Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selda*, tek seferde sayılıyor..Ağız kısmından altı görülüyor başlama yeri tam ortada...10 cm kadar zincir çekip artirarak döne döne önce taban yapılıyor sonra üste dönüyor...Çok kolay hele kalın penyelerden örürsen hiç zorluk çekmez sin örmek istersen yardimci olabilirim..
Üyesi olduğum bir geri dönüşüm grubu var, bugünlerde harıl harıl kağıttan sepet, vazo, kutu örüyorlar. Çok üretkenler
Bugün bu yumurta sepetini gördüm, bayıldım
Erkan Şamcı'nın Ekolojik Temizliğin Kitabı'ndan uyarlamıştım. Fakat dayanıklı olmadı çabuk bozuldu. Kokusu değişince 1 hafta sonra döktüm Kalıcı bir yöntem bulduğumda paylaşırım.
Biten oje şişelerini temizleyip, tutkal, deri parçası, mıknatıs kullanarak sevimli minyatür buzdolabı magneti yapmışlar. Evinize renk katacak mükemmel bir ayrıntı. Burada gerçek çiçekler kullanıldığından suyunu eksik etmemek gerekiyor. Siz isterseniz yapay çiçekler kullanabilirsiniz.
Kaynak ; http://woodsofbelltrees.com/