Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözlük Tipi İşitme Cihazı için hangi marka ve modeli önerirsiniz?

Bluetooth

Almanya'ya mail attım. Gözlük tipi cihazlara kurulacak kablolu yada kablosuz bir bağlantı ile, ipod veya telefona bağlanmayı mümkün kılacak bir projeleri olup olmadığını sordum. Cevabı da buraya yazarım.

Ayrıca artık kullanmadığım garantili Oticon Vigo Connect kanal içi cihazımı satıyorum. İlan için;

http://www.engelliler.biz/forum/ali...go-connect-itc-isitme-cihazi.html#post1058707

ikinci cihazı da aldım..çift taraflı kullanıyorum artık.

kardeş kaça mal oldu.işitmen nasıl.ben coselgi gözlük tipi cihazı kullanıyorum.biraz ağır geliyor.ikide bir gözlük genişliyor.aralarında fark varmı.vereceğin cevaba şimdiden teşekkürler

Coselgiyi bilmiyorum ama Bruckhoff'dan sonra Coselgi'nin kullanılacağını düşünmüyorum. Genişleme sorunu yok. Bruckhoff ilk cihazım, o yüzden başka cihazlarla bir karşılaştırma yapamıyorum. Ben genel olarak memnunum.

merhabalar kemik yolu işitme cihazın da bruckoff bc 211 modelini araştırmanızı tavsiye ederim.hasan topçu

bruckoff bc 211 model cihazı araştırmanızı tavsiye ederim.kibar esteeik kemik yolu cihazdır.

coselgiden sonra star key f 229d kullanıyorun 1.5 yıldır çok memnunum arkadaşlar cosel ginin 2007 di veya 2008 modellerini 2012 ye kadar kullandım arzalanınca parça bulmakda zorlandım starkeyi paramla aldım 1850 tl ye 2012 şubat ayında fakat yedek çihazım olmadıgı için çok dikkatli kullanıyorum arkadaşlar sizlerden ricam coselgi marka işitme cihaz kullanan ve tamir edilemeyen ler varsa parça niyetine bana göndermeniz mümkünmü belki benim arzalı olan coselgi yi yaptırma şansım olur tamircinin bana söyledigi entegresinde sorun varmış her model bir degilmiş 2008 veya 2007 model olan parçalar uya bilirmiş parça niyetine gönderecek arkadaşlar feyisten mesaj ata bilirler şimdiden teşekür ederim

Arkadaşlar merhaba,

2008'den beri kulak içi işitme cihazı kullanıyorum. Gözlük tipi işitme cihazını ilk defa burada duydum sonrasında araştırdım, yazdıklarınızı okudum.
Ben de karar verdim gözlük kullanıcısı biri olarak bu tip işitme cihazına lakin parça sorunu gözümü korkutmaktadır.

Jonturka arkadaşımızın kullandığı cihazında böyle bir sorunu var.

Acaba diğer markaları kullanan arkadaşların da parça sorunu var mı?

eski modellerde parça sorunu var fakat benim şu an kullandıgım starkey f229d de böyle bi sorun yok siz şimdi zaten djital alacanız için sorun olmaz benim eskisi analog oldugu için sorun var bide 2008 den bahsediyoruz cihazın yapım yılı ola rak bilmem anlata bildimmi

kemik yolu işitme cihazın da bruckoff markayı öneririm estetik ve güzel bir çerçeveye monte ediliyor.gözlük yani kemik yolu işitme cihazlarının gucu çok fazla değildir herkeze olmaz ilk önce test yaptırman gerekir. hem estetik ve zarif istediğiniz çerçeveye monte edilebiliyor.duysel işitme cihazların da bulabilirsiniz.

gözlük tipi dijital işitme cihazı ankara'da nerede satılır

merhabalar,
ilk defa kullanacağım. sağ kulak işitmede normal. sol kulakta orta ileri derecede işitme kaybı var. işitme testinde şu sonuçlar yazılı sol kulak için:
Merhaba sol hy 65 db (m) ky 38 db srt 65db sd% 92 sagda sso normal sinirlarda olup 1 khz'den sonra s/n tip düşüş. Solda ise orta derecede mixt tipi.k. gozlenmistir.
netice itibariyle işitme cihazı kullanacağım. ama estetik olmasını arzu ediyorum. ankarada gözlük tipi işitme cihazı satan firmalar hangileri acaba?

ada işitme mitat paşa şekerbank üstü ayhan bey fiyat aralıgı 2200 tl f 229 d 2000t l f228 d tabi ginede fiyatları sor yanlış bilgi vermeyim

slm brukckoffu kullanmanı tavsıye ederım ben kıllanıyorum süper

Ben bruckof gözlük tipi cihaz kullandim 3 sene ben çok memnun kaldim ama cihazi kaybettim bir ay oldu. Sunu farkettim onsuz olmuyor. Eksikliğini yasiyorum dun Ankarada kizilayda buldum fiyatini sordum sadece teki 1250 € dedi. İkinci elide bulamiyorum ve deyince o parayi veremezsin diğer ürünler bizimkine gore ucuz. pili duracell kullaniyordum 312 numara istanbulda bulmasi kolay gozluk tipi cihazi üreten iki firma kalmis bu tip cihaz kullanan vatandaş az olduğu için uretimi fazla yokmuş hatta üreten iki firma kapatmis satis yok diye. Kullanan da az olduğu icin pahalı magdurumda magdurum....

Neden tavsiye etmiyorsun sifiri çok pahali 1250€ ne yapacagiz.

1250 yuroya sesleri duyduktan sonra valla hic parayi dusunmem, yerine gore yemeden alirdim:( daha ne istiyorsunuz diyecegim ama. vallahide billahide heves ettim.
konusma anlamadan ses duyuyorum diye cihaza para veriyorum, olsun ses duymak dunyanin en iyi nimetidir bana gore:eek:

merhaba,

annem icin gozluk tipi cihaz arastiriyorum.
su an kullandigi cihaz rexton, fabrikasi kapanmis ve yenisini alma sansimiz yok.

o yuzden bruckhoff, conselgi veya starkey gibi markalari arastiriyorum.

sizin burada yazdiginiz fiyatlarin cok uzerinde fiyatlar soyleniyor. bruckhoff 2.000 euro, starkey 1.750 usd gibi.
acaba siz bu fiyatlari nereden aldiniz?

simdiden tesekkurler..

Hukkle,
Bruckhoff'un Türkiye distribütörü Duysel. Kendileriyle konuştum. İki modelleri varmış.
Liste fiyatları (BC 801) 1250 Euro; (BC 211) 1000 Euro. Bu fiyatlar üzerinden pazarlık yapabilirsiniz.

slm arkadasım ben brucckoff kullandın istanbuldan aldım duysel işitme cıhaz bülent beyden almıstım gecen yıne aradım fıyatları sordum 2 subelerı var bırı kadıköyde dıgerı taksım yardımcı olabılırımfıyatı 1000 euro dıgerı 1250 euro

Gözlük tipi işitme cihazı arıyorum. Arkadaşlar sizce hangi markayı almalıyım bu konuda hiç bir fikrim yok.yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt