hakanım;
gene cevap hakkım dogdu ne mutlu bana.
:
kardeş birinci ben memurum.
Allah olmayanada versin.
ikincisi yaram gocunmam gereken bi durum yok, sadece işsizliği aile baskını bilen biri olarak memur yada hizmetli olarak girenlerin "ilk kez atama için basvuranlar hariç" vicdanına seslenmek istedim.
" gecen bi engelli kardeşim atandı "ilk kez atama" kendim atanmış gibi sevindim".
üçüncüsü, bende ort. engelliyim. yapamayacağım bir çok şeyi vicdanım elvermediği için yapmaya çalışıyorum."senin gibi",
ama buda bir gerçek bunuda atlamanı istemiyorum... Hizmetli kadrosunun gereği ne ise Amirler ister, engelliyim iyi güzel tamam bişi diyen yok ama, hizmetli kadrosundaki biri varken engelli olsun olmasın", kaç memur kendi işini bırakıp başkasın işlerini yapar? hadi yapmadın diyelim, birincisi amirin tavrı değişebilir "isyapmaz biri olarak düşünebilir, bunu da kimse istemez", "ikincisi ilk fırsatta kendi birimine başka bir eleman getirte bilir, diğer kişiye daha az iş vererek manevi baskı kurabilir" daha bir cok bahane v.s. anlıyacagın başka bir subeye bile gönderebilir. denemesi parayla değilya, bi kaç gün verilen "engelli olarak yapamadığın vicdani olarak yaptığın" görevleri yapma neden yapmıyorsun diyince "raporunu beyan et" bana uygun iş verin de bakalım sonra bekle amirlerin tavrı ne olcak?
gerçekten mebin sınavına hizmetli kadrosunun lise mezunu olarak alındıgı için, eşimi kayıt ettirmedim. "
saglık bak. sınavından 82 puan aldı, lise mezunu olarak girdi.
4 soruyu da dogru yaptıgını değiştirmiş öle gitti.
anlıyacağın... sadece ve sadece işsiz kardeşlerimi düşündüğüm için yazdım.
tabiki hakkın kanunda var sende girebilirsin, bi baskası da...