Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün Sözü

Bir ağaca çok yaklaşmak, hem o ağacı hem de ormanı görmeye engel olur.
Bir insana, bir gruba, bir ideolojiye gereğinden fazla yaklaşmak da hem gerçeği eksik gösterir, hem de öteki gerçekleri görmeyi engeller.
Kişi dünyayı gözünün gördüğü dar alandan ibaret zanneder.”

#alıntı

“En iyi ilişkiler, memnun etmek zorunda olmadığınız insanlarla olanlardır. Sizi yargılamadan kabul eden insanlarla. Size olduğunuz kişiyi değil, dönüşmekte olduğunuz kişiyi hatırlatanlarla.”— Dr. LeperaEn kötüleri ise sürekli mahcubiyet ve memnuniyet zaruriyeti hissedilenlerdir.

"Tanrım beni bilmem gerekmeyen şeyleri öğrenmekten koru. Hatta beni bilmediğim şeyler olduğunu öğrenmekten de koru. Öğrenmemeye karar verdiğim şeyler olduğunu öğrenmemeye karar verdiğimi bilmekten koru."

Otostopçunun Galaksi Rehberi

Leonardo Da Vinci'nin, not aldığı bir atasözü.. "Eşek olup geyik olduğunu sanan, hendeği atlarken gerçeğin farkına varır."

"Bir kızın kalesi babasıdır.Babası yanındaysa, canı hiçbir zaman incinmez " 🥰❣️🙏🏻

"Mutsuzluğun sebebi bolca düşünme vaktine sebep olmandır. Kendini çalışmaya ver; dünyadaki en ucuz ve yararlı ilaç budur." —Bernard Shaw

En küçük şeylere duyulan neşe, yalnızca ölümü kabul ettiğinizde gelir. Fakat yaşamaya dair hâlâ açgözlülükle her şeyi ararsanız, o zaman zevkiniz için hiçbir şey yeterince büyük olmaz ve etrafınızdaki en küçük şeyler bile artık bir neşe kaynağına dönüşemez. Bu yüzden ölümü kucaklıyorum, çünkü o bana nasıl yaşamam gerektiğini öğretiyor.

#CarlGustavJung

Hayalgücü bilgiden daha güzel,
Bilgi hayalgücünden daha önemlidir...

Üst Alt