Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi antidepresanı kullanıyorsunuz?

oldboy2 sarı kantoron psikoza sokabiliyor aman dikkat. dr'um psikiyatrik ilaçlarla beraber alınmaması gerektiğini söylemişti

Doktor bana da ibs için secita yazdı daha önce hiç kullanan oldu mu.

i_brahi_m Mutluluk hapı diyorlar :D
Aile hekimleri çok yazıyordu o etken maddeli ilacı.
En hafif ve etkili anti depresan.

Kaç mgram kullanıyorsun ?

Valla mg na hiç bakmadım daha kullanmadım ama baş dönmesi falan yapar mı yan etkisi var mı

oldboy2

Sari kontaron psikolojik ilaclarla sakin icmeyin zehirlenenirsiniz .
uyku icin redepra 45 iciyorum ama dr sormadan almayın kas gevsetici gibi birsey yarim saat sonra ayakta duramaz hale sokuyor antidepresan özelliğide var.

i_brahi_m ben 5 yıldır ilaç kullanıyorum ve her ilaca başladığımda yada yeni ilaca başladığımda 1 hafta araba yada motor kullanmam. Ne kadar iyi olsamda asla. Çünkü ani baş dönmesi yada göz kararması olabilir. Hangi kişide nasıl bir yan etki görülür bilinemez. Size en düşük doz verilmiştir fakat psikiyatrik sorununuz olmadığı için vücutta doz eşiğiniz düşüktür. Bu yüzden doz düşük olsada yinede dikkat edin. Sağlıcakla kalın.
Bu arada benimde ibs var ve psikiyatrik ilaçlar etkili olsada stres seviyenizi düşük tutmaya çalışın, yine olabiliyor.

dreamfail
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim aynen psikolojik bir sorunum yok ama ibs için verdi şuan baş dönmesi falan yapmadı. Bende karın ağrısı ve kramplar oluyor

Bende depresyon ve anksiyete var yıllarca kurtulamadım yıllarca çeşit çeşit ilaç kullandım artık umudu kestim solgar 5 htp gördüm biyerde iyi geldiğini söylüyolar kullanan oldumu daha önce

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antidepresanlar hayatımızı mahf eetti...uyku düzenimiz bozuldu aşırı kilo aldık aşırı uyku yapıyorlar hayatımzı alt üst oldu bee..

GÜNEY_666

Hiç sorma hocam bende genç yaşta karaciğer yağlanması kolestrol oldu 65 kiloydum 95 kilo oldum uykusuzluk problemlerim oldu kalıcı tedavi etmediği gibi yanında birsürüde fiziki hastalıklar verdi bu ilaçları içsen bi dert içmesen bi dert bu corona yüzünden anksiyetem tavan yaptı 1 senedir ilaç almıyordum mecbur tekrar dönecem

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğaevrim ben 2 gün içmedim pert oldum.elim ayağım titredi.bayılcak gibiydim.kendimi çok kötü hissettim

Bazı ilaçlar içtikten bir kaç sonra etkisini gösteriyor. Bu etki serotonin artması degil.
Vücutta farklı etkiler yapıyor anlayabiliyorsun.
Bunu farmakologlar söylüyor.

Bazı ilaçlarda hiç bir etkisi olmuyor, 1 ay sonra ufak ufak etkilerini hissediyorsun.

noröpatik anti depresan etkili DUXET 60 mg kullanıyorum..

depakin veya selectra ilaçını kullanlar kaç kişiyiz arkadaşlar ben zamanında ikisinide kullandım

Valla ben farklı doktorlara gittim. Hepsi fark teşhis koydu..
Bİri organik olmayan atipik psikoz, diğeri bipolar, sonra unipolar vs derken..
İşin içinden cıkamadım..

Ama dengesiz hareketlerim vardı, dönem dönem değişiyordu. Ruh halim çok cabuk değişiyordu.
Zyprexa çok iyi gelmişti.
Tek sıkıntısı öküz gibi iştah açıyor. Dİğer antipsikotikler masum kalır bunun yanında.
Yemegimi yedikten sonra içiyorum ilacımı, sanki hiç yemek yememiş gibi bir açlık bastırıyor.
Ve doyma hissi olmuyor.. Uykudan kalkıp bir şeyler yiyorum.

Lustral 100 xpelion 150 xanax 1 mg cedrina 200 mg ve abilify 30 mg kullanıyorum

acrl79 Abilify çok kötü akatizi yapıyor ya.. Nasıl kullanıyorsun onu ?

fluo bi yakınım akatizi oldu kalıcı akatiziye ne iyi gelir hangi ilaç iyi gelir
akineton sormodren nervium dideral kullandı fayda etmedi çok kötü durumu

acrl79
zanax yazdıramıyorum siz yazdırabiliyormusunuz bagımlılık yapar diye yazmıyorlar

Arkadaşlar bişey soracağım antidepresan ilaçlar isal yapar mı bilgisi olan var mı.

Paranoya Akatizi yaptıgı ilacı kesse daha iyi olur. Abilify kullanıyor sanırım.
Akinetonda işe yaramadıysa o ilacı kullanmamak gerek.

Üst Alt