Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göç idaresi kurumuna atananlar buraya lütfen

Benim de ikinci tercihim afad di☺ hayırlı olsun göç idaresine atanan biri daha var ama birturlu ulaşamadım hic biyerde forumda yok. Bugün eşimle aradık ptt 1kasimdan buyana görünmüyor adinza kargo dediler umarım Kasım ayı bitmeden baslarz👐

Son düzenleme:
MERKEZ ankara göç idaresnden bulundgm yere Konyaya gelickms

Arkadaslar göç idaresinde zorunlu hizmet yılı 4 5yil falan yazıyor asalet tasdk olunca tayin olamıyor muyuz bilgisi olsn var mı bu konuda 😯

Kurumlar arası yazışma neden sizin adınızla yapılsınki onu anlayamadım size böyle bir bilgimi verildi?
Bizde arayıp soralıp eger öyle birşey varsa.
İnsan kaynaklarını aradınızmı hiç.

Evet iki kurumu da aradım insan kaynakları burda konyadaki dediki bize yazisma gelince ben szi ariym tebligati beklmeyn gelip başlarsnz dedi numaramı falan aldı. Ankara ise hiç bilgi vermedi dosya sizdemi falan dedik hiç oral olmadılar tek dedikleri size haber verilir

umutyolcusu

Anladım yani ankaradan herhangibir bilgi alamadınız.üff ya iyice sıkıcı bir hal almaya başladı.inşallah bir an önce hayırla sonuçlansa da işimize baksak.ben izmirdeyim ilk yerleştirme sonuçları açıklandığında burda gittigimde benimde almışlardı numaramı yazı gelince biz hemen ararız diye 2 buçuk ay oldu :(

Ankara sır küpü gibi valla☺ bir an önce baslamak gerçekten çok iyi olur

Görev yapacagım yerden bir personel dün antalyaya gelmişti, Ik daki bir personel eskiden kendi personelleriymiş onu aradı yanımda, soruşturma bitmiş galiba 2-3 haftaya başlatırız demiş bekliyoruz bakalım🙂🙂🙂

görüşemedim 2-3 saat izin almıştım işten ondada hastane işlerini hallettim. ben artık aramayacaklarmış gibi günlerimi geçiriyorum kurum kesinlikle bilerek bekletiyor

emniyetle 1 ay önce görüştüm senin sorusturma bitti kuruma gönderdik demişti 1 ayda bu kargo nerden geliyor ki hala ulaşmıyor anlamadım. kafaları eserse arasınlar artık napalım

Emniyetten yazı kuruma ulaşşa bile atama için kurul gibi birsey yapılıyormuş onun toplanmasını bekliyor olabilirler. Biri izinlidir yada şehir dışındadır gibi nedenelrden dolayı atama bekliyor olabiliyormuş

Atandgmz belli soruşturma da olumlu ise hala ne kurulu yapıyorlar ki ne biçim bi sistem 😯

umutyolcusu

Bi sistem oldugunu sanmıyorum herkez kafasına göre yapıyor bişeyler olanda hiçbişeyden haberi olmayan yıllarca okullard a sınavlarda sürünmüş bizim gibi insanlara oluyor.vaktimizi öldürüyorlar inşallah hakkımızıda gasp etmezler hakedene hakkını tez vakitte verirler artık....

İzmir göç idaresine ya da başka illerin göç idaresine atanan arkadaşlar daha ses seda yok mu?

Maalesef Osmaniye göç idaresinden de ses seda yok 2 ayı geçti evrakları göndereli

Dönüş nasıl olacak bilgisi olan var mı telefonla mı ptt ile mi

PTT ile tebligat gelicekms onun öncesinde kurum da arayablir yazı onlara gidince

İzmirdeyim hiç dönüş olmadı. Bu dönüşler benim kanaatime göre aynı zamanlarda olacak.tek bi merkezden. O yüzden il bazında düşünmemek lazım. Ankarayı evrakları teslim ettigimiz yeri arayan oldumu hiç?

Bence de öyle olacak ceylan 3535 bu hafta da geçsin haftaya arıcam ben

Bir sorum olacak arkadaşlar ben mesela osmaniyeye atandım.Yaşadığım yer Adana da çalışmak istesem böyle bir hakkımız var mı bilgisi olan cevap yazabirlir mi

Bildiğim kadarıyla aday memurluk kalkmadan baska ile tayin olamiyruz bazı kişiler de kuruma ve amire bağlı diyorlar olabliymus

Soruşturma için emniyetten gelen var mı ikamet yerlerinize ?

Hayırlı ugurlu olsun aradılar mi nezaman basliyorsunuz az önce ankarayi aradm atamanz henüz yapılmdi ararrz yada tebligat yollarz deyip kapattı yüzüme vlla😯

konya42 sana tebligat geldi mi bizi bilgilendirirmisin

Üst Alt