Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hurda aküleriniz değiştirilir, yenilenir: ELANKA UPS AKÜ

Arkadaşlar firmamız 70 Ahm AGM akülerin fiyatını 98 USD olarak belirlemiştir:)

dipsaykıl nasıl 110 usd oluyor yaa.. araştırmalarım da 55 ah dipsaykıl akülerde 250 tl den aşağı akü yok.... burada fiyatlardanda bahsedilmiş kuru akülerin , mutlu full enerji kullandım 2 adeti yaklaşık 350 tl idi....

sayın msekirden bu akü yenileme sisteminize ne kadar güvenebiliriz , yeni alınmışlarla farkı olmadığına eminmisiniz...

sevgili alperen bütün yazılarımı okursan arada ki fiyat farkının sebebinide anlamış olursun sanırım akü yenileme sistemimizede gelince bunda tereddüt etmende çok haklısın çünki böyle bir sistem yok ama teknolojinin ve bizim gayretlerimiz sonucu böyle bir sistemi oturtmuş durumdayız bundan faydalanan arkadaşların yorum eklemerini rica etmiştim ama malesf kimse bunun hakkında yorum yapmadı belkide bu notumu göremediler ama bu doğru hatta istanbuldan olupta bize yakınsanız bizzat firmamıza sizi davet ederim hem bir çay kahvemizi içmiş olursunuz hemde sistemimizi yakından görmüş olursunuz ve ayriyeten sitemizi ziyaret etmenizide tavsiye ederim www.elankaups.com halen sormak istediğin bir konu varsa memnuniyetlen yardımcı olmaya çalışayım

ve şunuda belirteyimki bazı yerlerden ciddi tepki almaktayız sanırım siz ne demek istediğimi anlamış oluyorsunuz:)

Sisteminiz işe yarıyorsa size gelen tepkileri anlamak zor değil.... Ben mersinliyim sisteminizi inceleme fırsatım yok... Sistemi görsel olarak incelemek ne kadar aydınlatır tartışılır ayrıca... Anladığım kadarıyla sistemniz çok yeni.. Sisteminizi kullanmış memnun kalmış , yeni aldığı zaman kadar kullanmış olan müşterilerinizinden referans duymak bizi daha iyi aydınlatır diye düşünüyorum....

sistemimiz her türlü testten geçmiş durumda ve bu konuda endişelerinizide anlıyorum ama şuda varki firma olarak akü bakımı yapmak için bulunmamaktayız yatırımımız akü üzerine değil ups imalatı üzerinedir akü bakımını sadece engelli kardeşlerimizin hayatında ufakta olsa yardımda bulunmaktır zaten bu akü satış fiyatlarımızdada görülmektedir

öncelikle size yaptırmış olduğum 70 Ah aküden çok memnun kaldığımı ve teşekürlerimi sunuyorum...

ben tşk ederim ve bu şekilde bizimlen çalışmış olan arkadaşların yorumlarınıda beklerim çünki diğer arkadaşlarımıza bir referans olmuşl olur

"Arkadaşlar 70 Ahm AGM aküleri gerçekten tavsiye ederim"

Engelli araçlarında kuru akü uygunmudur?
Birde markası nedir acaba?

Benım Motorum var. Honda CB125SE modeli. Kuru akü Kullanıyor. 6 VOLT 18 AMPER bulunur mu Şu Işıldak aküsü boyutunda.

evet bulunur
iletişime geçmek istersen veya başka bilmek istediğin bişi varsa yardımcı olmaya çalışayım

mrb 30 40 amper arası jel veya kuru tip akülerin fiyatları nedir akülü sandalye için birşey daha sorucam bilginiz vardır mutlaka son 2 yıldır sulu oto aküsü kollandım orjinal aküler kuru tip 25 amper idi ben 50 amper sulu akü taktım şarj aleti bunları 3 saatte doldu gösteriyor ve iyi dolmuyor başından beri böyle idare ettim bunun sebebi ne olabilir teşekürler

tamam sizinle nasıl irtibata qececem?? AKü almak istiyorum.

Akü

bluesky;
sulu aküleri elindeki şarj cihazıyla tam şarj edemez çünki sülü akünün artı jarj voltajı kuruyaa göre daha yüksek
ve 40 Ah kuru akülerin fiyatı 280tl+kdv'dir

Merhaba 40 Ah akünün fiyatını alabilirmiyim bide kargo sizemi ait:))

Merhaba 12 v 40 Ah kuru tip akünün fiyatı 280 tl+kdvdir fakat siz akü çeşidini belirtmemişsiniz ve sanırım kuru akü istiyorsunuz ve kargo size ait:))

maldini,

Merhaba akü çeşidini belirtmemişsiniz bunuda belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım tşkrlr

Merhaba malesef ankara şubemiz yok firmamız istanbulda hizmet vermektedir akünüzü kargoylan göndermenizi tavsiye ederim o zaman elimizden geldiğince yardımcı olmak isterim
iletişim: Elanka Elk.Elktronik San.Tic Ltd.Şti
Perpa Ticaret Merkezi B:blok Kat:8 No:983 Okmeydanı/İSTANBUL
Tel:0212 210 0285 cep:05412526585

Herkesin ramazanını en içten dileklerimizlen kutlarız Elanka yönetimi

AKÜ DEĞİŞİMİ elanka

Ramazan ayı boyunca engelli arkadaşlarımızın araç akü değişimlerinde % 30 varan indirim uyguluyoruz .

ramazanın cümlemize hayırlara vesile olması dileğiyle .

bilgilerinize saygılarımız.

Elanka
Tel :0212-2503909 0541-2526585
elankaups@hotmail.com

Aküde indirim

Aküde ramazan ayı boyunca indirimlerimiz devam ediyor
tel :0212-2503909 0541-2526585

Bursadaki arkadaşlara akü konusunda destek verebilirim.

re

slm araçımda kuru akü kullanıyorum sizin bahsettiğiniz kuru akülerle aynı değilmi

Üst Alt