Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göç idaresi kurumuna atananlar buraya lütfen

Erkek Arkadaşlar askerlik ile ilgili bir belge istendimi sizden ben muafım elimde bir belge var fotokobi kabul ederlermi ki? Yoksa illa aslı gibidir isterlermi?

Arkadaşlar geri dönüş yapılan olursa paylaşalım lütfen

Omerzknac

İstenmedi ki duyuruda istenilen evrak kısmında yazıyorsa götürürsün yazmıyorsa götürmene gerek yok onlar zaten görürler

Arkadaşlar geri dönüş yapılan olursa paylaşalım lütfen

cemil er

Atama başvuru formunda soruyor o an aklıma geldi evrak istenmedi diye. Bungün aradım evraklar eline ulaşmış bişey demediler bekleyelim bakAlım ceylan hanımın da dedigi gibi dönüş yapılaan olursa burda paylasalım bilgi alışverişi yapalım.

Arkadaşlar çok geride kalmış bizim konu hiç aranan olmadı mı??

Beklemek çok kötü bide 6 aydır 10 aydır bekleyenleri duyunca dahada bi karamsarlaşıyorum.
Sizde durumlar nasıl?

Hic arayan soran yok, sizlerin evlerine gelen giden demi yok??

Beni henüz arayan soran yok emniyeti aradk henüz baslamdi dediler srstrma

Arkadaşlar yokmu bi ses seda...

Devlet işleri agır ilerler eskiden beri bunu biliyorum ama hiçbir plan yapamıyorum.Evine polis gelenler oluyormuş bizden varmı acaba.

Olursa lütfen paylaşın..

Geçen hafta aradm emniyet i soruşturma devam ediyor dediler başka bi haber yok henüz gelen de olmadi

İzmir e atandım İzmir de yaşıyorum ve hala aranmadım.Evime gelende olmadı.
Ankarayı arayan oldu mu acaba? Arasak mı ki??

Aynen ne arayan var ne soran. Göc idaresi Ik ile görüştüm bir sıkıntı olsa size döneriz rahat olun diyor.

Ins kasımda baslatrlar iki.ay olucak bazı kurumlar bir ay içinde cagrms bzimki biraz bekletiyor galiba arkadslar

Omerzknac

Sıkıntı olursamı döneceklermiş..

Beni eylülün 25 inde aramıştı insan kaynaklarındaki arkadaş bi evragınızı bulamadım diye sonra bulmuşda ordan bizim evrakları benim teslimim den çok sonra işleme koyduklarını anlıyorum..inşallah tez vakitte olumlu güzel haberler alırız.

Beni de arayıp eksik doldurmussın evragı tekrar gönder dedi gönderdim. 3 gün sonra aradılar halen gelmedi dediler. Postane ile iletişime gectim teslim edildigi tarihi ögrendim döndüm bilgi verdim merkeze gelmiştir bize iletmemişlerdir dedi. Daha sonra aradım buldunuz mu diye aramanıza gerek yok sıkıntı olursa biz size döneriz dediler tekrar aramadım inşallah başlatmıslardır süreci

Arkadaslar bulumdugunz ilin emniyetni bi arasanz ordan soruşturma başlayıp baslamadgni söylüyorlar ben aradım dosya bizde srustrna başladı dediler ancak pols falan glmedi eve

Arkadaşlar gelen giden arayan soran olmadımı kimseyi?? Emniyeti arayan yada kurumu arayan kimse varmı? Bi plan yapamıyoruz sonuçlansa artık hayırlısıyla herkes işine baksa bu nedir arkadaş...

Konuyu güncel tutalım... farklı şehirlere giden arkadaşlar nerde kalmayı planlıyorsunuz mesela il özel idaresinin misafirhanesi varmış geceliği 15 TL gibi cüzzi bir rakammış ilk aşamada kullanabilirsiniz. Varmı böyle paylaşabileceginiz konular

güvenlik soruşturması bitse bile göreve başlamak 1 ay sürüyor bana 15 gün önce kurumu gönderdik evrakları dedi emniyet 15 günde hala kargo kuruma ulaşmadı bide ben konyada oturuyorum ve konyaya atandım şehir içi bile en az 20 gün kargo sürüyor kurum 1 hafta 10 günde burda müdürler inceler kargo gelince dedi
umutyolcusu aynı binada çalısacagız :)

ayrıca bekar memur maaşı 2670 civarı benim bildiğim kadarıyla evli isen 200 tl eş yardımı çocuk varsa 50 tl de çocuk için veriyor vhki isen 40-50 lira + engelli vergi indirimi falan filan

Omerzknac 15.09.2017 de evrakları verdim ama ben göç idaresine atanmadım başka kurum .

Merhaba konya42 bende 12.09.2017de verdim 16ekimde sorustrma bitmiş ama hala bi haber yok kurumdan siz hangi kuruma atandnz afad mi

Bu arada ben de Konyada yaşıyorum ☺

Yahu ben arıyorum kişilere bilgi vereniyoruz kurum aramasımlazım diyorlar kurumunda umrunda ☹

☺ soruşturma olumlu olumsuz olduğunu sordum onu soyleyemeyz dedi ama sisteme bitti dosyanz bzde degl dediler. Ne zaman baslaycagz ya beklemek në zor

umutyolcusu

Evet afad 1.tercihimdi 2.tercihim göç idaresi idi evime en yakın kurumlar bunlardı buraya çıktı.
ben ilk başta 1.tercihe göç idaresi yazmıstım sonra afad ın kadro derecesi 6. yazınca kafam karıstı 1.tercihi afad olarak degiştirdim afadda iş yükü fazla olmaz umarım sıkılmam göç idaresi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama nasip hiç olmazsa afadın servisi evimin çok yakınından geçiyor oda bişeydir sonuçta.
bu sorunun ptt ile alakalı oldugunu düşünüyorum çünkü forum sitelerinin birinde yine memur olarak atanan bir arkadaş evrakları kuruma uzun süre gitmeyince gidip ptt ile görüşmüş evraklar takipsiz gönderildigi için önemsiz muamelesi görüp en sonlara atılıyormus hatta ptt memuru gelmeseydin bu evrak bi 15-20 gün daha burda sürünürdü demiş bende ayın 15.ine kadar bekleyip arayan olmazsa gidip ptt ile görüşecem

Üst Alt