Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün sözü✍️✍️

"Ah, bu boşluk! Göğsümdeki bu korkunç boşluk! Yalnızca bir kez, yalnızca bir kez yüreğime bastırabilsem onu..."
Genç Werther'in Acıları
Johann Wolfgang Von Goethe

"Ah, bu boşluk! Göğsümdeki bu korkunç boşluk! Yalnızca bir kez, yalnızca bir kez yüreğime bastırabilsem onu..."
Bu boşluğun doldurulabileceğini düşünüyorum.
Genç Werther'in Acıları
Johann Wolfgang Von Goethe

Öyle bir boşluk var ki içimde; yeryüzünün büyüklüğünde, bunu dolduracak olan ise küçücük bir yüreğin bana duyacağı sevgi sadece...
Bitmeyen Tutku 1.Cilt
Emrah Bahadır Vural

Sen hiç birini uyanır uyanmaz aklına getirdiğin bir vakit oldu mu?

"Gece, insanın kendi iç sesini dinlemesi için evrenin fısıldadığı bir sessizliktir. Yıldızlar ise karanlığın ortasında bile her zaman bir umut ışığı olduğunu hatırlatır."

-Onu bekleyecek misin ?
-evet
-ne zamana kadar?
-Allah görüşmemizi isteyinceye kadar

Dünyaca ünlü yazar Goethe, çok şiddetli kalp ağrılarına rağmen, 84 yaşındayken de şaheseri "Faust"u yazmaya devam ediyordu. Yakınları:
-Yoruldun, artık dinlen! dediklerinde, ustalar ustası ölmeden önce son dersini veriyordu .
-Dinlenmek için önümde bir ebediyet var..." 🥹📚🖊

Zafer, hiç yıkılmamak değildir. Her yıkıldığında yeniden ayağa kalabilmektir.

Konfüçyüs

Her düşlediğini yapamıyor insan,
her düş çiçek açmıyor…

"Başkalarının anlattığı hikayelerle insanları yargılamayın,bakarsın yarın sizin için de bir hikaye anlatılır"

Tarafsız/bağımsız🙂

Ancak az şey bildiğimiz zaman bilgimizden emin olabiliriz. Kuşku, bilgi arttıkça artar.

Johann Wolfgang Von Goethe.

bir sen iyi geliyorsun bana... seni de uzaklara koymuşlar

Seninle konuştuğum her anın saniyesini bile hesaplıyorum. Çünkü yolun yarısına gelmiş bir ömrün, en mutlu zamanları olarak kalbimin kayıtlarına geçiyor.
Emrah Bahadır Vural
Hayatıma Doğan Güneş 1.Cilt
Ateş Yayınları

Çocukluğumda sık sık parklara giderdim; uçan balonlar satılırdı. Balonun uçma özelliğinden dolayı, çok dikkatli tutmamız gerekiyordu. Çünkü balonun ipini bıraktığın anda gökyüzünde uçurtma gibi süzülüyor ve seni bırakıp gidiyordu. İlk ayrılığı onunla yaşamıştım. Zaman zaman uçan balonların ipini kaçırırdım. Uçar, giderlerdi. Şimdiki yalnızlığımı da buna benzetiyorum. Duygusal yönden hayatıma girenlerin iplerini uçan balon gibi elimden kaçırdığım için, ya da kaçtıkları için böyle yapayalnız yaşıyordum...
Emrah Bahadır Vural
Ateş Yayınları

İyi geceler yeryüzünün biricik hurisi...
En tatlı uyku senin olsun.
Emrah Bahadır Vural
Bitmeyen Tutku 1.Cilt
Ateş Yayınları

Güneşin sıcaklığı üzerime vurunca, gene roman alıntım aklıma geldi. 😊☀️
Günaydın, yeryüzünün biricik güneşi...
Benim dünyam, senin gözlerinle aydınlanıyor, gözlerindeki güneşin doğmasıyla başlıyor...
Emrah Bahadır Vural
Ateş Yayınları ☺️☀️📚🖊

Seni mutlu eden şeylerin başkasına mantıklı gelmesi gerekmez.

İplerdeki düğümler bir şekilde çözülür.Asıl mesele boğazdaki düğümler 🌸

İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğin gün, hayattan küsmek yerine onu anlamaya başlarsın.
Emrah Bahadır Vural

Üst Alt