Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dipsaykıl nasıl 110 usd oluyor yaa.. araştırmalarım da 55 ah dipsaykıl akülerde 250 tl den aşağı akü yok.... burada fiyatlardanda bahsedilmiş kuru akülerin , mutlu full enerji kullandım 2 adeti yaklaşık 350 tl idi....
sayın msekirden bu akü yenileme sisteminize ne kadar güvenebiliriz , yeni alınmışlarla farkı olmadığına eminmisiniz...
sevgili alperen bütün yazılarımı okursan arada ki fiyat farkının sebebinide anlamış olursun sanırım akü yenileme sistemimizede gelince bunda tereddüt etmende çok haklısın çünki böyle bir sistem yok ama teknolojinin ve bizim gayretlerimiz sonucu böyle bir sistemi oturtmuş durumdayız bundan faydalanan arkadaşların yorum eklemerini rica etmiştim ama malesf kimse bunun hakkında yorum yapmadı belkide bu notumu göremediler ama bu doğru hatta istanbuldan olupta bize yakınsanız bizzat firmamıza sizi davet ederim hem bir çay kahvemizi içmiş olursunuz hemde sistemimizi yakından görmüş olursunuz ve ayriyeten sitemizi ziyaret etmenizide tavsiye ederim www.elankaups.com halen sormak istediğin bir konu varsa memnuniyetlen yardımcı olmaya çalışayım
Sisteminiz işe yarıyorsa size gelen tepkileri anlamak zor değil.... Ben mersinliyim sisteminizi inceleme fırsatım yok... Sistemi görsel olarak incelemek ne kadar aydınlatır tartışılır ayrıca... Anladığım kadarıyla sistemniz çok yeni.. Sisteminizi kullanmış memnun kalmış , yeni aldığı zaman kadar kullanmış olan müşterilerinizinden referans duymak bizi daha iyi aydınlatır diye düşünüyorum....
sistemimiz her türlü testten geçmiş durumda ve bu konuda endişelerinizide anlıyorum ama şuda varki firma olarak akü bakımı yapmak için bulunmamaktayız yatırımımız akü üzerine değil ups imalatı üzerinedir akü bakımını sadece engelli kardeşlerimizin hayatında ufakta olsa yardımda bulunmaktır zaten bu akü satış fiyatlarımızdada görülmektedir
mrb 30 40 amper arası jel veya kuru tip akülerin fiyatları nedir akülü sandalye için birşey daha sorucam bilginiz vardır mutlaka son 2 yıldır sulu oto aküsü kollandım orjinal aküler kuru tip 25 amper idi ben 50 amper sulu akü taktım şarj aleti bunları 3 saatte doldu gösteriyor ve iyi dolmuyor başından beri böyle idare ettim bunun sebebi ne olabilir teşekürler
bluesky;
sulu aküleri elindeki şarj cihazıyla tam şarj edemez çünki sülü akünün artı jarj voltajı kuruyaa göre daha yüksek
ve 40 Ah kuru akülerin fiyatı 280tl+kdv'dir
Merhaba malesef ankara şubemiz yok firmamız istanbulda hizmet vermektedir akünüzü kargoylan göndermenizi tavsiye ederim o zaman elimizden geldiğince yardımcı olmak isterim
iletişim: Elanka Elk.Elktronik San.Tic Ltd.Şti
Perpa Ticaret Merkezi B:blok Kat:8 No:983 Okmeydanı/İSTANBUL
Tel:0212 210 0285 cep:05412526585