ekerdi :) Güzel dekor oluyor, fotoğraftaki de işi baya büyütmüş :)

Dışı emaye kaplı çaydanlıklar tencereler de vardı,biraz sırrı düştümü hemen çiçekliğe dönüşürdü balkonda biyerlerde yer alırlardı..

Tabiii'ki bu kadar birikmesi imkansızdı..

Sema ben düğmelerden yapılan panolara hayran kaldım.çok güzel renk uyumu tasarım yapılmış,harika olmuş gidip düğme düzesim geldi...

Aslında hangi panoyu yapacağına karar verip, ne renk ve boyutta düğmelere ihtiyacın olduğunu belirlersen her gördüğün, rastladığın yerde alıp biriktirebilirsin. Özellikle yatak odaları , çocuk odaları için hoş bir görüntü ve de ayrıntı diye düşünüyorum. :)

Haklısın,kalıp çıkarıp koymalı bir kenara, nasıl bir desen istiyorsak,düğmeler çabuk denk gelmez.Arada bir ona takılıp satranç oynar gibi bir bir hamlelerle bitirmek keyiflide olur..:)

Ağaçlı olanı çok beğendim düğmeleri biriktirmeden gidip satın alsak olmuyor mu, düğme atılı nasıl olabilir ki, en azından bende olmaz:)

Selda kenarda düğme olsada,burada'ki beğendiğimiz panoyu oluşturacak kadar çıkmaz.Ağaçta çeşitli düğmeler var,ufaklar pul çok küçük düğmeler kullanılmış.Güzel dzayn edilmiş..

Bende bir kutu dolusu düğme var, kıyafet satın aldığımızda yedek düğme veriyorlar ya onlar lazım olur diye saklamışım ama çoğu koyu renk ve birbiriyle uyumsuz. Gidip düğme alınabilir tabi, ucuz bir materyal zaten.

Bir kutu dolusu düğme bende'de var,ama pano oluşturmaz gidip alıp düğmeleri öyle yapacağız..:)

Peçete dip kartonlarıyla çok güzel şeyler üretiliyor.Zaman ayırıp uğraşmak isteyenlere..
1530535_660569447329192_677572316_n.jpg

Düğmeden pano örneği daha buldum :)
Diğerleri iş bilgisayarımda kalmış, bir ara eklerim.
rcf0.jpg

Pet şişeden yapılan kedi figürlü saksılar hoşuma gitti. :)

b7wn.jpg

Çok güzelmiş,şablonu var daha kolay düğme bulunur.

Biraz işçilik var ama çok güzel olmuş..

1535018_578438365565789_578962029_n.jpg

Kağıt tutuşup'da yanarmı bilmem?..

Üst Alt