Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Hayat sıkıcı değil yaşamayı bilmiyoruz 🫣😂

Cimri insanlardan nefret ederim Peygamber Efendimiz cimri insanın yemeğini bile yemeyin buyuruyor

Susmakta güzeldir.😊
konuştuklarım yüzlerce kişi içinde anlaşılmıyorsa...🤔

Hisler artık yıldızlar kadar uzak

Ay ben sinirden doğru düzgün okuyamamışım ya mesajı 😂Aynen öyle demiş 🤦🏻‍♀️Yanılmamışım yani 🫤

Beyefendi artık yok🤷

Her şey dizilerde olduğu gibi değil maalesef 🙎

Açıl sarımsaklı susam açıl 😁

Sen annemin elinden yemek yedin annemin yemeğini yedin suyunu içtin ve nankörlük yaptın. Asla giremezsin bu ewe asla 😡

Sefil hayatın umrumda değil inan ! Ama karakterin çok çok sefil bu beni ilgilendirir ! Eğer ben sana yüz vermediysem ve sen insanlara karalama politikasına girdiysen yüce mercidesindedir ! Benim hayatım senle senin yapay çevrenle kurulu değil ! Olsaydıda ben çok yalnızda kaldım hayatta ! Oyuzdendir ki huyum suyum karakterim ahlakım sağlam ! Ve ben din dinsiz ateist gözetmeksizin ahlak a çok önem veririm ! Ahlak doğuştan olan güzel huy karakter davranış ve sonrada kazanılabilir! Benle uğraş yada uğraşma yüce Allah en güzel cevabı verecektir zaten!! Yüce mercedesin dediğim insancıklar var

Annemin güne gidiyorum deyip istanbula ameliyat olan üvey abimi ziyarete gitmesi şaka mı ?

Babamın ilk sevgilisinden olma oğlu benim öz abim değildir. Sevmek veya görüşmek zorunda değilim. Neden bunu anlamıyorlar 😪😪😪😪😪😪

@OğuzHan112 şarap beni çağırıyor ama direneceğim 34 yaşındayım iradeli olmam lazım demi 😪

Sevgili değilde eşi diyelim..benim babadan veya anneden ayrı kardeşim yok.. olsaydı herhalde ayrım yapmazdım.

Ama tabiki kişisel tercihler sorgulanmamalıdır..heleki belli bir yaşa gelmiş birey için..bence saygı duyulmalı.

Diğer konuya gelirsek,grade ııı karaciğer yağlanması varmış..alkol daha da kötüleştir.. gastroenteroloji takibinde olman gerekir..kilon var,bence biran önce diyete başla..tabi bunu diyetisyen kontrolünde yap.

@furkander33,

Sevgili değilde eşi diyelim..benim babadan veya anneden ayrı kardeşim yok.. olsaydı herhalde ayrım yapmazdım.

Ama tabiki kişisel tercihler sorgulanmamalıdır..heleki belli bir yaşa gelmiş birey için..bence saygı duyulmalı.

Diğer konuya gelirsek,grade ııı karaciğer yağlanması varmış..alkol daha da kötüleştir.. gastroenteroloji takibinde olman gerekir..kilon var,bence biran önce diyete başla..tabi bunu diyetisyen kontrolünde yap.

@furkander33,
Burada Tekirdağ Devlet Hastanesi vardı kapamışlar şehir dışına bir tane Şehir Hastanesi koymuşlar gitmek zulüm.

1.85 boya 90 kilo çok mu ki 🤔
Bir de bu karaciğer yağlanması olayı 2017'ye ait Yani 2017 ultrasonunda yazıyordu şimdi iyileşmiştir herhalde

Sanmıyorum..tekrar bir ultrason yaptır..genelde karaciğer yağlanması kilolu ve göbekli kişilerde olur..zayıf insanlarda da sıkca görülüyor.

Seninki alkole bağlı olabilir.. ihmal etme ultrason çektir.

@furkander33,

Vallahide billahide daha 18 yaşında idim,

cahildim dünyanın rengine kandım. Bile isteye seni satmadım mecbur bıraktılar 😪

Keşke son bir şans verseydin

Yolun yarısına vardığım (belkide sonu bilinmez) hayatımı kaleme aldığım kitabın sonuna geldim.
Kitabın son cümlesi: sadece yoruldum...

Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş.. insan ukala olunca aklı da fukara olurmuş 🤷

Şok marketten aldığım ısı bandı ile belimin ağrısını tedavi etmeye çalışan ben 😁

Gördüğün yalan içim gülmüyor
Zor gelir hayat bir şans vermiyor
Gülse gözlerim ağlar mı
Yaz baharda kış yaşar mı
İsyan etmedim kaderden yana
Her gecenin sabahına güvendim
Bir umut saklı şu yüreğimde
Hayat bana borçlu bir gün öder dedim
Gülse gözlerim ağlar mı
Yaz baharda kış yaşar mı
Tek başına yaşlanır mı gördüğün yalan.

Duygusallığım bastı yine😏

Anneannemin yaptığı kekten 7 dilim yiyince kan şekerim yükseldi galiba feci uykum geldi ben yatarke.

7 dilim🙄🙄 kardeşim kendine kastın mı var..Samsun'a geliyor musun hiç?

Gelirsen ünv hastanesin de seni güzelce bir resetleyelim..bu şekilde olmaz..bir sürü ilaç..karaciğer yağlanması Kendine dikkat et az..üzme bizi👍

@furkander33,

7 dilim🙄🙄 kardeşim kendine kastın mı var..Samsun'a geliyor musun hiç?

Gelirsen ünv hastanesin de seni güzelce bir resetleyelim..bu şekilde olmaz..bir sürü ilaç..karaciğer yağlanması Kendine dikkat et az..üzme bizi👍

@furkander33,
Valla obez değilim 91 kilo çıtı pıtı delikanlıyım.

Ayrıca sürekli içtiğim bi ilacım da yok.
Romatolojiye giderken 3 ay prednol kullandım o kadar. Belimin ağrısı içinde 3/4 iğne vuruldum bitti. Durum bundan ibaret. An itibariyle 0 ilaç kullanıyorum.

Üst Alt