Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözlük Tipi İşitme Cihazı için hangi marka ve modeli önerirsiniz?

1000 eruo üzerine diye biliyorum kemik yolu egerki zorunlu değilse kulak içi tercih etmenizde fayda var kemik yolu işitme cihazları pahalıdır ben mecburiyetten dolayı gözlük tipi kemik yolu kullanıyorum coselgi marka ama şuanda türkiye artık şatışı yok

Arkadaşlar.Arastıp fikir alıyorum. Muayene oldum işitme testi yaptılar doktor araştır dene ona göre bir cihaz. sec raporunu yazıyım dedi. bende gözlüktipi. Cihazı gördüm kararsızım gözlük tipi cihazmi yoksa kulak arkasımı alsam. Karsızım.kulak arkasını cok denedim . ama gözlük tipini hic bi fikrim yok sadece internette gördüm.

Gözlük tipi kesin bir sonuç zor bence kendi adıma konuşuyorum tabi, kulakiçi işitme cihazından memnun değilim yine insanları anlamıyorum, bu gözlük tipi işitme cihazına hiç girmem..

Öncelikle hepimize gecmiş olsun.4 yaşımdan beridir. İşitme problemim var. İlk defa bi cihaz almayı düşünüyorum. Cünkü secmek icin gitigimde cihazı taktıklarında cok büyük fark hissettim. Ve almaya karar verdim bügünde deneyecegim ve kulak arkası veya gözlük tipi cihaz hangisini alacagıma karar verecegim ilk deneyimim inşallah iyi bi cihaz bulurum..

Işıksız

kbb doktorunuz onersın gozluk tıpımı kulak arkasımı
ılk cıhaz alacagım dedıgınız ıcın soyluyorum bosa paranız gıtmesın
gozluk tıpı ısıtme cıhazları bıldıgım kemık yolu hava yolundan ıyıyse onerılır gozluk tıpı cıhaz kullanmak kulak arkas cıhazdan zordur
cunku kulak arkasında bı kemıge baskıyı ben olsam zor dayanırım

Doktor cihazı deneyip kulagıma hangisi iyi gelirse onu secmemi söyledi.

Saf ses ortalaması
Sol. Sag
Hava. 53 120
Kemik 48. 70
Konuşma anlama eşiği
Sol. Sag
45. Dy
Konuşma ayırt etme
Sol. Sag
92. Ty
85dB
Tedirgin edici ses yüksekligi
Sol. Sag
100y. 100y
Tanı: solda orta derecede mixt sagda total işitme kaybı mevcuttur. sol kulaga işitme cihazı önerildi.

Arkadaşlar diger yazanlardan pek bişey anlamadım. Yazmam gereken şeyler varsa söylerseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar diger yazanlardan pek bişey anlamadım. Yazmam gereken şeyler varsa söylerseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim.

Üst Alt