Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hurda aküleriniz değiştirilir, yenilenir: ELANKA UPS AKÜ

arkadaşım dipsaykıl dediğin kuru akü çeşidinin fiatları ne durumda ben 70 amperlik iki adet akü kullanıyorum nedir bu 70 amperlik dipsaykıl akünün fiyatı???

70 Ahm'lik dipsaykıl akü şuan elimizde olmadığından fiyat veremiyorum

siz fiat veremeseniz bile piyasa fiyatları hakkında bilginiz mutlaka vardır paylaşında bizde bilgilenelim..

Selam Arkadaşlar,

Aşağıda 12 V girişli kuru tip akülerin fiyatları bilgilerinize sunulmuştur;
24 AH 135 TL+KDV
28 AH 150 TL+KDV
30 AH 155 TL+KDV
40 AH 185 TL+KDV
50 AH 200 TL+KDV
55 AH 230 TL+KDV
Aküler 2 yıl fabrikasyon hatalarına karşı garantilidir.
Saygılarımızla.
İlgilenen arkadaşlar olursa iletişim bilgilerimiz;
Karadeniz Medikal Sağ. Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel : 02124618431
Fax: 02124618299

biraz fazla değilmi fiyatlarınız acaba bu aküler dıpsaykılmı??

bu fiyatlar tek akü için mi yoksa çift akü içinmi geçerli

Karadeniz Medikal bu fiyatlar tek akü için mi yoksa çift akü içinmi geçerli

Piyasa da dağıtılan akülü arabaların üzerin de en kalitesiz aküleri takıp satıyorlar.
1 sene bile dolmadan aküler bitiyor. Sonra her sene akü değişmek zorundasınız diyor yetkili firma.
Fiyatı da 500 TL zaten akülü arabayı 2.000 TL ye satıyorlar. (Toptan alım fiyatıdır)
Dörette bir fiyarı zaten akü ne anladım bundan ben.
Akü olmadan bu ürün zaten bir işe yaramaz ki. Akülü araba kullananların sayısı arttıkca; akü sektörü gerçekten çok güzel kar eldetmeye başladı.

evet çok haklısın en sahte aküler takılıyor ama en kaliteli akü yani dipsaykıl akünün bizdeki fiyatı çifti 280 tl. normal kuru tip akü ise 240 tl.dir
ama daha öncede dediğim gibi dipsaykıl akü sadece tekerlekli arabalar için üretilmiş olan bir aküdür diğer aküler ise ups için kullanılabilen akülerdir bu ayrımı iyi yapmamız lazımdır

Anlamadığım bir şey var.
Bu kalitesiz akülere yetkili firma neden 500 TL istiyor?
Sizin fiyatlarınızla kıyaslarsak yarı yarıya fark ediyor.
Ve özellikleri de çok farklı.
Firma satarken ucuz vermesinin sebebi ne de olsa akülerden kar marjını fazlasıyla artırırım düşüncesiylemi bu işi yapıyorlar?

yetkili firma aküyü nerden alıyor:)
tabiki bizden alıyor ve haliylen 1'e 1 kar ediyor

28 Ah tabi bu dıpsaykıl olunca bunu 33 Ah olarak sayabilirsiniz:)

Arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgi ve güveninizden dolayı teşşekürlerimi sunarım
Elimden geldiğince sorunlarınıza yardımcı olabildiysem ne mutlu bana burdan bana ulaşan ve sorunlarına çözüm bulmuş arkadaşlarında yorumlarını eklemerini rica ediyorum

benim aküleri ben jel sanıyordum üzerinde AGM yazıyor bu ne anlama geliyor aceba bilen varmı???

Halil arkadaş msekirden doğru söylüyo.Benim aküler bir yıllık ama ben şimdiden bi kaç firmaya sordum 44 amper bakımsız akülerin teki YERLİSİ 130 LİRA AVRUPASI VE GARANTİLİ 260 U.S.D 2 yıl garantili

Arkadaşlar firmamızda sıfır akü satışıda yapılmaktadır piyasaya göre daha uygun fiyata her türlü akü mevcuttur
BEN AKÜ FİYATLARI SORUŞTURUYOM.ACABA SİZİNKİ DAHA UYGUNMUbenim aküler 44 amper miş__acaba fiyatıne jel akü ......................Bide ben bu aküleri 60 amperli yapamazmıyım
msn@engelliaractamiri.com:
kutuya uyarsa yapabilirsiniz ama jel akü olarak bizim elimizde 55 amper mevcut
fiyatı 180 dolar artı kdv 210 dolar divar yani
2 yıl garantili
((¯`»¦«´¯))AnLaDıM YaR!M D€Ğ!lS!n ...((¯`»¦«´¯))::
hepsi aynı fiyatmı
44 amper kaca
yok amperine göre degişir
44 amper
155dolar artı kdv
kdv si 100/18 dir
teşekkürler
iyi günler
yanlız akü alırken dikkat edilecek bi husus var onu belirteyim size her jel akü sizin arabanıza olmaz dip sarj özelligi olmalı yoksa jel olması çok bişiy ifade etmez
o ne demek??????
yani jel akülerinde kullanım alanlarına göre modelleri var bilginiz olsun her hangi bi jel olmaz akülü arabalara dip sarj özelligi olan akü olması lazım
uyarınız için teşekkürler

arkadaşlar şunu belirtmek isterimki türkiyede akü imalatı yapılmamaktadır hepsi dışardan gelmektedir yani bunun yerlisi avrupalısı yoktur:)

bilginize:)

her türlü aküler fiyatının %40 maliyetine yenileniyor bu akünüzün cinsine göre değişir akünüz kuru tip akü yoksa jell akümü?

Benimde vassili marka akülü arabam var arabayı 2007 yılında sıfır aldım ilk aldığım dönemler akünün şarjı bana 3 gün rahatlıkla yetiyordu ama şimdi birgün bile dayanmıyor akünün markası yanlış hatırlamıyorsam cmax gibi birşeydi kuru akü yaklaşık 45 kg ağırlığında var bu akünün yelilenmesi kaça çıkar acaba

birde benim arabanın tkerleklerinde çok boşluk oluşmaya başladı bunun nedeni nedir akülü araba bakımıda yapıyormusunuz
bilgilendirirseniz sevinirim

Akünüz kaç Ahm?

Tahminimcede 100 Ahm olması gerek yinede kesin bilgi alabilirsem ona göre yardımcı olmaya çalışacağım

akü kutusunun içinde 2 adet 12v akü var yani ikisi 24v tam olarak ahm bilmiyorum ama arabayı şarza takınca adaptörün göstergesinde ilk olrak 40 ahm doluyor ondan sonra 40 ahm tekrar doluyor demekki 80 ahm olarak düşünüyorum
kabaca bir fiyat verirseniz sizin yeriniz benim oturduğum yere yakın olduğu için getirmeyi düşünüyorum
yenileme işlemi kaç saat sürüyor hemen yaptırıp dönebilirmiyim

şimdi şöyle söyliyim uzak doğuda sipariş vermek istediğim akünün markasını istediğim şekilde bastırabilirim ama şunuda belirteyimki uzakdoğuda üretiliyor diyede kalitesiz olarak algılamamak gerekir çünki uzakdoğuda senin istediğin kalitede ürün üretilmektedir dünyanın en kaliteli aküsünüde üretebilirsin malesefki bazı çıkarcılar bunu belirtmemektedir

İnşallah anlatabilişimdir

Arkadaşlar yoğun ilgi nedeniylen yeni bir şube açmaktayız herkese hayırlı olmasını dilerim yeni yerimiz bahçeşehir civarı olacaktır

Arkadaşlar yeni bir çeşit akü üretilmekte bu akü sadece engellilerin kullandığı akülü araba için üretilmektedir ve sanırım çok kaliteli olmaktatır bunun hakkında araştırmalarımız devam etmektedir türkiyede satışa çıktığı ana hepinizlen bunu paylaşacağım

Üst Alt