Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halüsinasyon görenler, ne görüyorsunuz?

ailem teyzesine yarvarsa cinler alemine gidecek diyor halüsinasyon mu bu ?

Ruhumun dışarı çıkmasını gördüm başkasının ruhunun içime girmesi içimde hareket etmesi tv derilerin bana mesaj veriyormus gibi anlamam gerçek dışı olaylar işte benim yasadiklarim

Sizofreni bence cinlerle alakali olabiliyor.

Ahmet T

Sağlam bi hocayla konuştum bana Muska yazdı ve faydasını gördüm vallahi

oylesıne moralım bozuk kı .

ne yasam ıstegım kaldı ne hevesım. bazen dıorum olsem ne farkdecek acaba belkı kalanlar bensız daha mutlu olur.

psıkolojıye hıc gıtmedım ama emınım gıtsem bır dunya sıkıntılı hastalıgım cıkacak. cunku bır suru bagımlılıgım var ve maddı olarak da cok zordayım..

ıyıce daralınca neurotın ve depakın ıcıyorum sersem sersem calısmaya calısıorum.

bunu sıze yazmasam hayatta kımse yok bılen yada paylastıgım. içimden yazmak geldı gunluk gıbı..

ne dıyeyım kı .. ıyı olur ınsallah

Arkadaşlar 7-24 hal ü görüyorum olanzapin fayda etmiyor ne yapmam lazım?

Sesler 2 kadın ve bir erkek kişi ben ne dersem tekrarlıyor ve sürekli oluyor sesin durduğu an yok içimde çalışmalısın diyorum ses de bana hemen karşılık veriyor ironi ve dalgaya alıyor.
NE YAPACAM İLK BAŞTA EĞLENCELİ SONRADAN KORKUTUCU OLMAYA BAŞLADI ALLAH RIZASI İÇİN TAVSİYE VERİN 30MG OLAXİNN OLANZAPİN ALINCA GEÇİYOR AMA 10MG DA BİLE DEVAM EDİYOR 20MGDA DA DEVAM EDİYOR O DA DOZ AŞIMINA GİDİYOR.
DOKTORA NE DİCEM.
Gerçek hayatta böyle değilim aşırı sakin bilgili akıllı ve konuşkanım.
Çevremdekiler diyor.

Bir arkadaşımda halüsinasyon görme durumu vardı.Bir yere doğru bakıp biriyle konuşurdu.Duvarda da insan silüetleri görüp konuştuğunu söylerdi.

Valla bende kişi yani görsel yok ama bu gidişle görsel de göreceğim dur dur hatırladım bir kız çocuğu gördüm ama
5-10 saniye onun dışında sadece ses var.
Ama bu sesler çok gerçekçi yav.
Sesle konuşmuyorum yoksa daha da artıyor.
Bu kritik önemli söz.
Allahtan hala akıllı gözüküyorum.
Benim bölümü söylesem millet şok geçirir.

Uzun süre durumu stabil olduğu halde, durumu iyi olduğu halde halüsinasyon gören şizoaffektif var mı?

ü Geceleri odama hayvanlar giriyor. Gündüzleri cinleri görüyorum. Ama durumumun bilincindeyim.

Bende sizofrenim bence sağlam bi hocaya gözük bana Muska yapıldı rahatladım bende musallat vardı belki sendede vardır geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun

Hayır bana Muska fayda etti tedaviyede devam ediyorum

ben sigarayı bırakmayı çok istiyorum akşam bırakıyorum sabah başlıyorum

Bırakıp ta ne yap can içmeye devam et ve sorgulama gitsin nede olsa bigün olecez

sigarasız yaşam istiyorum ben 1 haram 2 çok para gidiyor 3 hasta ediyor

:) sigara içecek kadar sağlıklı olduğum için şükürler olsun
Sigara haram değil kullanan evliya larda vardır
Para konusuna gelince ben kendim sarıp içiyorum aylık 100 tl

Şamil67 babamla ben de tütün sarıyoruz ben hocaya diyarbakır a gittim 2 kere hoca da içiyordu bana istediğin kadar iç dedi sigarayı şeytan musallatı demişti bana

Gece uyurken odaya birisi gelip beni öldürecek korkusu yaşıyorum . Evin içinden dışından gelen her sese uyanıyorum sonra tekrar uykuya dalıyorum ve yine en ufak sese gözümü açıyorum. Bazen yataktan kalkıp sesin nereden geldiğini bakıyorum tekrar yatıyorum. Bu yüzden sabahları geç kalkıp baş ağrısı ile uyanıyorum. Çok sık olmasada yatarken sanki yanımda biri benle yatıyor horlama sesi duyuyorum

Şizofren Arkadaşlar

Türkiye de Tıp ve Psikiyatri bilimi çok gelişti. Türkiye de 1980 li yıllarda 1990 lı yıllarda Psikiyatri bilimi bugünkü kadar gelişmiş değildi. Türkiye de 1980 li yıllarda 1990 lı yıllarda piyasada çok az çeşit Şizofren tedavi ilacı vardı. Türkiye de Şizofren tedavisi için günümüzde piyasada değişik değişik Psikiyatrik ilaç var. Şizofren Arkadaşlar; Psikiyatristin verdiği ilaçları mutlaka kullanın. İlaçlarınızı aksatmayın. İçtiğiniz Psikiyatrik bir ilaçtan fayda göremeyebilirsiniz. Bu çok doğal, bu çok normal bir şey. Bir Psikiyatrik ilaçtan fayda görmezseniz bunu doktorunuza mutlaka söyleyin. Doktorunuzla iletişim kurduğunuzda doktorunuz size mutlaka farklı bir ilaç verecektir. Doktorunuzun verdiği farklı ilaçtan da fayda görmezseniz Doktorunuz size yeni bir ilaç kullanmanızı söyleyecektir. Bir ilaçtan fayda görmezseniz başka bir ilaçtan mutlaka fayda görürsünüz.

Arkadaşlar Tıptan ümidinizi kesmeyin. Ülkemizde Tıp, Psikiyatri Bilimi bir çok dünya ülkesinden daha iyi, daha gelişmiştir.

Son düzenleme:
erbin

Benim ilk gittiğim psikiyari risperder ve dyloxia verdi. Neredeyse 2 yıl kullandım bunları. Hiç fayda vermedi + testosteronum azaldı 20 kilo aldım ilaçlar hiç işe yaramadı kadın değiştirmedi ilaçları bende farklı doktora gittim. 9 eylül üni prof tunç alkına göründüm. İlacın birini değiştirdi risperdalı buda kesmedi.gyrex başlandı çok iyi geldi bu ilaç sesi azalttı. Birkaç ay 9 eylüle gittim en son geçen ay başka bir psikiyatriye göründüm risperdalı kesti tunç beyin başlatttığı lustralıda kesti abilify başladık bakalım ne olacak. Sonuç olarak doktora mutlaka görünün doğru faydalı ilacı bulana kadar uğraşın gerekirse doktor değiştirin.

Bazı dönemlerde aşırı rüya görüyorum. Gördüğüm bazı rüyarı bir kaç gün yada hafta sonra hayatımda yaşıyorum yaşıyorum. Rüya görmkte mi hastalık belirtisi

Üst Alt