Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haydi Bir Fotoğraf Paylaş🙋

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinin oyuncularından, büyük hayranı olduğum Vildan Atasever ablama da imzalı/ithaflı kitabımı takdim etmiştim. 🖊️📚:)
CxvUnR.jpg

CL0zUI.jpg

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinde Emin rolüyle oynayan ünlü oyuncu Hakan Karsak abime de kitabımı takdim etmiştim. :)

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinin başrol oyuncusu Buse Meral Hanım'a da "Hayatıma Doğan Güneş 2.Cilt-Güneşim Battıktan Sonra" isimli eserimi takdim etmiştim. :) :) 📚
CavUPc.jpg

@OturanBoğa
Bülent abi, rapor ettiğim fotoğrafları siler misin diye rica etmiştim.. eline sağlık maşallah hepsini birden silmişsin 😅 10 kilo fındığını kestim bilgin olsun 🫡

@OğuzHan112, Abi ciddi diyorum biz yiyoruz, satıyorsunuz da ücretiyle almak isterim. :) Ne de olsa o işte uzman sensin. :)

10 kilo fındığın lafımı olur emrah,duymamış olalım, nasipse Eylül gibi yollarız.

@EMRAHBV,

CtJ4jT.jpg

İlk foto yanlış oldu. 😁🙈 Sakarya/Karasu'dan sevgilerle. 🥰
CqOFFM.jpg

Makyaj yapmayi sevmiyorum 40 li yaslardayim ve estetik kapisi aranacak gibi. Kremlere ve maskelere de hic inanmiyorum. Iyi dusunmeniz ve iyi kalpli olmaniz yeter iyi gorunmek icin. Neden arkam donuk bilmiyorum

@Mara Selam, Ankara'da Saint Teresa Church (Azize Tereza Katolik Kilisesi) ziyaret ettik. İlgini çekebilir. 😊
Ef6bi7.jpg

Emrah bende bir topic yapim. Sık sık marcoyla camiye gideriz hollandada
:))

İyi yapmışsınız Ebru. Selçuklu döneminden kalma, Aslanhane Camii, burada cuma namazı kılmak nasip oldu. 😊🤲
Efcy0i.jpg

Üst Alt