Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göç idaresi kurumuna atananlar buraya lütfen

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar burda toplanalm kim nereye atandiysa yazabilir mi

Ben 75puanla konya göç idaresi

umutyolcusu

Bende İzmir 78.85 puan

Nasıl başlanacak bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.

Ben ankara genel Müdürlüğü aradım bayram sonrası evrakları teslim edersen iyi olur dediler

Bu arada hayrli olsun izmir genel Müdürlüğü arayip bilgi sahibi olanilirsnz ancak Kararnameler henüz gelmedi dediler

Peki istenilen evraklar belli mi?

Şuan yurtdışındayım ve kurumu aradım sizi ararlar dediler.bana ulaşamayabilirler. İstenilen evraklarla ilgili bilgi paylaşırsanız memnun olurum.

74.6 ile burdur gid atandım bende. Göç idaresi İK ile görüştüm bayram öncesi atamalarımız kendilerine bildirildiginde ikamet ettigimiz ilin emniyet müdürlüğüne güvenlik sorusturması talebi gönderiyorlarmış bu süreç 1 ayla 3 ay arasında değişebilir dedi

soruşturma olumlu sonuçlanırsa bizimle irtibata gecip istedikleri evrakların talep edeceklermiş evralları tamamlandıktan sonra atamamızı gerçekleştireceklermiş 15 gün içinde de göreve başlıyormuşuz bendeki bilgiler bunlar sizdekileride paylaşın bakalım

Merhaba arkadaşlar ben de Antalya Göç İdaresi VHKİ olarak atandım, kurumu aradım fakat tebligat yapılacak dendi. Hiçbir bilgi de yok. Ne oldu bilmiyorum evrak teslim eden var mı?

Arkadaslar bneden evrakları istediler ne kadar erken teslim edersenz okadar iyi olur dediler bir iki aya başlarsnz dediler

Bna önce evrakları istediler güvenlik soruşturması ondan sonra basliyckms ben Konyaya atandm fakat ankaraya teslim istediler

umutyolcusu internet sitesinde hiçbir şey yok evrağı nasıl istediler ki? Omerzknac 82 küsur dostum

Ben aradığımda Ankara'yı ara sana tebligat gönderilir dendi. Antalya da da Ankara da da telefonlara pek bakılmıyordu.

Arkadaşlar il göç idaresine gittim buraya atandım diye sagolsun personel şefi ankarayı aradı ve sonunda nasıl bir yol izlemem gerektigini ögrendim .

Konuştugum kişi il göç idaresinin sitesinde haberler kısmı var ordan tüm haberleri seçip sonra 23.sayfada il göç idaresi uzman yardımcılığı sınavını kazananlardan istenen belgeler var onları hazırlayıp sitedeki ankara genel merkez adresine göndermemi söyledi.

bunlara ek olarak diploma ösym sonuç belgesi ve engelli raporunu söyledi.fakat ben bunların aslınımı yoksa fotokopisinimi koycaz diye sormadım.aslı gibidir yaptırp koymayı düşünüyorum . Süresi varmı diye sordum süresi yok ama nekadar çabuk gönderirseniz okadar iyi olur sizin için dedi.

Sizden evrakları nasıl istediler

Merhaba @Ceylan3535

Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış ama şöyle bir sıkıntı var biz kpss ile uzman yardımcısı olarak atanmadık. Ekpss ile atandık. Ek belge isteyebilirler (En başta sağlık raporu)

Çabuk gönderin demiş ama hatalı gönderme riski de var. Pazartesi günü Ankara'yı aramak lazım yine. Diğer kurumlar EKPSS için resmi açıklama yaptı bizim kurum (birkaçı daha) niye kaldı bilmiyorum :(

Ceylan3535

Aynı dedignz gibi söylediler bna da ben herseyi hazrladm salı günü teslim edecegm ankaraya inş ozaman yazarım sze bna diploma ve sağlık raporu aslini da yanında getrin onu görmem gerek dediler fotokopisi öyle kabuk ediyolar

Beni daha arayıp soran yok
shure

Bende antalyada yasıyorum yazdım ancak gelmedi burdur kısmetmiş:)

Belgeleri teslim ettikten sonra sorusturma tamamlanip baslicagimiz tarih icin tebligat mi gonderecekler

Bi de ne kadar maas alacaz lisans mezunuym

Soruşturmadan sonra bize illaki donus yapacaklardır başlayın falan diye. Maaşı ben 2670lira civarı olarak biliyorum 40lira vergi indirimi için 40lira da veri hazrlama olarak atananlar ek olarak alıyor aekadasm

@Omerzknac Antalya puanı biraz yüksek kalıyor maalesef :/ ben sırf Antalya için ilk atamada beklemiştim.

Belge teslim aşamasının daha başlamadığını düşünüyorum arkadaşlar, resmi site boş.

Ama bildiğim kadarıyla güvenlik soruşturması anında başlıyor. 1-2-3 ay kadar sürüyor. Sonra da işbaşı yapıyoruz.

Maaşı ben de 2600-2700 lira civarı diye biliyorum. VHKİ için 40-50 lira, engelli indirimi 50-100-150 gibi değişiyor sanırım. Eğer yabancı diliniz varsa bir de dil tazminatı var o da 50 ile 250 lira arasında değişiyor.

Arkadaşlar bir sorum olacak ben özelde 10 yıl ssklı olarak çalıştım şimdi atandım erken emekli olabilme şansım sürüyor mu

YOLCU33

Sürüyor şuan çalışıyorsan özelde çalıştıgın yerden çalıştıgına dair belge alıp vergi dairesine gidip vergi indirimi için başvuru yaparsın kabul edildikden sonra erken emeklilige başvurursunuz

75 e kadar düştümü ekpss puanı ...?

ben 86 puanla tercih yapmadım

neyse seneye 90 çekerim canım sağolsun

ne bilim salaklık işte

bu tercihleri ekpss ye giren herkes yapabiliyor muydu ?

Arkadaslar yarin insallah evraklari gonderiyorum hadi hayirlisi

Tabiki tercih yapabilirdiniz ne ise hayirlisi

Bugün evraklarımı postaya verdim.inşallah hayırla ve çabucak sonuçlanır hepimizinki.

Günaydın arkadaşlar evrakları az önce teslim ettik haftaya başkan kontrol edicekms ve güvenlik soruşturması başlayacak onlar donus yapiickmis.herkeze hayırlı ugurlu olsun umarım erkenden başlarız

Merhaba arkadaşlar mutlaka göç idaresi Ankara'yı arayıp atama bölümüyle görüşün. Size evrakları söyleyecekler.

Ben de dün görüşüp akşam üstü evrakları kargoya verdim bugün teslim edilecek. Evrakların birinde imza atmadım gibi geliyor şu an içim rahat değil o yüzden yeniden görüşeceğim.
Posta veya kargo gönderirken mutlaka arkadaşlar evrağınızı 3 kez kontrol edin sonra kendi kendinize dert edersiniz benim gibi :(

evraklar da bildiğim kadarıyla
2 tane güvenlik soruşturması kağıdı (2 fotoğraf da konuluyor)
1 ekpss sonuç belgesi
1 etik sözleşmesi
1 atama başvuru formu
1 diploma aslı veya sureti
1 sağlık raporu aslı veya sureti
1 mal bildirim formu
6 fotoğraf

ben gereklidir diye bir de muhtardan kimlik örneği koydum.

böylece gönderebilirsiniz. kurumu arayıp doğrulatın bir de. yanlışlık eksiklik vs olursa memuriyetiniz yanmasın.

Biz bizzat ankara göç idaresine gidip teslim ettk bundan sonra biz sizi arayacağız dediler güvenlik soruşturması bitince

umutyolcusu Hayırlısı bakalım. Evraklara bakıp kontrol ediyorlar mı? Eksik varsa mutlaka tamamlatmak lazım. Ben çok stres oldum şahsen. YOLCU33 Geri dönüş herhalde tebligat ile olacaktır.

Evet hepsine bakıp kontrol etti eksik doldurduğu bölümü söyledi orda tamamladm aldı bilgisayarina da kaydetti başkan kontrol edicek dedi sonra güvenlik sostrmasna greceksnz biz sizi aeayacagz dediler

Arkadaşlar çalışma saatimizi biliyormusunuz

Erken cikabiliyormuyuz

Üst Alt