Merhaba
aranıza yeni katıldım, adana dan katılıyorum, herkese çok geçmiş olsun. bende 2010 yılında Foliküler lenfoma yani non hodking lenfoma evre 3 hastalığı geçirdim. 8 kür kemo+rituksimab ve önlem olarakta + 3 kür rituksimab aldım. şu an çok iyiyim. hastalık geçirdiğimde bekardım. daha sonra evlendim ve bir kızım oldu , kızım şu an 1 yaşında. Sirine ye kesinlikle katılıyorum. bu bir kanser değil sadece bir hastalık, Bağışıklık sisteminde ki bir zayıflık sebebi ile ortaya çıkan bir hastalık ve tedavi edilebilen bir hastalık..
mide bulantıları, kusmalar, ağrılar sızılar a biraz daha sabredin tedavi bittikten sonra Normal günlük faaliyetlerinize devam edeceksiniz. Ben kurumsal bir firmada satış pazarlama sektöründe çalışıyorum, sürekli şehir dışına seyahatlerim oluyor. 2010 da rahatsızlık geçirdiğim sıralarda şirketim bana destek oldu 4 ay rapor aldım. tedavim bittiğinde tekrar işime yani seyahatlere devam ettim halende devam ediyorum. bunları anlatııyorum ki bilin
"kemoterapi görürsen ileride çocuğun olmaz, iş yapamazsın evde oturup dinlenmen gerek gibi sözlere çok fazla kulak asmayın. tedavi bittiğinde hayata tam gaz devam.. şu an 6 aylık periyodik kontrollerim dışında hastaneye uğramıyorum...
lenfoma %20
hepatit B %15 toplamda %35 raporum var. %40 a ulaşmak için farklı bir hastaneden yine şansımı deneyeceğim.
Adanadan selamlar.