Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göç idaresi kurumuna atananlar buraya lütfen

Siz aramayın anayasal suça ortak olmayın varsın ben kendim ararım konuşurum anayasal suçu da işlerim😃😁

kendisi verdiyse sıkıntı yok kardeşim ben sadece seni aydınlatmak istedim

Canım kardeşim tabiki kendisi verdi.yılbaşından sonra deme valla takatim kalmadı

Arkadaşlar bir bilgi aldım kuruldan kararlar cıkmış tebliğatlar hazırlanıyormuş hem size hem kuruma göndericeklermiş bu işlem gelecek haftayı bulur işe başmamız 2018 ilk haftası olur muhtemelen bilgilerinize

Insan kaynaklarında çalışan yetkili tebligatlari postalamadan önce ben ararım demişti 8 aralıkta konuşmuştum onunla

Dediğim gibi şuanda tebligatları hazırlıyorlarmış bitttiginde muhtemelen gönderiyoruz die arıycaklar

Bu iyi bir haber de bilmem hatırlıyor musunuz doldurduğunuz evrakın hiç bir yerinde telefon no sormuyordu? Sadece posta yoluyla mi haber verecekler nasıl olacak?

Olurmu öyle şey ösym de telefonun mevcut cekerler onlar bilgileri

Bu arada herkes whatsap grubunkurmuş ordN irtibat kuruyorlar. Atamamız gerçekleşse bile irtibatınkoparmayalım sonuçta hepimiz aynı devre olacagız iş ögrenme ve özlük haklarla ilgili bilgi alışverişi yapabiliriz herkes numarasını yazsın bir grup kuralım olmazmı?

Güzel olur bence de WhatsApp irtibat grubu arkadaşlar

Bu çok iyi haber arkadaşlar inş dedgnz gibi bir iki haftaya baslarz ayrıca grup kurma işi de iyi olur ordan daha kolay haberlesiriz

arkadaşlar bence atandıktan sonra kuralım olmaz mı grubu

Beni aradılar başlayabilirsiniz dediler kurumunuza ;)

Arkadaslar aranan kac kisi var yazabilir mi rica ediyorum beni henuz arayan yok yarin kurumu arim diyorum

@YOLCU33

er geç başlayacaksın :)
o zamanda izin düşüneceksin hiç vermezlerse isyan edeceksin.

Kardeşim beni aradılar hatta pazartesi başladım İzmir

tahir30

Hayırlı olsun darısı bize artık.neden böyle gecikti anlamadım

Arkadaşlar soruşturma bittikçe mi atıyorlar bilgisi olan paylaşabilir mi

Üst Alt