Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göç idaresi kurumuna atananlar buraya lütfen

omerzknac arkadaşım siz bir yerden kurumu aratmıştınız bi daha deneseniz

Yarın arattıracagım aklımmda hafta ortası oldu noldu sorun diye

umarım 2017 de başlarsınız 2017 aralıkta başlamakla ocak 2018 de başlamak arasında 20 gün yıllık izin farkediyor

yani 30.12.2017 de işe başlarsanız 30.12.2018 de 20 gün yıllık izin hakediyorsunuz ilk yıldan sonraki yıllık izinler memurlarda yılbaşında verildiği için 01.01.2019 da 20 gün daha hakediyorsunuz ve toplam 40 gün izniniz oluyor.

ama 30.12.2017 degilde 1 gün sonra 01.01.2018 de baslarsanız 01.01.2019 da 20 gün izniniz oluyor diğer izin 01.01.2020 de.

yani 30.12.2017 de başlayanların 01.01.2019 da 40 gün

1 gün sonra 01.01.2018 de başlayanların 01.01.2019 20 gün yıllık izni oluyor.
Bunuda yeni öğrendim umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Bu arada göç idaresindeki muazzam yoğunluk devam etmesine rağmen sizleri hala bekletmeleri çok garip.

Ya biz izinden elan vazgeçtik bir başlatsınlar da isterse hiç izin vermesinler

arkadaşlar arayan olursa bizi bilgilendirebilir mi

evet ömer bey nazımız size geçiyor artık teli açmıyorlar

Ben şuan mevcutta çalışıyorum yoğunluktan arıyamadım daha şimdi aradım. Adam bu hafta içinde yapacaklarını söylemişti şimdi Ik yı sürekli arayıp sıkıştırmam doğru olmaz diyor. Mecbur İk yı arayıp ordan bilgi alacağız onlar da açmıyor. :(

Banada bu haftadan önceki hafta içi yapacaklarını söylediler.. sessizce bekleyelim mi

Ankarada evrakları teslim ettiğimiz personel adı ruhi yılmaz ik. Cep numarası var dileyen arayabilir

0537 6643172 aradım meşgule attı sizde arayın ruhi yılmaz

Yapılacakta pek bişey yok gibi. Fikri olan var mı? Ankarada yaşayan kimse yokmu ki gitse bari telefon bozuksa bi el atsa..

Dün bahsettigim gibi acmadilar, bugün de aradım mesgule atıyor otomatik telefon :(
1den sonra tekrar ariycam

Arkadaşlar birde onların gözünden bakalım mı adamların işi atama yapmak biz sürekli arıyarak taciz ediyoruz belkide sırf arayıp sıkıştırdıgımız için gıcıklığına yapmıyorlardır. Bence gelecek haftaya kadar kimse aramasın bakalım nolacak?

Arkadaşlar iyi De bunlar geçen hafta için bze atamanz olucak demedilermi şimdi bu hafta da bitiyor hiç bir ses yok bu kadar da kandrilmaz insanlar ya yazkk ya

Omerzknac

Sanmam, normalde aramayın diyorlar ama ilk defa geçen hafta pazartesi/salı gibi bir daha arayın dediler bana. Burda da arkadaşlara bu hafta belli olacak tarzı bir seyler söylemişler.

Ben de normalde çalışıyordum ama evrakları verdikten bir süre sonra istifayı verdim mecburen yerime adam alacaklar, ihbar süresi doldu + 1 ay daha idare etti şirket aralık itibari ile ayrıldım.

Boşta iken beklemek çalışırken beklemekten daha zor inanın...

Bugün rahat 5. Ye aradım sonunda açtılar! Boyle boyle bilgi almak icin aradım dedim, ne bilgisi dedi bana? Ben de üzerine güvenlik soruşturması bitti kurul evrakları inceleyip sonuçlanacaktı bugünlerde aramamı söylemişlerdi dedim. O da açıkcası daha kimsenin ataması yapılmadı bizim de bilgimiz Yok okuduğu zaman sizlere haber vericez dedi.

Gelecek haftaya kadar bekleyelim zaten elimiz mahkumda haftaya aramadıkları zaman napacagınız konusunda ki fikriniz nedir? İk personel işine bakıyorsa işi bizim işimizi 60 gün içinde sonuçlandırmak degilmi?

Valla ben de ne yapacagimi sasırdım bu kuruma yapılan atama toplasan 100 kişi bile etmez neyini inceliyorlar bu kadar ???

Arkadaşlar beni yanlış anladınız benim demek istedigim bu adamlar bizim aramamızdan rahatsız belliki hemen yapılacak birsey olsa yapıp kurtulmak isterler zaten sürec devam ederken bizim sürekli sıkıştırmamız haliyle bize karşı antipati yaratacak.

Biz bu işe girdikten sonra tüm özlük işlemlerimiz bu adamların elinden geçicek. Yoksa arıyalım tabiki sıkıştıralım bir an önce olsun bende sizin gibi bekliyorum özelden biran önce kamuya gecip hayatımı düzene koymak istiyorum..

Herşeye Tamam bizim konuştuğumuz kişiler yetkili degl ellerinden bişey gelmiyor madem neden yalan bilgi veriyorlar onu anlamiyrum bir hafta daha sabredn dediler yok on güne tanamlamack dediler şimdi ise sus pus oldular

Arkadaşlar yapacak tek bir şey kalıyor BEKLEMEK....
Kimse aramasın yılbaşından sonra arayalım bence ne dersiniz

bir de phg arkadaşıma üzüldüm keşke vermeseydin çalışmaya devam etseydin.ben de çalışıyorum özelde ama daha çıkışımı istemesim.bir aksilik olur diye

ömer arkadaşımız haklı bize karşı empati olabilir.sıkmadan bence yılbaşına kadar bekleyelim(zaten bi o kalıyor)

YOLCU33

Küçük bir firma degil is temposu yogundu ilk evrakları göndermeden 1.5-2 aya netleşir dedi Ankara , yasal ihbar sürem 1,5aydi yanı bu hesaba göre çoktan işbaşı yapıp 1,5 / 2 aylık memur olmam lazımdı.

Geçen mesajımda yazdığım gibi işyeri fazladan 1 ay idare etti beni.

Ne yapacagimi ben de şaşırdım :(

phq Kardeşim sen artık işten ayrılmıssın vah vah yapmaktansa dinlen..bu saatten sonra yeni bir işe girme imkanında yok. zaten kuruma öylede böylede başlayacaksın başladıktan sonra 1 yıl izin kullanamıycaksın anın tadının çıkar kendini strese sokma��

Omerzknac

Orası öyle de bir faktör daha var, evlilik :)
Şubatta insallah, ondan geriliyorum :(

Sıkıntı yok kendini boş yere germe senin sonucun acıklanmıs güvenlik soruşturman bittiyse bir ay önce ya da bir ay sonra başlıycaksın ne farkeder. Şuan düğünün ve eşine vakit ayır farzetki yıllık izindesin🙂🙂

O bana çok destek oluyor da ben kendimi kasıyorum istemeden napayim :((

Ankarada evrakları teslim ettiğimiz personel adı ruhi yılmaz ik. Cep numarası var dileyen arayabilir

0537 6643172 aradım meşgule attı sizde arayın ruhi yılmaz
Kardeşim keşke özel numara vermeseydin bu bir anayasal suç bildiğim kadarıyla.Kimse bu numarayı aramasın bence.

yılbaşından sonra normal hattı arayalım bir sonuç çıkmazsa

Cepten aramamz doğru olmaz haklı arkadaş inş haftaya bir haber gelir herkez rahat eder

Evrakları teslim ederken ben ondan numarasını istemiştim ve defalarca aradım konuştum da.hatta dünde aradım meşgule aldı.bugün yine arayacam ayrıca anayasal suç falan da değil abartmayın

Üst Alt