çıkartma işleminizin sonucu-396
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
çıkartma işleminizin sonucu-396
İşin matematiğine bakalım...
.
Ama henüz önceki soruyu çözemedin ki?
Aylinin Babasının 5 kızı var :
1 kız. Çaça
2 kız. Çeçe
3 kız. Çiçi
4 kız. Çoço
5 kız. .??.
Beşincinin adı ne?
Ama henüz önceki soruyu çözemedin ki?
Ayy, tmm sen süpersin, muhtesemsin, harikuledesin, fırtınasın, tufansın, biliyorum da sorunun cevabını yazar mısın lütfen? merak ediyorum daÖnceki soruya yanıt vermeyeceğimi söyledim. Soruda 4 baba 3oğul 2 anne 6 kız 4 teyze 7 amca 11 dayı ve 1 yeğen olsa yanıt verirdim.
sorunun cevabını yazar mısın lütfen? merak ediyorum da
Şimdi birince baba elmalardan birini dörde böler ve 2 çeyreğini kendi oğluna verir. Kalan 2 çeyreği kendisi alır.
Birinci babanın oğlu 2 çeyrekten birini kendi oğluna verir. Böylelikle bir çeyrek kendinde 1 çeyrek oğlunda olur.
Ne etti çimdi? Büyük babada 2 çeyrek, oğlunda 1 çeyrek, torunda 1 çeyrek.
Oğlu da elmalardan birini dörde böler. 2 çeyreği kendi alır, 1 Çeyreği babasına, 1 çeyreği oğluna verir.
Ne etti?
Büyük babada 3 çeyrek, oğlunda 3 çeyrek, torunda 2 çeyrek.
Kalan 1 elmayı torun dörde böler. 2 çeyreği kendi alır, 1 çeyreği babasına, kalan son çeyreği de dedesine verir.
NE oldu? Dede, oğlu ve torunu 2 baba 2 oğul olarak birer elma almış oldu.
keşke gogola bakmayaydın
Bu arada duyduğuma göre yakında kuyumcular çeyrek salatalık satmaya başlayacakmış.
Yazın sen yetiştirir, bana gönderirsin, mis gibi koklaya koklaya yeriz
hiç bir
Domates 3TL iken bana maliyeti 10-15TL oluyordu. Şimdi 50-100TL falan olur.
Hiçbir
Haklısın ama hormonlu yemekten iyidir. Pazarda satılanların tadı, tuzu yok.
Bu arada ben doktorum, Türkçe öğretmeni değil.
Antalya'lılar da bunu söylüyorsa biz naapalım?
Hep sinir olmuşumdur.Bu yıl hiç bir şey yetiştirmeyeceğim...
4-5 kök Kalecik karası üzün fidanı alıp dene.
Arkadaşlar şimdi ben mağazadan bir tişört alacam fiyatı 45 tl ama bendede hiç para yok metepeden 25 tl serafimden 25 tl olmak üzere, mağazaya gidene kadar tişört 50 tl olur diye 2 arkadaştan toplam 50 tl borç alıyorum magza diyorki tişört 45 tl zam yok ben 45 tl mağazaya veriyorum bende 5 tl kalıyor,bu kalan 5 tl den metepeye 1 lira iade serafime 1 lira iade ediyorum bende 3 tl kalıyor, şimdi metepeye 24 tl serafime 24 tl borcum kalıyor borcumun toplamı 48 tl e bendede 5 liradan kalan 3 lira var 48+3=51 lira bu 1 lira nereden geldi anlayan izah ederse sevinirim
Bu resimde enteresan olan nedir?
Kedinin hiç bir şey okumaması...
Senden bunu hiç beklemezdim. Yanlış cevap!
Özellikle İngilizce uzmanı olan biri olduğun halde!
PAGE olsa gerek.
Emin değilim ama adamon koltuğunun kenarında NOVEL yazıyor olabilir.