Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göç idaresi kurumuna atananlar buraya lütfen

Onlar zaten sabırla bekleyin deyip duruyorlar üç aydr bi bitiremediler bilgi vermeye de useniyolar😯

Arkadaşlar topu topu kaç kişiyiz neden böyle gecikti bilmiyorum ki diğer kurumlardan başlayanlar var bizim kurum yoğun mu anlamadım hayırlısı bakalım hayırlı bekleyişler....

Bu hafta Son demişlerdi umarım önümüzdeki hafta söyledikleri yalan çıkmaz çağırırlar

Daha vakit varmış stres yapmayın inşallah saglıklıca kucaklayın bebişi

Yarın aramayanlardan birileri arasada sorsa bidaha nedir durumlar?

Mesela ben cuma günü aradım .

Ben kurum üzerinde arattım haftaya atmaları yapacagız demişler ancak nekadar doğru tartışılır 🤨🤨

Acaba resmi kiyafetle mi gideriz çalışmak için bilgisi olan var mı

bence de arkadaşlar ben iki kere aradım aramayan varsa arayabilir mi haftaya bir sonuç çıkar mı diye bir sorsun

tahir30

İlk gününüz; tabiki güzel takım elbise giyinin, kravat takın ve misler gibi olun. İlerleyen zamanlarda kurumun genel giyim tarzına ayak uydurursunuz zaten.

Ceylan3535

Kurum benim adımı söyleyerek sordugu için ayrıca ben ararsam abes kacabilir. Ik da calısan personel beni görev yapacagım yerde calısmıs samimiyetleri var öyle daha rahat iletişim kurabiliyorum.

Velhasıl bu hafta da bisi çıkmadı...önümüzdeki haftalar bizimdir

Ben aradım bugün sabahtan acmadilar, öğlenden sonra açtılar. Evrakları gonderdin mi dedi evet dedim. Adimi sordu, sonra da pazartesi/salı tekrar aramamı söyledi. Baska Bilgi vermedi.

phq ya ara dedilerse demekki bir gelişme var (pgq arkadaşım)bizi bilgilendirirmisin.Aradığın için teşekkür ediyorum

Yani pazartesi -salı ara demişler ya ondan diyorum bize de bilgi verirmisin

phq

Evraklarınızı sorduguna göre vay halimize bence. Sanki 100lerce kişinin evrakları geldi. 4 ay geride kaldı gerçi demi unutulması normal. Ben hiçbişey yapıldıgına inanmıyorum artık koydular evrakları bakan eden yok sanki ekim başı işe başlayanlar var. Bizim hakkımıza giriyorlar. Başkada bişey degil. Bide engelli ataması yapılacak ...

Arkadaşlar arayan oldu mu ankarayi kaç kez aradım kaldıran yok bu kadar mağdur edilmez ki insan

Arkadaşlar hangi numarayı arıyorsunuz0312-422 08 27 nolu telefonu aradım ben daha önce siz hangi teli aradınız

Ben az önce tekrar aradım çalıyor çalıyor telefonu açan yok???

Dükkanı kapatıp gittiler heralde

Hiç mi ulaşabilen olmadı arkadaşlar.

Ben dün aradım açan olmadı bugün arayamadım izmire atanan ben ve ceylan var diğeri burda mı

Diğer güvenlik soruşturması başlıgına artık kimse bişey yazmıyor galib herkes atandı biz kaldık

Galiba bizi kandiyolarlar yine geçen hafta söndü hani çarşamba günü oldu hala ses yok telefona bile bakmıyor lar 😡😡

Üst Alt