Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi marka-model aracı kaç TL'ye, nereden satın aldınız?

ben nissan Qashqai 1.5 TEKNA DİZEL MODELİNİ ALDIM %90 RAPORLA 52000 ytl idi 38000 aldım satarken fazla zarar etmem inşallah avrupada motor sınırlaması yok iken ülkemizde olması saçma eğer bu ülke özürlünün 3 kuruşluk vergisiyle kalkınacaksa vay halimize

hayırlı ugurllu olsun . Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin

akif gulegule kazasız belasız kullan bi sorum olacak bu modelde otomatik vites opsiyonu varmı.. ben baktım ama sitesinde goremedim.. 2.0 olanda var ama..

son zamanlarda hem otomatık vıtes hemde dızel araba alan varmı ? varsa marka, model,motorhacmı,beygır gucu ve fıyatını yazarmısınız.

toyota corolla yaris ford fiesta opel corsa astra mondeo benim bildiklerim bunlar

Askin_Keskin' Alıntı:
Arkadaşlar biz sıfır Toyota Yaris 1.3 triptonik vites aracı Kampanyalı fiyatı olan 29.800 den 21.300 e aldık aracın normal baz fiyatı 34.500 ytl di.

Araçta 4 hava yastıgı, klima , ABS , EBD ve elektrik destekli hidrolik direksiyon mevcut.Normal bir hidrolik araçtan daha yumuşak ve hıza duyarlı .Toyota derindereden adık bu aracı. tavsiye ediyorum bu galeriyi gerçekten çok iyi ilgilendiler..

Arkadaşlarımın hepsine hak veriyorum. nedenmi : aşkının aldığı yaris marka otonun fiyatını bana antakya bayisi 24.500 saydı. aparatıda bizden demişlerdi. AMA O ZAMAN KAMPANYA YOKTU. peki banada bu kampanya süresince indirim söz konusu olurmuydu bilemicem. yaşamak lazım.

Allah Allah aradaki farka bakarmısınız arkadaşlar.

İnanın bu siteyi geziyorsam siz değerli arkadaşlar ile tanışmak ve engelliler ile ilgili güncel bilgilere sorunlara ışık tutabilmek için geziyorum.

[size=6]FAYDASINIDA GÖRDÜM.[/size]

nova' Alıntı:
akif gulegule kazasız belasız kullan bi sorum olacak bu modelde otomatik vites opsiyonu varmı.. ben baktım ama sitesinde goremedim.. 2.0 olanda var ama..
hayır malesef yok

Yazılanları okudum, yüksekfiyatlı arabalrın makliyetleri yazılmış. Daha ucuza otomatik vitesli araçlaryokmu. Hyndailer in bildiğim kadarıyla otomatikleri ucuz. 15 milyara kadar sıfır otomatik vites araç varmı. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur.

egelipasha' Alıntı:
arkadaşlar fiyat arttıkça indirimde artıyor :lol:

6z7hnr.png

ben oglum adına citroen c4 1600 cc hd aldım 25.000 ytl ye mal oldu.hediye olarak park sensörü taktılar .aracaı antalya günlas oto dan aldım

kocaeli bölgesindeki bi hyundai bayisinden mail yoluyla alınmış fiyat listesi arkadaşlar

• FİRMAMIZDAN İSTEMİŞ OLDUĞUNUZ ÖTV İNDİRİMLİ ACCENT ERA OTM VİTES ARAÇLARIN FİYAT LİSTESİ

ERA 1.4 SELECT OTM. VİTES:19.700 YTL 2009 MODEL
    ERA 1.6 SELECT OTM. VİTES: 21.300 YTL 2009 MODEL
    ERA 1.6 SELECT OTM VİTES: 20.200 YTL 2008 MODEL YILI ARAÇ TIR.

BU FİYATLARA MASRAFLAR DAHİL DEĞİLDİR.( PROJE, NOTER TASTİK İŞLEMLERİ V.S)
    TRF SİGORTASI,PLAKA VE RUHSAT İŞLEMLERİ DAHİLDİR
    MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNDEN DE MUAFSINIZ.(BANDROL)

İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

slm herkese

tüm arkadaşlara sevgiler.. sitenize yeni üye oldum sitenizden çok şeyler öğrendim iyikide bu siteyi görmüşüm:) sol ayağımdaki poliosekeli sebebiyle 1994 yılında H sınıfı ehliyeti aldım. sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak bende ehliyetimi değiştirip B sınıfına çevirmek için bu sabah trafik şube müsürlüğüne uğradım herhangi bir sağlık kuruluşundan alacağın raporla (B sınıfı araç kullanabilir) B sınıfına geçebilirsin dedi memur hanım bana.. ne kadar kolay gibi anlattı bana. bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar...

mrb

arkadaşlar birde H sınıfından B sınıfına geçersem ötv den muaf olabilirmiyim? ayrıca ben plakamda tekerlekli sandalye istemiyorum bu isteğe bağlımıdır ? yardımcı olursanız sevinirim. hepinize teşekkürler

14 Aralık 2008 Pazar Günü Gidip Aldığım Fiyatlardır.

İzmir Honda Plaza Çamkıran
Akçay Caddesi No:72 Gaziemir/İzmir
Tel:0(232) 265 55 55

Araba: Honda Civic Elegance 1.6 Motor Otomatik Vites full Donanım
Anahtar Teslim Fiyatı: 43.100 Ytl.
Engelliye Aparat Takılmış Anahtar Teslim %37 Ötv (Özel Tüketim Vergisi) indirilmiş haliyle: 31.500 Ytl
6 yıl 150.000 Km Honda Garantisi
Garanti 01.01.2007 ile 31.12.2008 Tarihleri Arasında Tüm Honda Modelleri
İçin Geçerlidir.

İzmir Doğuş Otomotiv A.Ş. Volkswagen Bayii
Akçay Caddesi No:47 Gaziemir/İzmir
Tel: 0(232) 253 67 00

Araba: Yeni Golf Trendline 1.6 Motor 102Hp Triptonik Vites DSG
Anahtar Teslim Fiyatı: 39.900 Ytl
Engelliye %37 Ötv (Özel Tüketim Vergisi) İndirilmiş Hali: 29.750 Ytl + 1.500 Ytl Özel Tertibat Ücreti

Araba: Jetta Primeline 1.6 Motor 102 Hp Triptonik Vites
Anahtar Teslim Fiyatı:40.500 Ytl
Engelliye %37 Ötv (Özel Tüketim Vergisi) İndirilmiş Hali: 29.500 Ytl + 1.500 Ytl Özel Tertibat Ücreti

Bu Arada Sitemiz Şahane Olmuş.

bildiğiniz fıat servisi varmı 7 kişilik doblo fiyatı ne kadar yeni kasa olanlar

2005 clio

Bende 2005 model sıfır km clio austing sedan aracımı 23500 satış fiyatından %37 indirimle 16500 e çankırı renault buyruk plaza dan aldım

Selda'cım , Polo' dan memnun olmayan yoktur sanırım. Ama yine de "şikayet.com" tarzındaki siteleri de oku derim ve Polo almayı düşünüyorsan biraz bekle çünkü kasa modeli değişecek diye biliyorum . 5 yıl satamıyorsan eski kasa modeli ile değeri çok düşüyor. Çok beğendiğim halde sırf bu yüzden Polo almaktan vazgeçtim . Opel Corsa 'da karar kıldım , tavsiye ederim. 2. eli kuvvetli ayrıca.

SeldaAkdag
nisan ayı içinde yenisi çıkıyor acele etme derim duyduğum kadarıyla iyi araba

LostBoy

%90 ötv indirimi olmaz %37 yapmışlardır.

MERHABALAR ben 2005 yılında 2005 model 1.3 cdtı dizel corsa aldımnormal satış fiyatı ozaman 29000 tl kampanyalı 26800 tl di anahtar teslim fiyatı üzerinden ötv ve bandrol ödemeden 19750 ye aldım artı 250 aparat ama onu da aldığım bayiye ödettim :D

megane 1.4

arkadaşlar dün konyadaki renault baii sine gittim megane 1.4 fiyatı 29.000 tl dediler bilgisayarlarımız arızalı diye bana fiyat çıkaramadılar acaba bu araba bana kaç tl gelir alan ve bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım birde bailer arasında fark oluyormuş fiyatları bilen arkadaşlarımız lütfen buraya not düşerlerse sevinirim

bilgisayarımız arızalı demişlerse, muhtemelen seni ciddiye almamışlardır.
dikkat et, benim de başıma geldi.
Doğuş grubunun Denizli'deki Bayisi BATI OTOMOTİV bu türden davranış sergiledi. Tipime Bakarak sanki bir dilenciymişim gibi bir hissi yaşattılar bana. Tabii ben de gittim Toyota'dan peşin sıfır aldım aracımı. ve 8 yıl sonra yine Toyoda'dan ikinci aracımı aldım.

DENİZLİ BATI OTOMOTİVİ bu davranışından ötürü kınıyorum ve hala VW araçlarına sempatiyle bakamıyorum.

aslında yaklaşık 10 bin TL düşük bedelle almış tüm arkadaşlar
aslında her ildeki galericileri yazarsak almak isteyenlere yol göstermiş oluruz.

n.can, tam olarak 21.167 ye denk gelıyo ama yuvarlak 21.200 olabılır.(29000/1,37)

pazarlık iyi yapılırsa 18000 tl bile olabilir:).
zaten 1.4 reno megan tutulan bir model değildir.

ben de alacam yakında bir şeyler ama hala karar vermiş değilim . görme engelliyim. ankaradayım tavsiyesi olan varsa sevinirim .

Buradada proje çizdiribilirsiniz

Yetkili Kişi eğer halen oradaysa Levent Bey

Firma adı : TRAKTAŞ MÜHENDİSLİK BÜROSU
Sektör : MİMARLAR VE MÜHENDİSLER
Adres : BEŞİKTAŞ İSTANBUL
Telefon : 0 (212) 2598088
Faks : 0 (212) 2598088

Üst Alt