Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halüsinasyon görenler, ne görüyorsunuz?

bilalihabesi

kardeşim ben çok hocaya gittim taaa ankaradan diyarbakıra 2 kez gittim bana çok dediler seni iyileştircem diye ama olmadı tek çarem ilaçlar

Ahmet T

Çoğu üçkağıtçı kardeşim gitmedim. Ama tanımıyorum. Bu adama inanıyorum. Serkan kiremit ve Salih Memişoğlu var tercihim. Salih Memişoğlu ya gitmenden yana. Ama once fatiha ile ilgili dediğimi dene.

kardeş olayın ibrahim tatlıses boyutu var bebegim şarkısından sonra beynindekileri açıga çıkaracagız dedi nejat apap fabrikada telsiz gibi siyah aletler gördüm ellerinde şükür şimdilerde iyiyim olay tek kişilik bir olay degil hem teknolojik hem dini o yüzden sabır şükür ve tek bir allahım var yaşıyorsam bu allahın rahmeti merhameti sayesinde karışık bir durum bu olayı ailem biliyor ibrahim tatlıses biliyor ama normal hiç bişey yokmuş gibi davranıtyorlar benim hatam mahkemeye vermedim bana bunu yapanları allah büyük bak şimdi ibrahim tatlıses ne halde ben beddua etmedim ama ALLAHher şeye şahit

bilalihabesi namazi cumadan cumaya kılıyorum. Dua ediyorum hergün. Iki haftadır halisülasyonlarım olmadı. Ilaç kullanıyorum.

snnds

Fatiha suresi ile verilen tarifi dener misin. Ayrıca bu olanlar sadece sizin evde mi oluyor. Bask yerde olup olmadığı ve insan içinde olup olmadığıda önemli. Psikolojik de olabilir.
Dedigim formülü dener misiniz bugün

:) Halusünasyon görmüyorum ama dinledim Güzel şarkı; sağolasın.

Bipolar bozukluk hastası olarak ilk halüsinasyonum cinleri görmek oldu. Sonrasında pek çok kez helüsinasyon gördüm say say bitmez

burnuma kötü kokular geliyor 2 hafta önce başladı

Ben bigün evde koltukta uzanıyodum düşünüyorum. Babaannem dedi ki bakma ona korkarsın. Bende tam o anda oyuncağa bakıyodum harbiden ruhum bikaç saniyeliğine terketti bedenimi. Ama o hayvan şizofrenim için uğursuz bi hayvan değildi anlamlandıramadım daha fazla korktuğum semboller vardır elbet onlar olsaydı neyapardım bilmiyorum çok ağır bi halisinasyondu.

Aslında buda bi halisinasyonun gerçek olmadığının belirtisi. Bazen 2 ayrı anlam denk gelince diyosun ki ne demek istediler acaba çözemiyosun. Ve şansın varsa halisinasyon olduğunu anlıyosun. Ben sahte anıdan sonra hiç halisinasyon duymadım.

Sahte anı bende de olmuştu bipolarım mani atağı geçirirken oldu.

Limooon
netten videosunu izlemiştim 5 saniye kadar dans ederken gördüm halü

Ahmet T ben ozaprin 5mg başlamıştım sabah akşam. 12saatten fazla uyutuyo. Bide bana yaramıyo galiba azaltıcam şimdilik...

Limon az uyumak istersen modiwake kullan hemen keser atar günde 7-8 saat uyumaya başlarsın.

Tek hapa düşürdüm daha az uyurum artk...

Limooonkendin karar vermeseydin doktoruna danışsaydın da öyle azaltsaydın

Ahmet T bilmiyorum ilerde ihtiyaç hisseder miyim ilaca. Şuan hiç kullanmıyorum... Benim ataklarım iyi huylu olduğu için çok korkmuyorum, ilerde değişebilir diye korkum var ufaktan. Bakalım zaman ne gösterir...

doktor ikidebir bırakıp başlarsan ancak yan etkilerini görürsün dedi
doktorum klozapini asla bırakamazsın dedi ilaç resmen beni iç diyor

Kmseyi etkilemek istemem ama ilaç kesinlkle bana yaramıyo. Mutsuz ediyo beni. Çünkü ben halüsinasyon görmüyorum duymuyorum. Şüphelerim var hayatı olduğu gibi kabul ediyorum ama hayatım bitti sosyallik yok korkularım eskiye göre çok az. Acaba bu yüzden mi ilaç yaramıyo bana bilmiyorum.

Hastalık hayatım boyunca farkettiğim birşey var. Hastalıklar birbiriyle içiçe geçmiş durumda. Mesela ben %20 şizofreni %20 anksiyete %60 okb olarak ayırabilirim, hastalığımı hayatıma zorluk çıkarmalarına göre ayırdım.

Evet bayağı bi düzeldim şizofreniydim güvenim arttı korkularım azaldı. Bu beni sanırım %100 şizofreni yapmaz. Belki %20... Oyüzden kesnlkle ilaç bana yaramıyo şuanlık , ilerde ne olur bilmiyorum...

Limooon maalesef psikiyatrik hastalıklarımız bizde fonksiyonel kayıplara sebep olabiliyor. Bende şizoaffektifim seni anlayabiliyorum.

dreamfail şuan nasılım mesela 1- evlenemem 2- tam yerini bulmadan çalışamam 3- yemek yerken tv vs zorlanabiliyorum ... Ama sabit bi şekilde çok zorlanmadan hatta mutsuz olmadan zamanımı geçirebiliyorum. Hastalıklar kesinlkle iç içe geçiyo..

Limooon evlilik konusunda bende aynıyım. Belki bile diyemiyorum. Ben o sorumluluğu kaldırabilecek insan değilim. Hele çocukğu hiç konusunu açmıyorum. Ama şöyle br sorunda var ki o da ben yalnız duramıyorum. Ailem olmazsa ne yaparın onu bilmiyorum. Allah sağlıklı ömür versin.

dreamfail

Adım adım bitiricez bu dünyayı maddi manevi zorlansakta bi yolu bulunur elbet...Cümlemize sağlık huzur versin Allah'ım...

dogandemirci11
bende iş yok. üniversiteden atıldım, 7 yıl dolduğu için. şimdi geri girmenin yolunu arıyorum

Üst Alt