Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski televizyonları elimizden niye çıkarmışız'ki bilmem..
Ne kadar güzel ama,şimdi birçok şey gibi mandallarda naylon..
Ben genelde pet şişelerden yapılan bir şeyleri sıcak bulamıyorum hiç bir yere yakıştıramıyorum açıkcası, fakat çöp olarak görünüpte görüntü kirliliği oluşturmasndan bu ve benzer şekilde hayata dahil etmek yinede daha iyidir..
Kısıtlı mekanlarda toprak ve yeşille uğraşmak isteyenler için düşünülmüş...
Küflü boyalıda olsa tenekelerde çiçekleri severim,bahçede annemin ortancaları yağ tenekelerinde ekiliydi belki onun alışkanlığındandır..
Fotoğrafları İzmir/ Nazarköy'de çektim. Adından anlaşıldığı üzere nazar boncuğu üreten ocakları var. Geri dönüşüm cam kullanıyorlar. Bütün köy halkı, özellikle kadınları hediyelik eşya üretip satıyorlar. Üreten insanları severim
Kullanılmış soda şişesinden yapılmış duvar süsleri.
Reklamlarını da yapayım Gidip görmek isteyenlere 4 Mayıs Pazar günü Boncuk şenliği var.
Uuu çok güzeller Sema! Üreten ellere hayranım maharetli de olunca, yapılanların seyrine doyum olmuyor.Harika tasarımlar olmuşBizim ülkemizin herbir yerinin insanı çok üretken gezip görülesi yerlerimiz çok var çook..
Renkleri cıvıl cıvıl olup kıyıp atamadığınız kıyıda tuttuğunuz küçük kumaş parçacıklarınız varmıdır bilemem, eğer varsa dikiş bilen hanımlar işte onları kullanmak için çok güzel uğraşlar...
Siz yapın nerede isterseniz orada kullanın..
Tutacak, ama ben pano diye de asarım...
Toplayıcı harika..
Ben bunlara bayılıyorum. Kendimce benimde malzeme toplayıcılarım hep var ama bir yenisini gördüğüm zaman aklım onda kalıyor...
Bu teknik bizim kırkyama tekniğimiz,şimdi yeni adı patchwork bu isim yerleşti fakat biz kırkyama dan vazgeçmeyelim.
Bugün çekmecemde bu küçük cüzdan elime geçti saklamıştım, yazlıkta yaşlı bir ninemiz vermişti yaşı yüzü geçtiğini söylüyordu çocukları, fakat o yaşta bile maşallahı vardı üretiyor ve bunu sana yaptım diye ördüklerini hediye ediyordu geçen sene kaybettik nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun...
Nasıl değerlendirebilirim diye düşününce bu küçük şirin ev ortaya çıktı evdeki oyalardan artan çiçekler ve keçelerle süsledim ben beğendim...