Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi antidepresanı kullanıyorsunuz?

şu an prozac...salgın var o yüzden doktora gitmek istemiyorum..pek iyi gelmiyo bana zaten ...hic bi ilaç içmek istemiyorum...istemiyorum...istemiyorum...

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?
Anti depresanlar ilk ay kişiye kendini daha kötü hissetirebilir.
Ben ilk kullandıgım zamanlarda daha fazla kafaya takıyordum her şeye üzülüyordum sürekli.
Şuan hiç biri yok.

bunu bi kaç önce başka antideprasani bırakmam için verdi ...çünkü yan etkileri rahatsiz ediyodu ilacı birakirken...bağımlılık yapmış gibi ...hafifletir falan dedi yan etkileri ...ama iyi gelmiyo ...

EFEXOR XR 150 MG 2 adet günde RISPERDAL 4 MG.REDEPRA 30 MG GYREX 50 MG TRANKO-BUSKAS

çok nadir xanax.ayda 1 2 defa filan.ama ilacı temin etmek zor.yüklü bi muayene ücreti ödüyorum.ayrıca eczanelerde çok nadir bulunuyor.birde bağımlılık yapıyor bununla başa çıkmak gerek.bu yüzden tamamen bağlarımı koparmaya çalışıyorum.

Ben ilac süresi bitimine 15-20 gün kala oda ihtiyaç duyarsam rexapin kullanıyorum. Kendimi iyi hissettiğim zamanlar bir sıkıntı basıyor. Mecburen içiyorum..

Bende rixper sabah 1 mg,akşam 1 mg kullanıyorum.depresif nöbetten.

hayatımda 2 kere pantik atak gecirdim aylarca süren evde duramamam güneşe cıkamama uyuyamama uykuda fırlayarak uyanma
adı neyse ben panik atk diyorum
ilkinde tekrar ilaca basladım
2. sinde içmedim 8 ay sürdü gecmesi

2 side uuzn süren ilac kullanımı bıraktıktan sonra oldu

bana göre kişi kendine yada başkaına zarar vercek konuma gelmişse içsin
başka türlü bulaşmasın
insanın uyuşturup eve kapatıp
mutluluk heyacan yaşama sevinclerini götürüyor

ben korkularımdan yapamadıklarımdan ( ucağa binmek gibi ) dolayı içtim
toplam 5 sene ilk 3 ü 6 ay

hiçbir yararı olmadı
dikkat edin

ilac şirketlerinin oyunları
arkadaşımın absisi bir döenm ilac tanıtımı yapıyordu
neler anlatıyordu neler ilac yazmaları için doktorlara
son 10 sene ülkede nasıl artış olmuş antidepresanlarda

gecmiş olsun herkese

antidepresan bağımlılığından nasıl kurtulunabilir ...iyi hissetseniz bile ilacı birakirken yan etki cekiyosunuz...sanki hastalık tekrar başa dönmüş gibi oluyo...her ilaç böyle mi etki yapiyo bilmiyorum...

İlaçlar herkes te farklı etki yapabilir.
Bunlar agri kesici degil.
Sende görülen şey başkasında olmuyor..
Doktor ilacı yazdıktan sonra neden 15 gün sonra gel diyor.
İşe yarıyormu yaramıyor mu doz arttırımı veya ilaç değişimi yapmak için.

Anti depresanı 6 ayda önce bırakırsan, kullanmadan önceki sorunlar tekrar başlar.

thebipolar Cipralex SSRI lar arasında en yeni ve en cabuk etkisini gösteren ilaç.
Neden doktorlar Lustral'dan başka bir şey yazmıyorlar çözemedim.
Cipralex'i içiyorsun, içtikten 1.5 saat sonra düşüncelerinde yavaşlama bi gevşeme başlıyor.

şu an 2 antipsikotik 1 antidepresan kullanıyorum. Antidepresan ise 10mg losiram

bu aralar malum korana yüzünden sağlıklı uyuyamıyorum da şöyle hafif uyku getiren bir ilaç önerisi olan var mı...:eek:

oldboy2 hipomani geçirince mecburen yeniden başladım. Artık çok iyi hissediyorum. İlaç yan etkisi olarak sadece hafif unutkanlık oluyor o kadar.
selda* 3mg rixper. Hafif bir antipsikotik. En düşük doz 3mg, yan etkisini hiç görmedim. Bana etki etmedi ama artık kullanmadığımdan annem filan uyuyamayınca veriyorum onu uyutuyor.

dreamfail Risperdal ı içince kendini cinsiyetsiz olarak hissediyorsun hocam.
Ayrıca en düşük doz 1mgram hocam. En yüksek 4mgram olarak var Risperdalin. Rixper aynı ilaç zaten.

fluo

ciddimisin ramazan da öyle şeyden bahsetti ben merasa kullanıyorum nasıl bilgin varmı

Paranoya Valla Solian ile aynı etken maddesi var sanırım Merasanın. Ben kullandığımda pek bir şey anlamamıstım.
Rexapin kullanınca hiç etkilemiyordu cinsel yönden sorun olmuyordu.
Doktor dedi en az yan etkisi olan ilaçmış Rexapin.

solian için hiç farketmedim dedin daha iyi degilmi ben memnunum hiç rahatsız etmiyor

Paranoya Yani kafayı bomboş yapıyor evet ama. Ama anksiyeteye etkisini göremedim.
Anksiyolitik özelligi varmı bilmiyorum.

evet 1mg mış. zaten bekar, bakir ve yalnız olduğum için cinsel isteksizliği kabul ettim, sorun olarak görmüyorum şu an.
bu arada 1mg çok düşük geldi bana. Dr a söyledim ama dozajı yükseltmemişti. Şu an rexapin kullanıyorum memnun değilim. her çok dikkat etsemde 3 kilo alıyorum. Yine rixper yazmasını isteyeceğim umaram 3mg filan yazar

selda*

uykusuzluk için papatya çayı öneririm.kantaron çayıda güzel.onun dışında melisa çayını duydum ama kullanmadım.
papatya ve kantaron çayının bende sakinleştirici etkiside vardı.
onun dışında pasiflora diye bitkisel bir ilaç var reçetesiz satılıyor (sanırım kedi otu özü) onu öneririm.hatta direk sakinleştirici bu ama bende 1. haftadan sonra pek etki etmemeye başlamıştı.
bunun dışında meditasyon önerebilirim.akıllı telefonunuzdan meditopia uygulamasını indirip başlayabilirsiniz.aklıma bunlar geldi. onun dışında tüm dünya stres altında uykusuzluk yaşamak gayet doğal.umalımki herşey iyiye gitsin :)

Üst Alt