Mianhada, Saranghanda / Özür Dilerim, Seni Seviyorum..
Oyuncular:
So Ji Sup as Cha Moo-hyuk
Im Su Jung as Song Eun-chae
Jung Kyung Ho as Choi Yune
Suh Ji Young as Kang Min-joo
Choi Yeo Jin as Moon Ji-young
Lee Hye Young as Oh Deul-hee (Yune's mother)
Jun Hye Jin as Yoon Seo-kyung
Lee Young Ha as Song Dae-chun (Eun-chae's father)
Kim Hye Ok as Jang Hye-sook (Eun-chae's mother)
Shin Goo as Min Hyun-suk
Ok Ji Young as Song Sook-chae (Eun-chae's older sister)
Jung Hwa Young as Song Min-chae (Eun-chae's younger sister)
Park Gun Tae as Kim Kal-chi (Seo-kyung's son)
16 bölümlük dramatik bir dizi. Ben kendimce isim taktım bu dizideki çocuğa. Acıların çocuğu küçük Emrah'ın Kore versiyonu diyorum. Bu çocuğada vuran vuran anacım, çekmediği çile kalmadı. İzlemeye başlamadan önce izleyenlerin yorumlarını okudum. Birçok kişi dizinin çok acıklı ve müziklerinin çok güzel olduğundan bahsetmiş.. Benim için senaryo ve oyunculuk kalitesinden sonra müzikler gelir. Bu dizinin müzikleri de gerçekten çok ayrı bir övgüyü hakediyor, denildiği kadar varmış. Çoook derinlere işliyor, çok sevdim müziklerini..
Hikayesine gelince, şöhret olma yolunda ilerleyen bir kadın, biri kız diğeri erkek ikiz bebek dünyaya getiriyor, bu çocukların kendisine ayak bağı olacağını düşünürek terk ediyor. Çocuklar yetimhaneye veriliyor. Erkek olan çocuk 2 yaşındayken Avusturalya'lı bir aile evlatlık veriliyor, ama her ne oluyorsa o aile tarafından sokağa atılıyor. Çocuk artık sokakda yaşamaya başlıyor, büyüyor, birçok kirli işe bulaşıyor vs..
Kız olan ikizi 7 yaşında yetimhanede bir trafik kazası yaşıyor, beyni zedeleniyor, zekası 7 yaşında kalıyor, yaşı büyüse de aklı bir çocuk gibi yani..
Filmin adı "Özür Dilerim, Seni Seviyorum" olsada bana göre tam olarak bir aşk hikayesi değil. Aşk-meşk işleride var tabi, aşk da güzel işlenmiş, ama asıl ağır duyguyu yaşatan konusu bence "Anne özlemi, Anne Sevgisi" gerçekten ağır duygular yaşatıyor... Annesini arayan bir gencin hikayeside diyebiliriz..Filmin konusu zaten acıklı, birde üstüne öyle acayip müzikler eklemişler ki benim diyen ağlamadan duramaz, beni mahfetti hainler..
Üstelik mutlu sonlada bitmiyor..
Ben acıklı olduğu için izlemeyecektim de müziklerini meraktan başladım ve ha orda ne olacak, ha burda ne olacak izledim gitti işte.. Etkisi ne zaman geçer bilemem artık.....
Oyuncular ve yetenekleri şahane, hikaye desen öyle, müzikler öyle, mutlaka izlenmeli.. 10 üzerinden 10..
Bu dizinin konusundan iki ayrı dizi çıkarmış valla..
Şu siteden izleyebilirsiniz:
I'm Sorry, I Love You / 2004 / Güney Kore / Online Dizi İzle | I m Sorry I Love You 2004 G ney Kore Online Dizi zle - YEPPUDAA
Müziklerinide paylaşmak istiyorum, beni en çok etkileyen müziği:
Ve diğerleri, herbiri birbirinden güzel ve etkileyici bence..