İzleme listemi paylaşmak istiyorum, geneli romantik komedi ve dram ağırlıkta. Korecanlar mutlaka beğeneceklerdir. Oppaların her biri birbirinden şahane (aslında dizi izlemek bahane ya neyseeee..
..) Yüce rabbim özene bezene yaratmış bu Koreli adamları ve kadınları..
Hikmetinden sual olunmaz demek geçiyor şimdi içimden..
"Cennet ağacı" şuradan izlenebilir:
Tree of Heaven / Tengoku no ki / 2006 / Güney Kore / Online Dizi İzle - YEPPUDAA Dram ağırlıkta bol acılı bir ilk aşk anlatılıyor. 10 bölümlük mini bir dizi olur kendileri. 10 üzerinden 10 benden..
"What Star Did You Come From" şuradan izlenebilir:
What Star Did You Come From / 2006 / Güney Kore / Online Dizi İzle - YEPPUDAA Romantik komedi azıcık da dram var.. Kim Rae Won varsa bir projede orada mutlaka dibine kadar kalite vardır.. Yeni gözdem olur kendileri, rol arkadaşı kadın şeker mi şeker bir kız..
"Love Story in Harvard" şuradan izlenebilir:
Love Story in Harvard / 2004 / Güney Kore / Online Dizi İzle - YEPPUDAA bu dizi de romantik komedi, yine baş rollerde Kim Rae Won var. Kim Tae Hee ile oynuyor. Anacım bu kadının bir erkek kardeşi var o da oyuncu üstte yazdığım cennet ağacı dizisinde baş rolde anlat anlat bitmez, ablası gibi şeker bir çocuk o da..
"Thank You" şuradan izlenebilir:
Thank You / 2007 / Güney Kore / Online Dizi İzle - YEPPUDAA dramatik bir dizi. Ama dramıyla boğmuyor, aynı zamanda huzurlu bir havası da var..
"Güneş tutulması" şuradan izlebilir:
http://www.yeppudaa.com/showthread.php?t=26174 Bu dizi bizim kızlar arasında erkek dizisi dediğimiz kavgalı, intikamlı kanlı, yani vurdulu kırdılı bir dizi. Ben beğenerek izledim. Konusu güzel bir intikam dizisi. Gerçi onca intikam çabasının sonucu kan bağı gücüne yeniliyor ama neysee..
Aklıma gelenleri yazdım aslında daha çok var da şimdi aklıma gelmiyor, Kore dizisi arayışı içinde olanlara tavsiyemdir ayırdığınız zamana değecek..
2014 yapımı yeni dizilerde var henüz devam ediyorlar, tamamlanınca onları da yazarım amaaaa en önemlisi 2015 için bomba gibi kadrolarla, bomba gibi diziler geliyor. Beklemedeyiz..