Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün sözü✍️✍️

Kim olursanız olun, sosyal konumunuz ne olursa olsun, zengin ya da fakir, her zaman büyük bir güç ve kararlılık gösterin ve her şeyi daima büyük bir sevgi ve Tanrı'ya derin bir inançla yapın. Bir gün hedefinize ulaşacaksınız.

Ayrton Senna Da Silva
Brezilya Formula 1 pilotu
(21 Mart 1960 Sao Paolo- 1 Mayıs 1994 San Marino İmola pisti Tamburello virajı)
1988-1990-1991
Formula 1 Dünya Şampiyonu

Bu hayal beni nasıl da her yerde buluyor. Nereye baksam o, şimdi gözlerimi yumsam, yine onun gözleri...
Genç Werther'in Acıları
Johann Wolfgang Von Goethe.

Kuş iken, seni beklerim. Denizin keşfedilmemiş bir yeri iken, senden başkasını beklemem,

Sevgili dediğin güzelliğiyle seni kendine âşık eden değil, sana kendin olma fırsatını verendir.

Ernesto Che Guevara

"Ah, bu boşluk! Göğsümdeki bu korkunç boşluk! Yalnızca bir kez, yalnızca bir kez yüreğime bastırabilsem onu..."
Genç Werther'in Acıları
Johann Wolfgang Von Goethe

"Ah, bu boşluk! Göğsümdeki bu korkunç boşluk! Yalnızca bir kez, yalnızca bir kez yüreğime bastırabilsem onu..."
Bu boşluğun doldurulabileceğini düşünüyorum.
Genç Werther'in Acıları
Johann Wolfgang Von Goethe

Öyle bir boşluk var ki içimde; yeryüzünün büyüklüğünde, bunu dolduracak olan ise küçücük bir yüreğin bana duyacağı sevgi sadece...
Bitmeyen Tutku 1.Cilt
Emrah Bahadır Vural

Üst Alt