Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün Sözü

Charlie Munger, büyük bir bilge.

Charlie Munger: “Kıskanmak, aptalca bir şeydir. Çünkü kıskançlık duygusuyla eğlenmek mümkün değildir.”

“Hayattaki amacım, gerçekten aptalca olanı fark edip ondan kaçınmaktır. (bu) Beni popüler yapmaz, ama birçok sorunu önler.”

• En küçük şeylere duyulan neşe, yalnızca ölümü kabul ettiğinizde gelir.
    Fakat yaşamaya dair hâlâ açgözlülükle her şeyi ararsanız, o zaman zevkiniz için hiçbir şey yeterince büyük olmaz ve etrafınızdaki en küçük şeyler bile artık bir neşe kaynağına dönüşemez.
    Bu yüzden ölümü kucaklıyorum, çünkü o bana nasıl yaşamam gerektiğini öğretiyor.

• #CarlGustavJung

Wilhelm Stekel adlı bir psikanalist yazmış: "Olgunlaşmamış insanın özelliği, bir dava uğruna soylu bir biçimde ölmek istemesidir, olgun insanın özelliği ise bir dava uğruna gösterişsiz bir biçimde yaşamak istemesidir."

İçinde bin aydan daha hayırlı olan geceye ulaştığınızda sabahın ilk ışıklarına kadar me dilerseniz dileyin...

Bir kozayı kesip açın, orada çürümekte olan bir tırtıl göreceksiniz. Göremeyeceğiniz şey ise şudur: Bu mistik yaratık, yarı tırtıl, yarı kelebek; zihni böylesine işaretler arayanlar için, insan ruhunu sembolize eder.

Kimse özgür değil aksine sadece çocuklar ve aptallar inanır

Kurdu çoban yapanlar Suçu kurdun üstüne attılar.
Olan koyunlara oldu...

Üst Alt