yeni aldığım rapor ile ilgili
merhaba arkadaşlar,benim bu siteye kaydım vardı fakat virüs bulaştığından bir daha giremedim.ben dün kaçıncı kez % 40 rapor aldım artık unuttum..geçen sene Marmara tıp fakültesinden % 40 almıştım.raporda sadece b91 poliyemit sekeli yazdığından ankaradan tablo 3,4 göre açıklama yazılsın diye geri gelmişti.ben yeniden hastaneye gidince bu sefer tabloya göre % 36 verdiler,ankara işine geldiğinden bunu kabul etti..bende raporun üzerinden 6 ay geçince vergi dairesineyeniden başvurdum..bu seferde kartal yavuz selim devlet hastanesine gönderdiler,dün buradan tablo 4.1.2 diye % 40 sürekli rapor verdiler.açıklamada var.şöyle yazıyor.sağ polio sekeli alt ekstremide 5 cm kısalık,atrofi,ayak bileği ankiloz,diz fleksiyonu ve kalça fleksiyonu var,tek baston kullanabilir diye..ortopedi,nöroloji ve fizik tedavi hep beraber rapor yazdılar.tabi heyete girdim,tablonun değişmesi normalmidir.acaba bu sefer raporum ankaradan onaylanırmı.dosyada röntgenlerim,ve raporlarım var.sizden acil bilgi bekliyorum.bu arada tanıyanlar hatırlar benim eski kullanıcı adım lansporal,adım turan.