Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göç idaresi kurumuna atananlar buraya lütfen

YOLCU33 ben ordaki personel işlerine bakan memura evrakları teslim ederken tebligatı elden yaparız demiştim kargo yollamazsınız diye konustuk zaten evin yakın oldugu için öyle yaparız dediler ben evrak teslim tebligatınıda direk kuruma gidip elden almıstım kurum eve yakın oldugu için dün aradı personel işlerindeki memur ataman yapıldı soruşturman tamamlandı son 1 imzan kaldı 1-2 güne çıkınca seni tekrar arayıp tebligatını yapacagız dedi ben arayınca gelirsin imzalarsın burdan tebligatı dedi yani ben kargoyla ugrasmadım.

Arkdaslar bugun aradim ankarayi daha bekliyoruz dedi memur sizi bilgilendirecez dedi beklemeye devam

Bunların neyi bekledgni çok merak ediyorum üç aydr ne yapıyolar bktrdilar ya😡

arkadaşlar merhaba ben izmir göç idaresine atandım forumu bilmiyordum.bende göç idaresine atananlara ulaşmaya calışıyordum.eve polis gelen giden soran var mı.ne zaman baslanacak gerçi bugün ankarayı aradım sabırla bekleyın deyip yine teli yüzüme kapattı.

bu arada izmire atanan 3 kişiyiz diğer iki kişi forumda heralde

Iyi günler hosgeldnz foruma evet izmire atanan arkadaş var burada ama henüz hicbirmz göreve baslayamadk bekliyoruz

Hosbulduk sağol.Türkiye geneli atanan sayısı 19 kişiyiz aynı anda mı baslatirlar acaba inşallah 2018 e kadar beklemeyiz

Inşallah okdar az olmimza rağmen üç aydr bekletilyoruz belgeler inceleniyor diyor bide utanmadan

Merhaba arkadaşım hoşgeldiniz...
İzmire atanan kişi benim. Henüz hiçbir haber yok nezaman gelecegi konusunda da hiçbir öngörüm yok. Malesef bilgi edinecegimizde hiçbiryer de yok. Velhasılı kelam yok yok yok..beklemek ten başka yapacak birşey de yok.. siz İzmir de misiniz?

Merhaba ceylan hosbulduk.evet izmirdeyim biryerlere de gidemiyorum çünkü ikamet ettiği yere atanan kişi telefon gelse yada tebligat gelse sadece 1.5 gün muhlet veriyorlarmış işe başlamak için

Arkadaşlar nasılsınız yok mu bir gelişme neden bu kadar bekletiyorlar anlamıyorum

Hiç bir haber yok malesef.. bizim soruşturmalar nerde yapılıyor acaba??Sağlıkçılardan biri ikamet yerinde degilde Ankara da yapılıyormuş gibi bir bilgi paylaşmış. İkamet ettigi yerin emniyetinden bilgi alan oldu mu bu zamana kadar?

Göç idaresine atananların canını sıkmak gibi olamasin ama ben dün AFAD a göreve başladım bugün 2. Günüm göç idaresi bizim kurumun en alt katında ve ben 8 de mesaiye girerken önünde uzun kuyruklar vardı öğlen yine aynı hep bir uzun kuyruk var çoğu Suriyeli ve ben Afadda konuştuğum kişilere ilk tercihim göç idaresiydi sonradan değiştirdim dedim adamlar direkten donmussun dedi orası çok yoğun falan dedi Allah hepinize kolaylık versin umarım en kısa zamanda başlarsınız

konya42

Iyi gunler valla bi başlayabilseydk çok iyi olur çok skldk artk beklemekten size hayırlı olsun tekrardan

Arkadaşlar sürekli arayip baskı mi yapsak ise yarar mı bilmiyorum ama

tahir30
Kardeş 1.5 gün saçmalığı nereden çıktı adamlar beni aradı salı günü tüm evrakların hazır baslayabirsin diye ne zaman başlarsınız dedi bende şu an çalışıyorum haftaya pazartesi başlasam olurmu dedim o zaman cuma günü gel tebligatini imzala dedi tebligatta tebliğ alındığı günden sonraki ilk iş günü ise başlanmalıdır aksi halde hak iptal olur yazıyordu ben cuma imza attım pazartesi başladım adam hatta biraz zaman istiyorsan kargoya vereyim biraz zaman kazanırsın dedi ben kargo riskine girmedjm umarım sizde en kısa zamanda başlarsınız
Ayrıca telefonla tebligat yapılmaz telefonda sana haber verirler gel imzani at tebliğini yapalım diye sen tebliği ya kuruma gidip imzalar alırsın yada kargoyla alırsın telefonla sözlü teblig olmaz

umutyolcusu
Kuruma baskı yapmak işe yaramaz ve gerek yoktur valilikten atama yapılabilir bir engel yoktur diye yazı gelir elektronik ortamda o evrak kurumun sistemine düşer ve personel işleri hemen sizi arar adam beni salı aradı Ataman bitti diye ben 3 gün sonra tebliğ icin imzaya gittim imzaladigim tebligatın tarihine baktım beni aradığı tarih evrak çıkar çıkmaz aramış sağolsun sizinki de öyle olur çünkü personel işlerine bakan kişi tebliği geç yaparsa sıkıntı çıkabilir bence o riske girmez

Öyle mi diyorsunuz ne bliyim neden bu kadar bekletiliyor ki anlamadik toplamda 20kisi atanmsz bu inceleme bu kadar niye uzatıyorlar😡😡

Ankarada insan kaynaklarının bana söylediği şey tebligat gelmeden seni ararız ve 1.5 gün muhket vardır ben onların dediğini söylüyorum

tahir30 sen yalnis anlamışsındır olduğun şehire atandiysan tebligatı imzaladığını günden sonraki ilk iş günü şehir dışı ise 15 günde işe başlamak zorundasın

beklemeye devam arkadaşlar.afada atanan arkadaşımız hayırlı uğurlu olsun darısı bize....

Bugün duyduklarıma göre göç idaresinin çok sayıda personel açığı varmış zaten personelin çok yoğun çalıştığını söylemiştim .o yüzden Göçe atanan arkadaşlar güvenlik soruşturması biter bitmez ararlar kurum kesinlikle sizi oyalamaz o konuda içiniz rahat olsun .

Güvenlik Soruşturması bitmiş ki çoktan 16ekimde emniyet yollamsankara merkeze sorun merkezde bunca zaman më diye bekletiliyoruz anlamadm

Vallahi biktirdilar bu ne bitmez soruşturma böle haber alacağımız hiçbir yer hickimse yok stres tavan oldu

tahir30
Wooooww İliklerime kadar araştırıldığımı hissediyorum herkezin sinirleri bozuldu napsak ki bilemedim

konya42
Doğru duymuşsunuz kardeş İL göçte çalışanların çogu görevlendirme...

Merhaba sevgili arkadaşlar. Az önce Ankara yı aradım.EKPSS yerleştirmeleri ne durumda bilgi alabilirmiyim dedim. Adımı sordu sizin dosyanız şuan komisyonda 2_3 kişininde soruşturma sonucu gelmedi haftaya büyük ihtimalle biter hepsi dedi. Bence en erken 10 gün sonrayı bulur. Zor zamanlardan geçiyoruz herkez korkuyor agırdan alınıyor birazda sanki..Ve günün problemi :)19 kişinin araştırması 3,5 ay sürdüyse 190 kişininki kaç ay sürer??

Bende aradım aynısını söyledi bana öğleye doğru.komisyonda 1 hafta daha sabredin dedi

Iyi De arkadaslar bu haksızlık degl mi belki bir kişinin soruşturması taa üç beş ay sürecek biz bir kişiyi niye bekliyoruz çok saçma 16ekimde btms sorustrmam bunca zaman boşuna bekletlmsz ya yazk bze

Merhabalar ben de İstanbul göç idaresini kazandım , yaklaşık 15-20 gun önce bana telefonda araştırmanız tamamladı ama diğer adayların da dosyalarının gelmesini bekliyoruz hepsi birden incelenecek dendi. Geçen Çarşamba da tüm dosyalar kurulda inceleniyor yakında sonuçlanır dendi.

Bugün pazartesi henüz aramadım belki bu hafta güzel haber alabiliriz

İnsallah bir de görevli gecende arayıp durmayın biz size haber vericez filan da dedi.
Bir de ondan izin mi alacaktık :))

Üst Alt