Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halüsinasyon görenler, ne görüyorsunuz?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
123
ben paranoid şizofreni hastasıyım durmadan hayal kurarım kurarken bile gözüme halü gelir birisi var orda uzaya çıkmak mı isityorsun diyor hayır diyiyiyorum lütfen evet de diyor evet diyiyorum nah sana uzay nah sana uzay benimle çiftleşmek istiyor işte sen şusun kabul et diyor ölmeye yatıyordum clopixol azalttı yazmak isteyen ne görüyorsun?

Ben bi bok görmüom duymuom
Rahatim yani
İlaça başlamadan öncede böyleydim
Tek fark hezeyanlar azaldı baya

Ben kendimi hep sanki derin bir hipnozdayımda zaman distansiyone olmuş ve bir gün uyanacağım bütün olanlar bir yalanmış gibi geliyor görüyorum

turumbu eskiden corç buşu ingiltere başbakanı toni bıleyiri görüyordum bana emir veriyorlardı savaş cıkacak diyorlardı

sleeping beauty

yok ben avrupaya gelmek istiyorum :D:D:D:D buralarda mutlu degilim ayarla bitane paralı evlilik olabilir :D:D:D:D:D para hazır yeterki avrupaya geleyim ben yolumu bulurum orda

buralar rahatsa sen dön ülkene ne geziyon avrupada orasını begenmiyorsan

24852627_961468650669545_505030471502464799_n.jpg

İlk defa başka bir oktora gittim yaygın anksiyete bozukluğu dedi. Sanırım net teşhis yok.

Bende sesler ve sıyah golge gıbı ınsanlar goruyorum

bende gecelerı uyudugumda cok ruya goruyorum sızofren dedıler gyrex kullanıyorum yatmadan once acaba ılacımı degıstırmem mı gerekıyo bılmıyom

Ruya eskıden gormuyordum bende 9 seneden berı dedıgınız gıbı ruyaları cok goruyorum bıde korkuyorum

sleeping beauty

ben sevmiyorum hiç kanka sabahın köründe kalkıyorsun kahvaltı bile yapmadan işe gitmek hiç mantıklı degil çalışmayı sevmiyorum

BlGF6DYCIAAK0FK.jpg

bana halüsüz hayat mı olur beya hasta edenler utansın:cool:

12 yaşımda hastalık başlangıcı vardı bende.o zaman görürdüm.kafa ve göz görürdüm.korkardım.gerçek olmadığını anlardım.haa bir de perdeler büyüyerek üzerime gelirdi.kısa sürede kendiliğinden geçti ama bipolar bozukluk başladı.

kendimi önemli bi adam zannediyordum, beni arabaların takip ettiğini zannediyordum. Benim halüsinasyonlarım bunlar, çocukken çok görüyordum, yaşlandım, 51 oldum şimdi hiç görmüyorum, bipolar benimkisi.

Bende tv de kinde kendim zannesiyoeum veya kucuk aeklinse biri geliyor goruyorum agaclarin yurudugu goruyorum

sosyal medya hesaplarını kapattım inanın bir mutlu oldum müzik dinlemek zevkli olmaya başladı

Yaptıkları yanlarına kar gelir mi?

kardeşlerim bana büyü yaptılar internette büyü öğreten iki melek harut ve marut büyü yapan yaptıran hiç kurtuluşu yok cehenneme girer demişler üzülmeyi keseyim mi ablamda var dı aralarında

Arkadaslar bu konuya sahit olmuş psikiyatristlerin cozemeyip sadece ilaclar verip durumu yaşayan sahit olduğum vakaların bir çoğu inansinlar inanmasinlar cinler yüzünden bu durumu yaşamaktalar.
Sara ve şizofren vakalarının yarısından çoğu bu sebepledir. Çözümü kolay değil lakin ilim de bilim de Allahtandir. Dediklerimi yapın ona göre yapilacaklara karar verin.
İnancli gusullu namaz abdesti olan birisine gidin aileniz komşunuz ya da Müslüman iseniz bizzat siz.
1. Deneme defne yaprağı alın 2-3 adet aktardan tavanın icine koyun dumanı tütsün bir kac dakika sonra dumani biraz görülür olunca kokusunu icinize cekin (hafif cekin fazla cekmeyin allerjiniz olabilir) dumanınıı yani bakın rahatsiz olacak mısınız.
2. Deneme özellikle cinli vakalarda %99 etkilidir. Her birinin başında Euzü besmele cekerek 7 adet fatiha süresini bardağı agza yaklaştırıp okunacak. Ve amin denince bardaga hafifce üflenecek. Yani bardaga yaklasip euzu besmele cekip sesli bir sekilde fatiha okunup amin kismindan sonra bir kez uflenecek suya ve 7 kez tekrarlanacak. Bir çok kisiye denenmistir. Biiznillah o kişide cin varsa su tatli tuzlu eksi gelebilir normal tadında gelmez. (Oturarak için birisi bayildi içince denenmiştir, bayılma durumu nadirdir. Korkacak bisey yok dua bu) En azından kulak çınlaması kalpte su içince sıkışma, aglama gibi özellikle karında ani sancıacı gibi alışılmışın dışında durumlar oluşabilir.
3. Görülen halüsinasyonlar sadece sizin evinizde mi oluyor evde bir cin varsa sizi evden çıkartmak istemeyip asosyal yapabilir.
Dışarı çıkın baska evde kalin etkiler azalacak mi ve yaninizda birisi olduğunda etkiler azaliyor mu bunu farkedin.
İnanmayan arkadaşlar inanan birisi bulup dedigimi deneyin. Müslüman olan dahi oldu bu durumdan sonra denenmistir.
4. Doktora gitmedi iseniz gidin. Herseyi cine baglamak dogru değil. Kendinizin doktoru olun. Sizden daha kötüleri var unutmayın.
Rabbim hepinize sifa versin.
Sizin için uye oldum beni ciddiye aliniz.
Ahmet T
Mesaj özellikle senin için kardeşim.

her yanı siyah kıllı kısa boylu yaratıklar görüyorum içleri rüzgar gibi insanlardan nefret ediyorlar bazende kırmızı veya siyah insan gölgesi seklinde uzun dişli ve uzun kulaklı yaratıklarla konuşuyorum hepsi mıknatıs gibi çekiyor ve dilimi kekeme yapıyor onlar ALLAHA İNANMIYOR ben ALLAHA inanıyorum bu yüzden çok sıkıntı veriyorlar .ben ibrahim tatlısese bebegim isimli şarkıyı yazdım ondan sonra halisilasyonlar görmeye ve halisilasyonlarla konuşmaya başladım uzak durun derim hiç merak edilecek bi durum degil

gerçekten hoca veya okumak etki etmiyor halisilasyonlara ama sesten kortuklarını tecrube ettim yüksek sesten korkuyorlar

sevkat100
Özelden yazar mısın deneyip. Ustteki dedigim formülü dene dua bazı musallatlardan sonra fazlaca tesir etmiyor. İşin ehli olan para karşılığı yapmayan ilim sahibi hoca bulmak lazım işin ehli dışında okunanlar dışında zor. Ancak geçici rahatlama saglar. Benim hocam rahmetli oldu. Yukarida formul yazdim fatiha suresi ile deneyin onu. Okuma ile okunmusu içme arasında çok fark var

Uyuyordum gözümü açtım evin içinde kurt gördüm. Benim uyandığımı görünce kaçtı. Bazen sigaramın yanmadığı halde yandığını görüyorum. Burnuma tuhaf kokular geliyor. Cok tuhaf bir hastalık bu.

beyin dalgalarına hassaslar you tubede ultradeep meditation dinliyorum veya kuranı kerim dinliyorum bu şekilde gidiyorlar mıknatışlı gölge sonuçta hafızaları düşük insanın hafızası onlara lazım ön frontal lob onların hedefi insanın hafızasını kapatamadıgı nı biliyorum bu yüzden acı vericiler

kadeş sigaraya ons denen halisilasyon geliyor amacı sadece sigara içmek cigerlerine girmez korkulacak bi durum degil

snnds yanındaki insanlar da görüyor mu ve yaninda biri varken oluyor mu.
Kuranı kerim de diyor ki Rabbim.
Kim benim zikrimden yüz çevirirse(zikir, namaz, kuran vs ibadetin her türlüsü) ona bir şeytan musallat ederiz. Artık onun dostu odur. Diyor.
Arkadaşım hiç mi dua etmezsiniz siz ?

sorun buı evet başkalarıda görüyor

dua ile degil halisilasyonlarda inanç yo itikat yok insandan nefret ediyorlar ezbere konuştugunun farkındamısın başa gelen bilir

bende allaha iman var neden halisilasyonlar geliyor yanımda universite hocası var onada halisilasyon geliyor ne yani ben allaha iman etmişken dfinsiz imansızmıoyım halisilasyonlar bu yüzden mi

sevkat100
Hayır kardesim benim basima da geldi yeteri kadar iman ediyor musun anlaminda dedim. Sinirlenecek bir durum yok. Yardim etmeye çalışıyorum. Dediğimi dener misin okunmus su icmeyi. Ayrica baskasi görüyorsa nasıl halüsinasyon diyebilirsin buna.

Üst Alt