Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi marka-model aracı kaç TL'ye, nereden satın aldınız?

arkadaşlar birde H sınıfından B sınıfına geçersem ötv den muaf olabilirmiyim? ayrıca ben plakamda tekerlekli sandalye istemiyorum bu isteğe bağlımıdır ? yardımcı olursanız sevinirim. hepinize teşekkürler
Plakadaki engelli işareti özel donanımlı olan araçlar için mi geçerli yoksa engelli vatandaşların üzerine kayıtlı her araçta var mı bu işaret. Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar bende yeni aracımı aldım 2009 model yeni makyajlı honda cıvıc full donanım.
normal fiyatı 43900 tl. bana gelen fiyatı 31500 tl.
sevgili wt sana şiddetle tavsiye ederim gerek performans (125bg) gerek gösteriş ve en önemlisi sağlamlık bakımından 10 numara bi araba
adamlar 6 yıl garanti veriyorlar yada 150bin km.

2009 model ford transit combi van 31000 Liraya aldım ÖTV li fiyatı bu

mehmet yılmaz öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin ınşallah bende 5. veya 6. aya honda cıvıc sedan 1.6 dream almayı düşünüyorum bilgileriniz için teşekkürler ....

çok teşekkürler boyalıcalı.
Sana bir tavsiyede bulunayım ,maddi imkanını bilmiyorum ama eğer üzerine 2bin lira daha koyabilirsen bir üst donanım paketi olanı al derim .orta sınıf paket oluyor ve birçok özellik mevcut,benim aldığım full donanımdan sadece sunroof ve viraj denge kontrol sistemi eksik ,şiddetle sana tavsiyem orta donanıımı al derim tabikide imkanların doğrultusunda.

arkadaşlar diğelim ki ötv indiriminden yararlanarak araç aldım özel aparat taktırmak zorundamıyım mecburmuyuz yani birde bayiler neden farklı farklı fiyatlar veriyor 26000 tl aracı 22000 tl indirdiler sizcede az değilmi neymiş ötv zaten düşmüş bizleri kandırıyorlarmı ne ben fiyat linea almak istiyorum 30000 tl civarı kaça gelir bana raporum %40 sağ bacakta protez var tekrar soruyorum mecburmuyuz aparat taktırmaya

arkadaslar bnd %90 engelliyim minübüs almak istiyoorum fikirleriniz neler bide fiatla belirteni sevinirim

jonjon kardeşim snd bana fikirlerini yazarsan sevinirim yurt dısı ile buranın farkı oluyo almanın

mehmet yılmaz kardeşim seninde fikirlerin önemli benim için anlatırmısın birza fikir verirmisin

benim minübüslerle ilgili hiç bir ilgim ve alakam yok oyüzden nedesem size faydam olmaz, yurt dışından olan fiyatlarıda kesinlikle bilmiyorum çünkü hiç araştırmadım hep yurt içinden araç aldım o yüzden size yardımcı olamıyacam,kusura bakmayın.

bilgi paylaştıkça faydalı olur.

öncelikle bilgi paylaşımı yapan herkese sonsuz teşekürlerimi sunarım.
kafamdaki pek çok suruyu çüzdüğüme inanıyorum.

İYİKİ VARSINIZ {.'.}

yurt dısından 2006 passat kombi getirmeyi düşünüyorum 11.000 euro civarı

arkadaşlar gözünüzü seveyim renaulta yaklaşmayın.ben kazayı 2007 clio ııı heçbackle yaptım.sağolsun emniyet kemeri t12 yi kırdı.,bilgilerinize

Kasım 2009 itibariyle Citroen Nemo Combi SX modelini aldık

İzmir Citroen Kavuklar bayisinden
Anahtar teslim 26.800 TL iken ticari olduğundan %10 ÖTV indirimiyle ve MTV indirimiyle beraber 23.400 TL ye geldi.

Ticari araçlarda fazla bir indirim olmuyor ancak bu tip araçlar daha çok işimize yarayacağı için bu modeli tercih ettik.

Otomobiller

Kardeş bu araç otamatikmi degilse bunların hangi modeli otamatik

ben 20 kasımda yeni megane 3 hb dynamic aldım. liste fiyatı 44.000 lira bana 30.500'e maloldu. vites kolunu uzattım ben onu da sanayide bir ustaya 250 liraya yaptırdım. proje işi için de 150 lira verdim bir de tüv türk de muayenesi var o da 125 lira yani kısaca apart bana 550 liraya falan maloldu.

Citroen in
NEMO COMBI 1.4 HDi 4K SX PLUS SENSODRIVE modelinde otomatik vites seçeneği var. Galeri liste fiyatı 29.525 TL (05.12.2009)

Bizim aldığımız araç normal vites.

25-11-2009 da 2010 peugeot 308 dizel manuel araç aldım
26000 tl + 935 tl aparat
ANKARA Göral dan aldım

Peugeot 3008 Auto6r Premium Pack
4.Aralık.2009'da İstanbul-Halkalı Peugeot Mepa Otomotiv'den aldım.
Premium Pack donanımlı fiyatı 59400
İlave donanımlar (cam tavan, sürüş paketi, grip kontrol, metalik boya, ayna paketi) 4200TL

Toplam araç bedeli 63600TL

ÖTV muaf ödediğim tutar: 45500TL
Donanım, proje :600TL
Muayene : 200TL
Toplam ödediğim: 46300TL

Merhaba hayirli olsun araciniz bu arada 6bin lira indirim mevcut şuan kampanya sizede uygulandimi ötv nin hariçinde indirim yani diyebililer size zaten bu araci %38indirimli aliyorsunuz daaha ne ister gibi ama sizde cevabi yapiştirin o indirim devletin yaptigi indirim sizin indirimiz olan 6bin tl genel müşterielre yapilan indirim yani banada yapmak mecburiyetindesiniz yoksa tüketici haklarina giderim filan dediniz mi?

6bin liralik indirim şu linkte: http://www.peugeot.com.tr/

16.11.2008 tarihinde Almanyadan getirttim
2000 model opel vecta elegance
65.000 de idi geldiğinde araç
8.600 euro

Esat arkadaşım,
Yüreğime indirdin. Tekrar felç geçiriyorum sandım.
İndirim olan araç bu modelin benzinlisinde var sadece. Hem benzinli hemde standart donanımda satıldığından o modeller ellerinde kaldı ve satabilmek için kampanya yapıyorlar.
Dizellerde premium ve premium pack modellerinde indirim almak imkansız gibi.
Kendi aracımı alırken 15 gün'e yakın (istanbul dışı bayilerle bile görüştüm) indirim alamadım. Bırak indirim almayı, tamam aracı alıyorum dediğim gün (3kasımda) 300TL'de radyo bandrol zammı geldi.
Sadece aracımı satın aldığım bayii biraz indirim yaptı.

Çok güncel değil belki ama 1999 da 1987 model 190D mercedes almıştım almanyadan 10000 mark a 2004 yılında 16 milyara sattım (2004te mark 10000 mark 8 mılyar ediyordu 1 euro yaklaşık 1600 liraydı o araba ile yaklaşık 300000 km yaptım) ancak euroya geçmişti ama 1. sınıftı mercedesim faal araba alım satımı yapan bir galericiyim bugun gelse aynı arabayı yıne alırım

arkadaslar merhaba annem als hastası %96.4 raporla doblo nerden en ucuza alırım.
aydınlatırsanız sevınırım
tesekkur ederım.

Evet Benimde burada katkım olsun madem ki dostlar...
3 Ağustos 2009 da Konya Renault plazadan
2010 Model Magane 3 Hb Dinamik Model DCI (dizel) 1.5 motor + PP + Sounrouf
Bedeli 49,600
Alış fiyatım 34,000 TL
Araç müthiş beyler şiddetle öneririm (90 engel orani ile aldım donanım yok)
saygılar TAYFUN

Ötv muafiyeti ile aldığımız araçların model,fiyat ve yer bilgilerini paylaşalım

merhaba arkadaşlar devletimizin bize tanıdığı ötv muafiyeti ile alınan araçların modeli fiyatı nereden alındığı memnuniyetiniz ya da şikayetinizi bu başlık altında yazarsanız araba alacak olan arkadaşlara bir fikir vermiş oluruz düşüncesindeyim eğer forum editörü uygun görürse bu konunun sabitlenmesini rica ediyorum
örnek olarak

dacia Sandero Stepway 1.5 dCi 70 bg liste fiyatı 25.000tl-----> %37 ötv indirimli izmir...x..vb ....x.....bayi fiyatı....x....tl
memnuniyet veya memnuniyetsizliği, araba performansı, alım satımdaki yaşadığı zorluk varsa bunları bildirirse yeni araç alacaklara yardımcı oluruz ilgilenenlere mesaj gönderen göndermeyen herkese teşekkürler saygılar...

Aparat için proje çizen mühendislerle ilgili telefon numarasına ihtiyaçım var.Bilhassa anadolu yakasında olanlardan.
İlgilenenenlere şimdiden teşekkürler

Yukarıda yanlışlıkla anadolu yakası yazdım Doğrusu avrupa yakası olacak avrupa yakasında proje çizen mühendis arıyorum, telefon numarnası olan bildirsin

arkadaşlar diyelim ben %99 raporla indirimli araba aldım o arabayı kaç senede sata bilirim?

fani__derviş arkadaşımız aparatın halis sayar da 1000 tl ye takıldığını söylüyor acaba dogrumu?neymiş bu motor mu yapıyormuş ben aracıma motor yaptırdım 800 lira verdim.Bunda bir yanlışlık var sanırım.

Üst Alt